Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 6 Ιουνίου 2012

Supergaidour

Άδειες καλές, άδειες ζουμερές, άδειες για πουτάνες, άδειες για ομαδεεεες εχωωωω!!!

Διαλαλεί την πραμάτεια της η Superleague!!! 

Άκουσαν οι Αεκτζηδες και πήγαν. Αποτέλεσμα έπεσαν οι πρώτες φάπες. Οι επαγγελματίες φίλαθλοι!!! τόσο καιρό που έκαναν μεταγραφές χωρίς λεφτά και έπαιρναν και το κατιτί τους δεν είχαν κανένα πρόβλημα με την ισονομία. Ξαφνικά την ανακάλυψαν και μπήκαν στην σειρά των αδικημένων!!!

Μια ομάδα που χρεοκόπησε δυο φορές με συνολικά χρέη πάνω από 200 εκατ γιουρο με πολλαπλές υποθέσεις πλαστογραφιών, δωροδωκιων και ξεπλύματος άφθονου ρευστού από περίεργους, όχι μόνο δεν λέει ευχαριστώ στις εκπτώσεις της superleague αλλά ζητάει και τα ρέστα από πάνω. 

Ο καημένος ο Ηρακλής για το τίποτε (στην κυριολεξία) διαλύθηκε. 

Στο τέλος οι φούστηδες του Αθηναϊκού Κράτους θα βρουν την άκρη που τους βολεύει. 

Στην άλλη μεγάλη!!! ομάδα, στον Αρη Θεσσαλονίκης, την ομάδα της καρδιάς μας, στον εκπρόσωπο της πόλης, κρύβονται πίσω από την ΑΕΚ και περιμένουν. Η μόνη διαφορά τους είναι ότι χρωστούν λιγότερα χρήματα. Στα υπόλοιπα μια από τα ίδια. 

Τέτοιο κακής ποιότητας μπουρδέλο έχουμε που άκουσον άκουσον ο Αστέρας Τρίπολης θα αγωνιστεί στην Ευρώπη!!! (στην UEFA το είπανε;) Ο πρωταγωνιστής των στημένων όχι μόνο την γλίτωσε όχι μόνο του επέτρεψαν να κάνει  μεταγραφές, του δίνουν δώρο και ένα Ευρωπαϊκό εισιτήριο!!! Τα υπόλοιπα λιμά μετά από συνδιαλλαγές και πλείστες υπόγειες διαδρομές θα γλιτώσουν την παρτίδα.  

Μπουρδέλο χωρίς εκπλήξεις, μπουρδέλο κακής ποιότητας!!!

4 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Το τίποτα του καυμένου του Ηρακλή είναι ή χρήση πλαστής φορολογικής ενημερότητας την οποία χρησιμοποίησε και έκανε μεταγραφές ??Η αύξηση μετοχικού κεφαλαίου που ποτέ δεν έκανε παρότι την προηγούμενη χρονια είχε πάρει την αδειοδότηση μόνο κατώ απο αυτή τη συνθήκη???
Ήμαρτον με αυτό τον Ηρακλή πιά..

cooltobeblue είπε...
Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.
cooltobeblue είπε...

Ημαρτον πια με «αυτόν» τον Ηρακλή! Καλύτερα να μιλάμε για το αγαπημένο μας άθλημα, την κωλοτούμπα ή για άλλα ζητήματα όπως η βία στα γήπεδα, τα στημένα, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, για οτιδήποτε άλλο βρε αδερφέ εκτός από τον Ηρακλή.
Από τη στιγμή που χρωστούσε ο Ηρακλής έπρεπε να τηρηθούν οι «νόμοι» και να πέσει. Επειδή όμως «η καραμέλα αυτή έλιωσε» και έδωσε τη θέση της σε μία άλλη που λέει ότι «δεν είναι λύση για μια ομάδα που χρωστάει να υποβιβαστεί», καλύτερα να μην ασχολούμαστε με τον Ηρακλή γιατί ο ύπνος θρέφει μάγουλα και ξεγυμνώνει κώλους... Δηλαδή έχουμε γίνει ρόμπες...

Dacotieris είπε...

Φιλε ανωνυμε καταρχας ευχαριστω για την επισκεψη και για το σχολιασμο.
Ναι τυπικα ο Ηρακλης παρανομησε αλλα δεν πηρε εισιτηριο για το Champions League (παναθηναικος) ουτε πηρε κυπελλο (αεκ). Στο τελος την παρανομια του την πληρωσε με διαλυση!!!
Ευχαριστω και παλι!!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket