Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 20 Σεπτεμβρίου 2012

Over/under 20

Συνεχίζουμε (να μην χαλάσει και το γούρι) με «αλβανική» League και δεν μπορώ να καταλάβω γιατί παραπονιόμαστε διαρκώς για την ποιότητα του πρωταθλήματος. Είδατε εσείς σε κανένα άλλο πρωτάθλημα της Ευρώπης τρία αυτογκόλ σε ένα ματς, όπως το βράδυ της Δευτέρας στη Νέα Σμύρνη και τρία δοκάρια από τον ίδιο παίκτη, όπως έγινε με τον Ράγιος στην Τούμπα; Για να κάνουμε μια στάση εδώ, γιατί στον ΠΑΟΚ η εικόνα της άδειας Τούμπας στο ματς με τον Αστέρα προβληματίζει. Ο κόσμος της ομάδας στήριξε τόσα χρόνια μια διοίκηση που στηριζόταν στα χρήματα των φιλάθλων και τώρα που βρέθηκε ένας επενδυτής να ρίξει χρήματα μοιάζει να μένει χωρίς το ισχυρό όπλο της ομάδας, δηλαδή τους οπαδούς της. Ο κόσμος όμως ξέρει για τους... καρχαρίες (το διοικητικό είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, που δεν απεικονίζεται μόνο στο φιάσκο  Ζαγοράκη, Σαχπατζίδη, Βρύζα ή στο ότι η Τούμπα ήταν ξέφραγο αμπέλι, μέσα και έξω, στο παιχνίδι με την Ραπίντ), βλέπει, μεταξύ άλλων, ότι ο ΠΑΟΚ πούλησε τον Μαλεζά, τον αρχηγό του και εν ενεργεία διεθνή, με 450.000 € και αυτά που πήρε τα έδωσε για μονοετές συμβόλαιο στον δανεικό Κουμαλό, δηλαδή σε έναν... πρώην ποδοσφαιριστή που οι κινήσεις του στο γήπεδο, έχουν καθυστέρηση μία φάση. Αυτή την επιλογή του μαύρου Μπεκενμπάουερ, ο Δώνης θα την κουβαλάει μέχρι να φύγει από τον Τούμπα. Είναι φορές, που η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά...
Από την άλλη είναι φυσιολογικό να στεναχωριόμαστε με όσα βλέπουμε να συμβαίνουν σε ομάδες, όπως ο Παναθηναϊκός, η ΑΕΚ και ο Αρης. Δεν γίνεται δηλαδή πριν από κάθε παιχνίδι ο Παναθηναϊκός να βγάζει ανακοίνωση με όλο το... βιογραφικό του διαιτητή που διευθύνει τους αγώνες του. Οι γραφικότητες έχουν και όρια. Πάντως, μια χαρά τα πάει ο Φερέϊρα... Εδώ ολόκληρος Μουρίνιο είναι στο -8 από την Μπάρτσα και χωρίς αφαίρεση βαθμών! Μια καλή ιδέα κι ένα ωραίο bet για τον ΟΠΑΠ θα ήταν η βαθμολογική διαφορά μεταξύ Ολυμπιακού και Παναθηναϊκού τον Δεκέμβρη που είναι το ντέρμπι. Να παίζαμε από τώρα δηλαδή το «over/under 20». Οχι τίποτα, να «βρεθούν» και τα λεφτά της αναδιάρθρωσης που ζητάει ο Μώραλης της προσωρινής φορολογικής ενημερότητας... Βέβαια, και στην Ευρώπη το κακό για τον Παναθηναϊκό είναι ότι ο Βίλας Μπόας δεν θα δει το Europa League ως τουρνουά... αναπληρωματικών, ξεχασμένων και ανήλικων, όπως πέρυσι ο Ρέντναπ.
ΑΕΚ και ο Αρης είναι οι ομάδες του under. Τις βλέπεις και σου γυρίζουν τα... underα. Η ΑΕΚ βρίσκεται στα όρια της επιβίωσης και μόλις προχθές ρύθμισε τα χρέη προς τον Σαβέβσκι. Δεν μας είπαν όμως, αν τα χρέη αυτά αφορούν οφειλές από την εποχή που ήταν προπονητής στις ακαδημίες ή μήπως του χρωστούσαν από τότε που έπαιζε ακόμα μπάλα; Για τον Αρη και μόνο η εικόνα του στα τρία πρώτα ματς τα λέει όλα. Κάτι προφανώς δεν πάει καλά και αυτός ο Αρης προκαλεί χασμουρητά... Μάλλον, θα πρέπει εκεί στο «Κλεάνθης Βικελίδης» να ξεκινήσουν από την αρχή, δηλαδή από την αλφαβήτα του ποδοσφαίρου. Γιατί, δεν γίνεται απέναντι σε μια εξίσου κακή και προβληματική ομάδα, όπως είναι η ΑΕΚ, να κάνεις το πρώτο, έστω και κακό, σουτ μετά από μια ώρα παιχνιδιού ή να μην μπορείς να σταυρώσεις πάνω από τρεις πάσες. Αυτά με τις... μεγάλες ομάδες της «αλβανικής» League.

Επιλογές:
Udinese-Anji Makhachkala 2 (2,40)
Leverkusen-Metalist 2 (3,75) 
Twente-Hannover 2 (2,90) 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket