Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 2 Απριλίου 2013

Οι «σωτήρες» του Αρη

Η νέα εντός έδρας ισοπαλία του Αρη με τον Πανθρακικό έχει φέρει τους «κίτρινους» ένα βήμα πριν τον υποβιβασμό, καθώς απέχουν τέσσερις βαθμούς από την σωτηρία, ενώ απομένουν τρεις αγωνιστικές για το φινάλε του πρωταθλήματος. Ο Αρης πληρώνει την διοικητική απειρία των παραγόντων του. Από το περασμένο καλοκαίρι μέχρι τώρα, όταν σε μια περίοδο «ειδικών συνθηκών» αλλάζεις δύο, τρεις φορές διοίκηση και πέντε προπονητές, μιλάμε για τρελοκομείο.
Το Σάββατο, όποιος «έβρισκε» τον Αγκάνθο στο γήπεδο, στο ματς με τον Πανθρακικό κέρδιζε ένα κλιματιστικό με δωρεάν εγκατάσταση. Ο Ισπανός ήταν εξαφανισμένος και σαν να μην έφτανε αυτό «έφαγε» και κίτρινη κάρτα, κάτι που σημαίνει ότι θα χάσει τα δύο από τα τρία παιχνίδια που απομένουν για τη λήξη της κανονικής περιόδου. Από την άλλη, ο Σούλης Παπαδόπουλος έκανε αλλαγές, άλλαξε θέσεις μέσα στο παιχνίδι, ρίσκαρε, αλλά μάταια. Ετσι, πήγε περίπατο το παράδειγμα με την πόρσε, που χρησιμοποίησε παραμονές του αγώνα. Ελεγε ο Σούλης ότι «τη γκόμενα στο μπαρ θα κατακτήσει εκείνος που θα την πλησιάσει και όχι εκείνος που έχει πόρσε». Αρκεί βέβαια να την πλησιάσει...
Και τώρα τι γίνεται; Οχι ο Γιάννης Ιωαννίδης, αλλά κανείς δεν σώζει πλέον τον Αρη από τον χορό του Ζαλόγγου. Πολύ περισσότερο ο Πολατιάν (μεγάλος «παπάς») ή ο Σούλης Παπαδόπουλος. Ο Σούλης πάντως ξέρει να ελίσσεται. Δυο φορές στις δηλώσεις του είπε ότι «ο κόσμος έχει δίκιο». Μπορεί, σου λέει, η ομάδα να πέσει στα χέρια μου, αλλά εγώ είμαι κατά σειρά ο πέμπτος προπονητής, τι φταίω; Και του χρόνου το πρωτάθλημα της Β’ Εθνικής (πρώτα ο Θεός) το ξέρω απέξω κι ανακατωτά. Να λέω λοιπόν, καλά λόγια για τον κόσμο, μπας και με κρατήσουν.
Χωρίς πλάκα τώρα, πέρα από την πολιτική της επικοινωνιακής προπαγάνδας, ο Αρης έχει βυθιστεί στην εσωστρέφεια που τρώει τα σωθικά του συλλόγου, τα τελευταία χρόνια. «Εμείς» κι «εσείς». «Αρειανοί» και «ποντίκια». «Ο Σκόρδας» και οι «άλλοι». Αυτή η ταινία παίζεται στον Αρη, τουλάχιστον τα τελευταία δώδεκα χρόνια. Αυτή η καταστροφική πολιτική θεμελιώθηκε επί Σκόρδα και συνεχίστηκε ασφαλώς από την διοίκηση Αθανασιάδη (Κόντη), χωρίς οι τελευταίοι να είναι οι «γνήσιοι πρεσβευτές» της. Επί Σκόρδα ξεκίνησαν οι επικοινωνιακές μαλακίες και φυσικά συνεχίστηκαν και από την επόμενη διοίκηση. Επί Σκόρδα ξεκίνησε ο παραγκωνισμός και η λασπολογία παραγόντων που ήταν οικονομικά ισχυροί και είχαν συμμετοχή στις δύσκολες εποχές, συνεχίστηκε από τη διοίκηση Αθανασιάδη. Και τώρα που ο Αρης τους έχει όλους άμεση ανάγκη, θυμούνται την αντιμετώπιση που είχαν και φυσικά κρατούν κλειστές τις πόρτες τους. Ο Λάμπρος Σκόρδας (τον οποίο κανείς δεν μπορεί να φτάσει στο καραγκιοζιλίκι) κατηγορούσε και κατηγορεί πρόσωπα τα οποία επί σειρά ετών ήταν οι άμεσοι συνεργάτες του. Η διαφορά ήταν όμως ότι, αυτοί (οι συνεργάτες του δηλαδή) παρέμειναν στον Αρη, ενώ ο ίδιος εκδιώχθηκε με τρόπο ανάλογο με αυτόν που πήρε την ηγεσία της ΠΑΕ. Πολλοί φίλοι του πέρασαν στην απέναντι όχθη, εχθροί του μέχρι χθες, έγιναν σήμερα φίλοι του.
Στην αρχαία τραγωδία, την ύστατη στιγμή κι ενώ τα πάντα έδειχναν μη αναστρέψιμα, ξαφνικά εμφανίζονταν ο από μηχανής Θεός. Αυτό προέβλεπε το σενάριο του τραγικού ποιητή και το τέλος ήταν συναρπαστικό και ευχάριστο για τους θεατές. Στη περίπτωση του Αρη, είναι ψυχοφθόρο και αρκετά εκνευριστικό. Κυρίως για τους οργανωμένους οπαδούς του Αρη που περιμένουν έναν Σκόρδα για να τους σώσει! Ο υπόλοιπος κόσμος μπερδεμένος, θολωμένος, δεν ξέρει και αυτός τι να πιστέψει. Που να ρίξει τις ευθύνες. Στις διοικήσεις, στους παίκτες, στους προπονητές, στους διαιτητές; Ψάχνει να βρει από το Σάββατο το βράδυ μια σανίδα για να πιαστεί μήπως και γλιτώσει από τον πνιγμό αφού αν ο Αρης δεν κερδίσει τον Ατρόμητο, τότε θα πρέπει να αρχίσει να προετοιμάζεται για τα δύσκολα που θα τον περιμένουν.
Ο Αρης έχει σήμερα μόνο έναν εχθρό: τον κακό εαυτό του. Τον Σκόρδα και τους υπόλοιπους που τον κρατούν αλυσοδεμένο στο χθες, όμηρο των ανοιχτών λογαριασμών που έχουν με το παρελθόν, δέσμιο του αρρωστημένου νοήματος που έχουν δώσει στη ζωή τους: ότι είναι οι σωτήρες του Αρη!

Επιλογές:
Bolton-Huddersfield 2 (4,15)
Paris S.G.-Barcelona 2-3 Goals (1,90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket