Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 21 Σεπτεμβρίου 2012

Για όλα φταίνε οι γκόμενες...

«Κλείσε τα αυτιά σου σε όσα ακούσεις και κάνε τη δουλειά σου όπως ξέρεις. Εμείς σε εμπιστευόμαστε. Είσαι ο κατάλληλος για να πάρει την ομάδα από το χαμηλό σημείο που βρίσκεται και να την πας ψηλά, πολύ ψηλά (πόσο ψηλά;) στο σημείο που της αξίζει. Μπορείς να το κάνεις...». Αυτά έλεγε μετά την «σφαλιάρα» του Πανθρακικού ο mister Αλαφούζος της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας» στον mister Φερέϊρα ο οποίος του απάντησε «Αλλα μου λέν τα χείλη σου και άλλα η ματιά σου». Καπνούς από τη μύτη, ενδεχομένως, και από τ’ αυτιά, έβγαζε χθες βράδυ ο κυρ-Γιάννης την ώρα που συμφωνική ορχήστρα της «θύρας 7» μοιρολογούσε το «Γιάννη μου το, άιντε Γιάννη μου το μαντήλι σου. Τι το ‘χεις λερωμένο βρε Γιαννάκη μου, τι το ‘χεις λερωμένο βρε παλικαράκι μου;». Να ανοίξει η γης να τον καταπιεί είναι πάλι ο κυρ-Γιάννης, αλλά ως χαρισματικός και λαοπρόβλητος ηγέτης, έκανε την καρδιά του πέτρα και αποφάσισε να στηρίξει τον Πορτογάλο προπονητή. Για την ώρα τουλάχιστον... Σ’ αυτό βέβαια φταίει, η οικονομική στενότητα και η αδυναμία της εταιρείας να καλύψει τα απολύτως αναγκαία.
Ο Ζεσουάλδο θα μπορεί να κοιμάται ήσυχος ακόμα και στον... πάγκο  απολαμβάνοντας τις ανέσεις και την προβολή που προσφέρει ο Παναθηναϊκός ενώ συγχρόνως θα σκέφτεται σαν τον Τσάκωνα στην επική ταινία μάθε παιδί μου γράμματα «Τρεις οι βαθμοί με τον Λεβαδειακο κι ένας με τα Γιάννινα, τέσσερις, μείον οι τρεις απο τον Πανθρακικό και δυο απο τα Γιάννινα, πέντε. Μείον τους τέσσερις απο τους δύο πρώτους αγώνες, ένας ο βαθμός, μείον τους δύο απο την προηγούμενη περίοδο, μείον ένας ο βαθμός στη βαθμολογία. Τελικά που βρέθηκαν οι συν δυο βαθμοί που έχει συγκεντρώσει η ομάδα;».
Για το κατάντημα του Παναθηναϊκου δεν φταίνε η οικονομική κρίση, τα άδεια ταμεία της ομάδας, τα 8.500 χιλιάδες μέλη που μετά κόπων και βασάνων και παρά την απίστευτη πλύση εγκεφάλου που υπέστησαν μέσω των διαφημιστικών σποτ οι φίλοι του τριφυλλιού, εγράφησαν στα... κιτάπια της «Παναθηναϊκής Συμμαχίας». Δεν φταίει ο προπονητής  που με «οριζόντιες» (της μοδός η λέξη) περικοπές επιχειρεί να αναβαθμίσει και να βελτιώσει το ρόστερ της ομάδας, πολύ περισσσότερο δεν ευθύνονται οι ίδιοι οι ποδοσφαιριστές ή οι επιθετικοί που δεν πετυχαίνουν, ακόμα και εξ επαφής, πουλί βαλσαμωμένο...
Για όλα φταίνε οι... γκόμενες, οι πρώην και οι επόμενες, τα «κοράκια» της διαιτησίας, η «παράγκα» και φυσικά ο... «χοντρός». Η εταιρία λαϊκής βάσης την οποία σκαρφίστηκε και για την ίδρυση της οποίας έριξε «δάκρυα και ιδρώτα», διαθέτοντας απίστευτο διαφημιστικό χρόνο από τα ΜΜΕ ιδιοκτησίας του, αποδεικνύεται... όνειρο θερινής νυκτός (ρομαντική κωμωδία όνομα και πράγμα!).

Επιλογές:
Grimsby-Luton Χ (3,20)
GFCO Ajaccio-Angers 2 (2,65)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket