Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 22 Σεπτεμβρίου 2012

Οι… περίφημοι θεσμοί της Ελλάδος

Την ερχόμενη Δευτέρα, 24/9 του Σεπτέμβρη θα διεξαχθεί τελικά η κλήρωση της Football League με 21 ομάδες όπως αποφάσισε χθες το διοικητικό συμβούλιο της Ενωσης. Σημαντικό ρόλο γι’ αυτό έπαιξε η... ψήφος του Βρύζα για την αναδιάρθρωση (πρόσεξε τι θα ψηφίσεις του είπε ο Ιβάν κι ο μπαγάσας ψήφισε λευκό, μάλλον δεν κατάλαβε), και η αποστολή του εγγράφου από την «αλβανική» League, μέσω του οποίου γνωστοποιήθηκε η συμφωνία με τον ΟΠΑΠ (πολλά τα λεφτά ρε φίλε), η οποία και αναμένεται να επικυρωθεί στην επικείμενη έκτατη γενική συνέλευση του «συνεταιρισμού», που συγκλήθηκε επίσης για τη Δευτέρα. Ετσι παρά το γεγονός ότι την ίδια μέρα είναι προγραμματισμένη και η απεργία των δημοσιογράφων (δεν πειράζει θα πάω εγώ  για να «βγάλω» την πρώτη αγωνιστική Ηρακλής-Νίκη Βόλου), η κλήρωση θα γίνει χωρίς άλλη αναβολή. Η συμμετοχή του Ηρακλή στην Football League δεν αποτελεί αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Το λέγαμε εξαρχής, το επαναλαμβάνουμε και σήμερα. Αποτελεί σαφώς μία δικαίωση της πολιτικής που ακολούθησε η διοίκηση της ΠΑΕ, είναι μία απάντηση του Γιάννη Ιωαννίδη προς όλους εμάς που αμφισβητήσαμε τις προθέσεις του, αλλά σε καμία περίπτωση δεν πρόκειται για αποκατάσταση της δικαιοσύνης. Να το αναλύσουμε αυτό; Αντε, να το κάνουμε γιατί αρκετοί «γαβγίζουν», από αγάπη βέβαια, μέχρι σήμερα... Επειδή μιλάμε και κοροϊδευόμαστε με το αυτοδιοίκητο, προφανώς στην Πολιτεία είναι… ξύπνιοι και ευχαριστημένοι με τις… ταχύτατες έρευνες (εκτός «αυτοδιοίκητου» πια) και διαδικασίες με τις οποίες ασχολούνται με τα σκάνδαλα. Εδώ και τρία χρόνια ο Ηρακλής φωνάζει για όλα όσα γίνονται στο ελληνικό ποδόσφαιρο εις βάρος του. Το πλήθος των στοιχείων που αφορά στο σχέδιο εις βάρος του είναι τεράστιο. Οταν λοιπόν ο Ηρακλής είναι η μόνη ομάδα που… κρίνεται μη βιώσιμη (ενώ τα στημένα, οι χρεωκοπίες και τα άρθρα 44, 99 πηγαινοέρχονται), όταν οι ποινές για τις αδειοδοτήσεις αλλάζουν σε μια νύκτα, όταν τα όργανα του Πιλάβιου τη μόνη ομάδα Super League που υποβιβάζουν, για δυσφήμηση παρακαλώ, είναι ο Ηρακλής για να σωθεί η Τρίπολη του «χοντρού», όταν έχουν γίνει τόσα και τόσα, τότε ειλικρινά το ροχαλητό πάει σύννεφο. Στην πράξη φάνηκε ποιος ήταν ο ξύπνιος και ότι «ένα αυτοδιοίκητο χρειάζεται τα λεφτά του ΟΠΑΠ για να νιώσει δυνατό!». Μια αλυσίδα ντροπής.
Αλήθεια, πού είναι ο Μπιτσαξής τώρα; Πού είναι ο Γερουλάνος; Πού θα είναι σε λίγο καιρό ο Πιλάβιος που δεν κατεβαίνει στις εκλογές της Ε.Π.Ο.; Πού θα είναι ο προκλητικός Μπιτσαξής που ενώ γινόταν της πουτάνας με τα στημένα παιχνίδια, οι… βόμβες στο Ολυμπιακό στάδιο έπεφταν, λύσσαγε για… έξωση του Ηρακλή από το Καυταντζόγλειο; Πού θα είναι ο Γερουλάνος που… άφησε την αθλητική δικαιοσύνη να… τιμωρήσει (χαχα) τα σκάνδαλα και ψέλλισε (τι πυγμή είχε αυτός ο άνθρωπος) ότι… «κρίνουμε την αξιοπιστία  των συνομιλητών μας;». (Μάλλον, ακόμη την… κρίνει). Πού θα είναι ο Πιλάβιος που έπαιζε ατιμώρητος με τις ιστορίες ομάδων και τη νοημοσύνη του καθενός; Πού θα είναι αυτός ο Πιλάβιος που άφηνε ομάδες με τη δική του ανοχή να καταστρέφονται και άλλες να παίζουν; Πού θα είναι λοιπόν οι τρεις σωματοφύλακες, οι… περίφημοι θεσμοί της Ελλάδoς, αυτοί οι τρεις που ήταν σε επίκαιρες θέσεις στο μεγαλύτερο σκάνδαλο που ξέσπασε ποτέ στο ελληνικό ποδόσφαιρο; Μάλλον θα ξύνουν τα αρχίδια τους (αν έχουν φυσικά...).
Η επόμενη μέρα θα βρει την «ΠΑΕ Ηρακλής 1908» στην Football League, έχοντας στόχο την άνοδο. Ο βαθμός δυσκολίας είναι σαφώς υψηλότερος. Ο χρόνος πιέζει ασφυκτικά, ωστόσο υπάρχουν στην αγορά πολλοί παίκτες που μπορούν να κάνουν την διαφορά στην κατηγορία, όπου ο ανταγωνισμός θα είναι πολύ μεγάλος. Οποιοι υποστηρίζουν ότι το συγκεκριμένο πρωτάθλημα θα είναι καλύτερο από το αντίστοιχο της «αλβανικής» League, έχουν απολύτο δίκιο. Μια ματιά στα ρόστερ 7-8 ομάδων, αρκεί για να πειστεί και ο πλέον δύσπιστος. Καλό Σαββατοκύριακο και καλά κέρδη.

Επιλογές με ρίσκο:
Lorient-Nice 2Χ (4,00/3,20)
Pro Vercelli-Ascoli 2 (3,00)

Τριάδα Σαββάτου:
Zulte Waregem-Anderlecht 2 (1,85) 
Wigan-Fuhlam 2 (2,55) 
San Lorenzo-Velez 2 (2,15) 

Τριάδα Κυριακής:
Botafogo-Corinthians 1 (2,05) 
Atlerico Madrid-Valladolid 4-6 Goals (2,20) 
Werder Bremen-Stuttgart 1 (1,80) 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket