Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 7 Ιουνίου 2012

Ο ύπνος θρέφει μάγουλα και ξεγυμνώνει κώλους


Τις τελευταίες μέρες δακρύσαμε από τη συγκίνηση ακούγοντας, βλέποντας, διαβάζοντας δηλώσεις του ενός και του άλλου. Ολοι, Λίγκα και Σοφοκλής (τι σύμπτωση κι αυτή) είχαν κοινούς παρανομαστές στα όσα έλεγαν. Οτι δηλαδή, άλλη ήταν η κατάσταση πέρυσι με τις αδειοδοτήσεις και άλλη φέτος. Στην προσπάθειά τους να πείσουν την κοινή γνώμη και κυρίως τους εαυτούς τους για το πώς ξαφνικά άλλαξαν την ποινή για τη μη αδειοδότηση (αφαιρώντας, οι ομάδες τον υποβιβασμό με τις ευλογίες του Πιλάβιου) λένε τη μία μαλακία μετά την άλλη.
Ο Μποροβήλος που τώρα εκτελεί χρέη προέδρου στη Λίγκα, μιλώντας στη ΝΕΤ 105,8 πρόλαβε μάλιστα να πει ότι «αν μιλούσαμε απλά για μια ομάδα θα μπορούσαμε να πούμε ακόμα και για υποβιβασμό. Αλλο η θεωρία και άλλο η πράξη». Τα έγγραφα όμως βάζουν... αυτογκόλ στις αερολογίες ανθρώπων που έπρεπε να κάνουν παρέα στον Μπέο,  κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά δεν πείθουν. Στις 10 Μαρτίου του 2011 (έναν χρόνο πριν), η ημερομηνία φαίνεται καθαρά, ο Αντρέα Τραβέρσο (άνθρωπος της UEFA για τις αδειοδοτήσεις) προωθεί σε κάποιον Pablo Rodriguez έγγραφο που έχει πάρει από τον Dimitriou του οποίου το e-mail καταλήγει σε... @epo.gr. Στο έγγραφο αυτό είναι διάχυτη η ανησυχία του Dimitriou για τις αδειοδοτήσεις στην Ελλάδα και σε ένα σημείο το αναφέρει καθαρά λέγοντας «we might have to deal with a dreadful situation having almost half of the Super League clubs relegated». Δηλαδή, σε μετάφραση το παραπάνω σημαίνει ότι «μπορεί να έχουμε να κάνουμε με μια φοβερή κατάσταση έχοντας σχεδόν τις μισές ομάδες της Σούπερ Λίγκα υποβιβασμένες!!!».
Το συγκεκριμένο σημείο στο έγγραφο λέει όλη την αλήθεια και δείχνει την καραμπινάτη απάτη που ακολούθησε (θυμηθείτε η ημερομηνία του εγγράφου είναι 10 Μαρτίου και η καταληκτική ημερομηνία για να ρυθμίσουν οι ομάδες του φακέλους τους είναι η 31η Μαρτίου). Ο ίδιος ο Δημητρίου, ο διευθυντής του τμήματος αδειοδότησης του Πιλάβιου μιλά για «σχεδόν μισές ομάδες». Εκτός αν ο Dimitriou με e-mail που τελειώνει σε... @epo.gr δεν είναι ο… Δημητρίου που ξέρουμε αλλά ο συμμαθητής μου από το δημοτικό σχολείο ή κάποιος άλλος. Αν δεν είναι, ας βγει να το διαψεύσει. Και από εκεί λοιπόν που ήταν «σχεδόν μισές οι ομάδες», έμειναν στο τέλος... η εξής μία... ο Ηρακλής. Για κάποιον λόγο, μόνο αυτός... 
Κι όταν τον ρωτάς τον Πιλάβιο, σου λέει «για να μην τιμωρηθούν κάποιος λόγος θα υπήρχε». Αλήθεια; Ποιος είναι αυτός; Και πώς ξαφνικά, έναν χρόνο μετά, η Ε.Π.Ο., με αλλαγμένη πια την ποινή, εύκολα, δεν δίνει «άδειες;». Μόνο για τον Ηρακλή αποφάνθηκαν ο Πιλάβιος και η παρέα του ότι δεν ήταν βιώσιμος. Το συγκεκριμένο έγγραφο κάνει ρόμπα τον Μποροβήλο που τώρα λέει, αναφορικά με το ότι τα μέτρα που αμφισβητούνται έχουν ψηφιστεί από τις ίδιες τις ομάδες: «Οταν ψήφιζαν δεν ήξεραν τα δεδομένα. Ολοι πίστευαν ότι το πρόβλημα δεν αφορά τους ίδιους αλλά κάποια άλλη ομάδα». Πώς γίνεται να μην γνωρίζεις τα δεδομένα όταν πέρυσι υπήρχε το ίδιο πρόβλημα; «Ξεμπροστιάζει» και τον Δημητρίου που λέει ότι ήταν άδικο για τον Ηρακλή αλλά ευθύνεται η Λίγκα που δεν άλλαξε, πέρυσι, την ποινή του υποβιβασμού και όχι η Ε.Π.Ο. Τι μας λες; Αλήθεια; Ο Dimitriou που έχει στείλει αυτό το χαρτί στην UEFA πώς μπορεί να εξηγήσει ότι μετά τη συγκεκριμένη φράση του, λίγες μέρες μετά, ακολούθησε το «όλοι άδεια, πλην Ηρακλή», της δικής του Ομοσπονδίας στην οποία είναι υπάλληλος; Καλά, για τον Πιλάβιο τι να πρωτορωτήσει κάποιος, χωρίς να παίρνει απαντήσεις; Ψέματα, ανακρίβειες και κωλοτούμπες. Αυτά τα έγγραφα «αδειάζουν» πιο πολύ τον μαφιόζο πρόεδρο της Ε.Π.Ο. που προτιμά να λέει με εγκληματική αφέλεια (το είπε στη συνέντευξή του στον ΣΚΑΪ, προχθές Δευτέρα βράδυ) ότι «αν είναι κάθε φορά που συζητάμε να μιλάμε για το τι έγινε πέρυσι και πρόπερσι, τι έγινε με τον Ηρακλή, τον ΟΦΗ και τις άλλες ομάδες δεν κάνουμε κάτι. Αυτά ανήκουν στο παρελθόν».
Οι συγκεκριμένες φωτογραφίες των εγγράφων είναι από την επιστολή που είχαν στείλει στη Λίγκα Λάρισα και Πανσερραϊκός, λέγοντας ότι για τις ομάδες Α και Β (τότε), θα έπρεπε η Λίγκα να προκρίνει αυτές τις δύο και όχι δύο ομάδες από τη Football League. Πότε στάλθηκε η επιστολή; Στα μέσα του προηγούμενου Οκτώβρη. Ηξεραν λοιπόν και από τότε… Aλλά ήμαρτον πια με «αυτόν» τον Ηρακλή! Καλύτερα να μιλάμε για το αγαπημένο μας άθλημα, την κωλοτούμπα ή για άλλα ζητήματα όπως η βία στα γήπεδα, τα στημένα, το φαινόμενο του θερμοκηπίου, για οτιδήποτε άλλο βρε αδερφέ εκτός από τον Ηρακλή. Από τη στιγμή που χρωστούσε ο Ηρακλής έπρεπε να τηρηθούν οι «νόμοι» και να πέσει. Επειδή όμως «η καραμέλα αυτή έλιωσε» και έδωσε τη θέση της σε μία άλλη που λέει ότι «δεν είναι λύση για μια ομάδα που χρωστάει να υποβιβαστεί», καλύτερα να μην ασχολούμαστε με τον Ηρακλή γιατί ο ύπνος θρέφει μάγουλα και ξεγυμνώνει κώλους... Με λίγα λόγια όλοι ρόμπες γίνατε...


























Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket