Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 24 Μαΐου 2012

Αστειοδότηση

Με ιδιαίτερη ευκολία ο Σοφοκλής, φέτος, βάζει «κόκκινο» στις αδειοδοτήσεις σχεδόν στα 2/3 των ομάδων της Λίγκας. Εξυπνος ο Πιλάβιος, προσπαθεί να βάλει όλες τις ομάδες στο ίδιο καζάνι και στη συνέχεια να τις «δικαιώσει» όλες πανηγυρικά στην επιτροπή εφέσεων! Κυρίως αποσκοπεί  στην διατήρηση του Παναθηναϊκού, των δύο Δικεφάλων, βορρά και νότου και του Αρη (πρωτάθλημα χωρίς Κόντη ίσον μπουρδέλο χωρίς τσατσά). Στο τέλος του παραμυθιού, που πλασάρεται αυτή την στιγμή, θα είναι τα «πριγκιπόπουλα»  να μην έχουν προβλήματα και να αγωνιστούν κανονικά στο επόμενο πρωτάθλημα.
All time classic η ατάκα του Γκάρι Λίνεκερ, «το ποδόσφαιρο είναι απλό άθλημα, 22 παίκτες κυνηγούν μια μπάλα για ενενήντα λεπτά και στο τέλος κερδίζουν οι Γερμανοί». Για το ελληνικό ποδόσφαιρο μπορούμε κάλλιστα να υποστηρίξουμε ότι «όλοι χρωστούν, αλλά στο τέλος πέφτει μόνο ο Ηρακλής!». Μέχρι πέρυσι οι ομάδες της Λίγκας πάλευαν για την αδειοδότηση. Φέτος, παλεύουν για την... αστειοδότηση! Πέρυσι αν δεν εξασφάλιζες άδεια, τότε δεν έπαιζες στο πρωτάθλημα. Φέτος, καταθέτεις τα οικονομικά στοιχεία, για να σου δοθεί επί της ουσίας μια άδεια, την οποία ακόμη και αν δεν την πάρεις, θα παίξεις στο πρωτάθλημα κανονικά!
Ολοι είδαν, προχθές το βράδυ, τον καζανοκέφαλο Γιώργο Μποροβήλο, καλεσμένο σε μια εκπομπή, σε ένα παράθυρο που δεν χωρούσε το κεφάλι του και κάθε τι που έλεγε έμοιαζε τόσο γελοίο... Κάποια στιγμή, ο αντιπρόεδρος αυτού του μπάζου που ονομάζεται Super League ανέφερε ότι «βλέπαμε τα προβλήματα που αντιμετώπιζαν οι ομάδες και διαπιστώσαμε πως αν ίσχυαν τα περσινά δεδομένα, φέτος δεν θα είχαμε πρωτάθλημα». Μπράβο τσάκαλε! Μπράβο κόρακα του Μαρινάκη! Κερδίζεις το βραβείο διαπίστωσης για τη φετινή χρονιά. Βέβαια, αυτόν και όλους τους άλλους, τους πήρε ένα χρόνο για να καταλάβουν ότι η κρίση θα χτυπήσει και το ποδόσφαιρο και αποφασίσαν όχι μόνο να χαλαρώσουν τα κριτήρια (και αυτό ψέμα είναι, γιατί θα τεθεί θέμα ανταγωνιστικότητας και δεν θα το επιτρέψει αυτό, ούτε το συνδρομητικό κανάλι, ούτε ο ΟΠΑΠ, οι δύο εταιρείες δηλαδή που συντηρούν το ελληνικό πρωτάθλημα), αλλά να τα εξαφανίσουν. Λες και πέρυσι κάναμε μπάνιο στα € και το ελληνικό ποδόσφαιρο ανθούσε! Μπράβο προνοητικότητα... Τελικά, βλέπουν πολύ μπροστά όλοι αυτοί οι φωστήρες του ελληνικού ποδοσφαίρου.
Και μέσα σε όλα αυτά, στον ΠΑΟΚ πανηγυρίζουν επειδή κατάφεραν να εξασφαλίσουν την άδεια σε ένα πρωτάθλημα που θα έπαιζαν ούτως ή άλλως... Τι κι αν ο Δικέφαλος του βορρά εξασφάλισε την άδεια με ένα δάνειο δύο εκατομμυρίων  €, από τον Ιβάν Σαββίδη ο οποίος μέχρι και σήμερα δεν έχει καμία παραγοντική ιδιότητα στην διοίκηση του ΠΑΟΚ; Τι κι αν τα 12 εκατομμύρια € άνοιγμα, γράφτηκαν στα... (πού άραγε;) από την πρωτοβάθμια επιτροπή; Τι κι αν η εισήγηση του τζάμπα μάγκα με την περίεργη χωρίστρα, Γιώργου Δημητρίου ήταν αρνητική;
Για να μην ξεχνιόμαστε, πέρυσι, κάποιοι δεν μπορούσαν να βρουν από που μπήκαν έσοδα στα ταμεία του Ηρακλή και όταν τα βρήκαν μίλησαν για τοκογλύφους, μαφίες και φέτος οι ίδιοι άνθρωποι δέχτηκαν ως «καθαρά» τα χρήματα που μπήκαν από την τσέπη του Γιώργου Σαχπατζίδη, ο οποίος αυτή τη στιγμή... σουλατσάρει στις φυλακές Κορυδαλλού, ως συνεργάτης του Ακη Τσοχατζόπουλου. Γελάστε ελεύθερα, μην ντρέπεστε!
Εγινε τίποτα; Ούτε τίτλοι στις εφημερίδες του στυλ «η... τάδε ομάδα στα χέρια της μαφίας» υπήρξαν, ούτε τίποτα. Μια αναφορά στη σύλληψη και τίποτα άλλο. Λες και το περασμένο καλοκαίρι όταν κάποιοι έκαναν βόλτες με τα καβουράκια, όχι στου γυαλού τα βοτσαλάκια, αλλά στις σουίτες της Τούμπας απαξιώθηκαν με την πρώτη. Μούγκα μεσ’ την στρούγκα για να σώσουμε τη χρονιά τότε. Και τώρα, άπαντες πανηγυρίζουν τον μεγάλο τους άθλο και σχεδιάζουν το μέλλον, κάνοντας «νέα αρχή» από τα μέσα Ιουλίου!
«Να πέσουν οι πούστηδες», έλεγε πέρυσι ο Ζαγοράκης (έχει χώσει τόσο «μέσα» οικονομικά τον ΠΑΟΚ που και τα δυο εκατομμύρια αυτά, δεν θα αποτελέσουν παρά ασπιρίνη για το προβλήματά του), στις συνομιλίες με Μπέο και Ψωμιάδη. Γιατί τελικά το ζήτημα αυτό ήταν. Να πέσει ο Ηρακλής. Από την στιγμή που συνέβη αυτό, το ελληνικό ποδόσφαιρο... καθάρισε. Ξαναγελάστε ελεύθερα, μην ντρέπεστε! Ολοι μπορείτε να χρωστάτε ελεύθερα και να συμμετέχετε στο πανηγυράκι του Ολυμπιακού και του Σοφοκλή!


Επιλογές:
Haugesund-Honefoss Χ (3,50)
Lillestrom-Aalesund 1 (1,95)
Molde-Tromso 2-3 Goals (2,00)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket