Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 20 Απριλίου 2012

Με τσιμεντόλιθους και τούβλα!



O Μισέλ Πλατινί τραβάει από προχθές βράδυ τα μαλλιά του μπροστά στην πιθανότητα να απονείμει στις 19 του Μάη το τρόπαιο του Champions League σε έναν εκ των Λαμ ή Τέρι. Με ένα σουτ εντός εστίας και συνολικά τέσσερα, με δύο αντεπιθέσεις σε ολόκληρο το παιχνίδι, η Τσέλσι έθεσε, έστω και μικρή υποψηφιότητα, για να γίνει η χειρότερη ομάδα εδώ και πολλά χρόνια που θα μετάσχει στον τελικό της κορυφαίας συλλογικής διοργάνωσης (θυμηθείτε την εμφάνιση της και στον επαναληπτικό προημιτελικό με την Μπενφίκα, που έπαιζε με 10 παίκτες από το 40ο λεπτό). Μια ομάδα που έχει στοιχίσει ένα καράβι λεφτά (και λίγα παραπάνω), να παίζει εντός έδρας όπως ακριβώς θα έπαιζε το ΑΠΟΕΛ κόντρα στην Μπαρτσελόνα, της οποίας τα νοκ-άουτ εκτός έδρας παιχνίδια στην Ευρώπη έχουν γίνει πλέον βαρετά. Τί ματς ήταν αυτό; Εντεκα «μπλε τύποι» πίσω, τοποθετημένοι σε... εθνικοπατριωτικό σχηματισμό Ρεχάγκελ κόντρα στην Τσεχία το 2004. Ο αντίλογος ότι η Μπαρτσελόνα δεν μπορεί να αντιμετωπιστεί αλλιώς, φυσικά και δεν στέκει, από τη στιγμή που ομάδες του μπάτζετ της Λεβάντε, της Χετάφε και της Σοσιεδάδ παίζουν πολύ πιο τολμηρά εντός έδρας κόντρα στους πρωταθλητές Ευρώπης. Αν έπαιξε έτσι η Τσέλσι στο Λονδίνο, στο «Καμπ Νου» πως θα κατέβει; Θα φέρουν τσιμεντόλιθους και τούβλα να το χτίσουν; Θα βάλουν τον Ντρογκμπά δεύτερο τερματοφύλακα;
Και μιας και μιλάμε για Ντρογκμπά, δεν λέω ματσάρα έκανε προχθές, αλλά τόσο παραμύθι και τόση καθυστέρηση δεν αξίζει σε ένα μεγάλο παίκτη. Μία η κοιλιά του, μία το κεφάλι του, μία τα αρχίδια του, σε κάθε επαφή με τον Πουγιόλ, έλεγες τώρα θα τον πάνε νεκροτομείο. «Επιβραβεύτηκε» λοιπόν, το αντι-ποδόσφαιρο των Λονδρέζων, έστω και από σπόντα, αλλά εξαιτίας αυτής της επιβράβευσης θα παρακολουθήσουμε πιθανότατα στη ρεβάνς το μεγαλύτερο κατενάτσιο μετά κι από την επίσκεψη της Ιντερ στο «Καμπ Νου» πριν από ακριβώς δύο χρόνια (τότε ο Μουρίνιο είχε πάντως τη δικαιολογία ότι έμεινε νωρίς με 10 παίκτες).
Και αν ο άλλος ημιτελικός της Ρεάλ με την Μπάγερν αναμένεται να γίνει «ροντέο» μετά το πρώτο γκολ (από όποια πλευρά και αν έρθει αυτό), σε αυτόν της Βαρκελώνης τίποτα δεν θα αλλάξει ακόμα και αν προηγηθούν οι γηπεδούχοι. Τα «μπλε λεωφορεία» θα παραμείνουν παρκαρισμένα μέσα στην περιοχή του Τσεχ και ο Πλατινί θα παρακαλάει μέσα του να περάσει η Μπάρτσα με «οποιονδήποτε τρόπο», ώστε να ταξιδέψει στο Μόναχο η πιο εμπορική ομάδα του πλανήτη και όχι αυτή που αρνείται με πείσμα να αλλάξει έστω και τρεις μπαλιές απέναντί της.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket