Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 5 Απριλίου 2012

Η αλήθεια πονάει...

Η Αννα Σεντόκοβα είναι Ουκρανή, τραγουδίστρια, ηθοποιός και παρουσιάστρια ανεβάζοντας τη θερμοκρασία ενόψει Euro. Ο Λάσλο Μπόλονι είναι Ρουμάνος, λέμε τώρα, προπονητής «επιστήμονας», ηθοποιός και μεγάλος ψεύτης, κατεβάζοντας τη θερμοκρασία ενόψει play off. Ο Πινόκιο έλεγε ψέματα και μεγάλωνε η μύτη του. Αλλοι έλεγαν ψέματα και μεγάλωνε το δημόσιο χρέος. Επειδή όμως το «χρεοκοπία και πτώχευση» δεν μετράει πια, πάει-πάλιωσε, το νέο κλισέ για να τρομοκρατείται ο Παοκτζής φίλαθλος, είναι το «Τσουκαλάς ο... αντί Γκαρσία». Χαρές και πανηγύρια, στην Τούμπα. Αποφάσισε ο Μπόλονι και μένει (μέχρι να φύγει!). Εδώ που τα λέμε, μαλάκας είναι να φύγει ο Ρουμάνος νεκροθάφτης (πού να πάει στη Ρουμανία, να κάνει τον προπονητή;) που δήλωσε ότι τα νεκροταφεία είναι γεμάτα αναντικατάστατους. Το ότι η ομάδα ήταν πτώμα με τον ΠΑΣ δεν το σχολίασε καν. Και μιας και μιλάμε για νεκροταφεία και πτώματα, καλή ιδέα, πάντως, θα ήταν να βαλσαμώσει τον Γκαρσία για παράδειγμα, να τον έχει συνέχεια μέσα, για να παίρνουν τα πάνω τους και οι άλλοι δίπλα του.
Χαμηλά όμως την μπάλα, που ‘λεγε και ο Ζαγοράκης. Και τσιμουδιά στις φάπες... γιατί ο Μπόλονι ξέρει τί φταίει αλλά δεν μας το λέει. Το κρατάει γι’ αυτόν! Είναι το... μυστικό των παιδικών του χρόνων (κι αυτός με Αλίκη Βουγιουκλάκη μεγάλωσε!). Εχω ένα μυστικό που όλα τα ομορφαίνει και για πρώτη φορά με γεμίζει χαρά! Κάτι ήξερε ο Βρύζας κι έβαλε χορηγία την Κυριακή, με τους «Γιατρούς χωρίς σύνορα». Ο Μπόλονι χρειάζεται γιατρούς και όχι γιατρό με την εντεκάδα «προσευχής» που διάλεξε. Και την ώρα που προσευχόταν, μάλλον, κοιμόταν ο καλός μας ο Θεός. Δεν άκουσε το Ρουμάνο προπονητή και η εντεκάδα δεν του βγήκε. Το θέμα όμως είναι, ότι εκεί που νόμιζες ότι η Παναγιά έκανε το «κλικ», ο κόσμος έφευγε από το γήπεδο νωρίτερα, κάνοντας το «τσαφ» στα ερτζιανά της πόλης, πετώντας και την μαλακία του, ότι το παιχνίδι ήταν στημένο. Δεν λέμε το άλλο που πονάει. Αυτό που μας τσούζει. Δεν μας λένε δηλαδή «και ποιος είναι ο Μπόλονι που θα κέρδιζε τον Αναστασιάδη;». Δεν αναρωτιέται κανείς, εάν έχει ομάδα ο ΠΑΟΚ για να κερδίζει τα Γιάννενα. Πάνω από δύο μήνες έχει να κερδίσει στην Τούμπα και έχασε φυσιολογικά όπως είπε κι ο προπονητής του. Αυτή είναι η αλήθεια και η αλήθεια πονάει... Στο καπάκι, o ιμιτασιόν Ρουμάνος, δίνει και μία αβανταδόρικη συνέντευξη στη Metrosport (μαζορέττες της δημοσιογραφίας), για να δικαιολογήσει τ’ αδικαιολόγητα. Αλλα λόγια να αγαπιόμαστε...
Και μέσα σε όλα αυτά έχεις και τον Παντελή Κωνσταντινίδη να λέει ότι θα αρχίσει... σεργιάνι (κάτι σαν τον Ιμπραήμ πασά) στην Αφρική και στη Νότια Αμερική για να πάρει παίκτες, το διαβάζεις κιόλας σαν την είδηση της ημέρας από τους δημοσιογράφους και την ίδια στιγμή ακούς το Βρύζα να λέει ότι ο Ζαγοράκης άφησε χρέος δώδεκα εκατομμυρίων € και πως ο ΠΑΟΚ πρέπει να βρει πέντε εκατομμύρια € μέχρι τον Ιούνιο, αλλιώς πέθανε. Οταν όμως ο οπαδός διαβάζει καθημερινά το σύνολο των κωλοφυλλάδων να αβαντάρει τον κάθε Ζαγοράκη, Βρύζα και Κόντη (άλλο μπουμπούκι αυτός), που πανηγυρίζει και λέει ότι δικαιώθηκε στο θέμα Κάμπορα από τη μια και από την άλλη τρώει κατραπακιές στις υποθέσεις Τόχα και Αμορόζο και καλείται ο Αρης να πληρώνει τα δικά τους τα σπασμένα, οι ομάδες θα συνεχίσουν να καταστρέφονται. Ετσι κι αλλιώς, στην Ελλάδα επιβιώνουν μόνο τα λαμόγια και όλοι πουλάνε παραμύθι στον κόσμο εδώ και χρόνια, δίνοντάς του ψεύτικο όραμα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket