Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 8 Μαΐου 2012

Με την Τζούλια ιδρώνεις

Θρίαμβος της Αριστεράς, Βατερλό του Βενιζέλου, ποσοστά Πολιτικής Ανοιξης στη ΝΔ και είσοδος των σβερκοναζιστών και μάλιστα με το 1/3 των υποψηφίων τους να εκλέγονται στη Βουλή. Αυτά λένε οι πολιτικοί αναλυτές, οι «ειδικοί», αυτοί που εδώ και δεκαετίες συνεχίζουν να κοροϊδεύουν με το αζημίωτο τον αμόρφωτο, στην πλειοψηφία του, ελληνικό λαό. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε!
Θύμωσαν και οι Τούρκοι με ένα τηλεοπτικό προεκλογικό σποτ του Αντώνη Σαμαρά, στο οποίο επισημαίνει το πλάνο με την Αγια Σοφιά, χωρίς μιναράδες. Η εφημερίδα Σαμπάχ είχε ρεπορτάζ που εμφάνιζε τους Μωαμεθανούς «ενοχλημένους». Είναι αυτό που λένε, μάθανε ότι πηδιόμαστε πλακώσανε και οι γύφτοι!
Πάνω από 2,1 εκατομμύρια συμπολίτες μας, δηλαδή το 1/5 του πληθυσμού της χώρας συνέχισε να κάνει ότι εδώ και χρόνια. Να ψηφίζει τα δύο (πρώην) κόμματα εξουσίας, αυτά που έφτιαξαν και τον περιβόητο νόμο εφεύρεση, έκτρωμα του Παυλόπουλου και τα οποία δεν λένε να απαγκιστρωθούν από την καρέκλα, δεν λένε να κατανοήσουν το μήνυμα που έστειλε μεγάλο μέρος των ψηφοφόρων και συνεχίζουν να ζουν στον δικό τους κόσμο. 2,1 εκατομμύρια άνθρωποι ψήφισαν τα κόμματα των σκανδάλων, της ρεμούλας, της μίζας, των συστηματικά ψεύτικων υποσχέσεων, τα κόμματα που προκειμένου να διατηρήσουν τα όποια κεκτημένα τους, θα πουλήσουν κι άλλο, όσο χρειαστεί, την «πατρίδα» τους και θα συνεργαστούν με κάθε τρόπο για να μη χάσουν το «βαζάκι με το μέλι». Γιατί η Ελλάδα ανήκει στους Ελληνες (που... έβγαλαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό).
Και το πιο εξωφρενικό νούμερο; Οι πάνω από 3,5 εκατομμύρια «ωχ μωρέ αδερφάκι μου», που προτίμησαν να πάρουν μία χαλαρή ρουφηξιά από τη φραπεδιά τους δίπλα στο κύμα παρά να πάνε να ψηφίσουν. «Ελα μωρέ, και να πάω να ψηφίσω τι θα αλλάξει;» η μόνιμη δικαιολογία τους. Για τη συγκεκριμένη κατηγορία η επιστήμη σηκώνει ψηλά τα χέρια!
Βέβαια, όσοι ψήφισαν Τζούλια, κοιμούνται ήσυχοι και τα όνειρα τους είναι «υγρά», χωρίς εφιάλτες. Ξυπνάνε ιδρωμένοι αλλά... ευχαριστημένοι. Η Ελληνίδα πορνοστάρ  πήρε μόνο 66 ψήφους... (και τρεις πριμ από εμάς να κάνει ένα... 69).
7%: «Ολοι όρθιοι!!! Σε ένδειξη σεβασμού! Οποιος δεν θέλει βγαίνει έξω! Αν έμπαινε ο πρόεδρος της ΝΔ δεν θα σηκωνόσασταν;». Και όσοι δημοσιογράφοι ήταν Ελληνες βγήκαν έξω. Και όσοι ήταν ξένοι συμμορφώθηκαν, έκατσαν κλαρίνο και παρέμειναν... Ιδού λοιπόν ποιον πρέπει να στείλουμε να διαπραγματευτεί με την Μέρκελ!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket