Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 9 Αυγούστου 2012

Φοβού τη Ζέτα και τον Μπόζοβιτς

Βραδιά Europa League σήμερα και αξίζει να σταθούμε στο παιχνίδι που θα διεξαχθεί στο Μαυροβούνιο ανάμεσα στη Ζέτα και τη Σαράγεβο. Ο ΟΠΑΠ, πολλές φορές παρουσιάζεται πιο πολύ διαβασμένος από πολλούς μεγάλους μπουκ του εξωτερικού και σε αυτό τον παραδεχόμαστε. Κάνουμε την παραπάνω αναφορά βλεποντας το σωστό διάβασμα των αποδόσεων στο παραπάνω ζευγάρι. Η πλειονότητα των μεγάλων μπουκ στο εξωτερικό δίνει τον άσο πάνω από 2,70 και σε πάρα πολλές εταιρίες φτάνει μέχρι και το 3,00. Μόλις μία έβγαλε τον άσο πιο χαμηλά. Στο 2,39 η «12bet» η οποία έχει έδρα τις Φιλιππίνες! Στην Ασία πάντοτε έχουν καλύτερη προσέγγιση των αγώνων καθώς μπαίνουν και άλλοι παράγοντες στη μέση που δεν είναι του παρόντος. Στο 2,50 μαζί με τον ΟΠΑΠ βγήκε η «Sbobet» από την Τσεχία και η «Canbet» από την Αγλλία. 
Το συγκεκριμένο παιχνίδι ξεφεύγει από τα στενά όρια του ποδοσφαίρου και γι’ αυτό το λόγο η διαφορά δυναμικότητας που δεδομένα υπάρχει μεταξύ των δύο συλλόγων (υπέρ της Σαράγεβο) αναμένεται να μην παίξει σημαντικό ρόλο απόψε. Η αναμέτρηση έχει ξεκάθαρα πολιτικό χαρακτήρα καθώς ιδιοκτήτης της Ζέτα είναι ο Ράγιο Μπόζοβιτς ο οποίος ήταν ένα από τα πρωτοπαλίκαρα του Αρκάν. Για όσους δεν θυμούνται τον διαβόητο Ζέλικο Ραζνάτοβιτς (ή αλλιώς Αρκάν) ήταν ο αρχηγός των παραστρατιωτικών σέρβικων ομάδων που τη δεκαετία του ’90 πραγματοποίησαν μερικά από τα χειρότερα εγκλήματα όλων των εποχών. Ο Αρκάν δολοφονήθηκε το 2000 πριν τη δίκη του στη Χάγη, ο Μπόζοβιτς επέζησε και ανέλαβε πρόεδρος της Ζέτα καθώς είναι πλέον ευυπόληπτος επιχειρηματίας και έχει εξαιρετικές σχέσεις με το ορθόδοξο πατριαρχείο της Σερβίας. Εριξε χρήμα και έκανε την Ζέτα δύναμη στο Μαυροβούνιο. Βέβαια, στο Μαυροβούνιο δηλώνει επιχειρηματίας, στη Σερβία κάνει καμία φορά το μάνατζερ παικτών, προσφέροντας συμβουλές σε Παρτίζαν και Ερυθρό Αστέρα. Η μεταγραφή του Μίλος Μάριτς στον Ολυμπιακό είναι επίσης προσωπική επιτυχία του. Πριν το πρώτο ματς με τη Σαράγεβο, τοπική εφημερίδα της πόλης έκανε ένα αφιέρωμα με τα «έργα και τις ημέρες» του Μπόζοβιτς. Με το καλημέρα η κόντρα των δύο συλλόγων απέκτησε χαρακτήρα πολέμου αφού το Σαράγεβο είναι στη Βοσνία και οι σχέσεις των δύο λαών δεν είναι και οι καλύτερες δυνατές. Λίγες ημέρες πριν την αποψινή ρεβάνς, ο Μπόζοβιτς έριξε λάδι στη φωτιά δηλώνοντας ότι ο αγώνας είναι μια μεγάλη μάχη. Το στάδιο της Ποντγκόριτσα (δεν είναι η φυσική έδρα της Ζέτα) θα βράζει. Η υποδοχή που θα τύχουν οι παίκτες της Σαράγεβο σαφέστατα δεν θα είναι και η καλύτερη. Με τον εθνικιστικό χαρακτήρα που πήρε το παιχνίδι αναμένεται να πέσει το ξύλο της αρκούδας!
Σε όλα αυτά βασίστηκε, πιθανότατα, ο ΟΠΑΠ και έβγαλε χαμηλότερα στον άσο. Να θυμηθούμε, επίσης, ότι η Ζέτα είναι η ομάδα που στο τελευταίο της φιλικό κατά τη διάρκεια της προετοιμασίας της με την Αμκάρ διακόπηκε καθώς έπεσε ξύλο μέσα στο γήπεδο και παίκτες της ρωσικής ομάδας διακομίστηκαν στο νοσοκομείο, δύο εξ αυτών με σπασμένα χέρια!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket