Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 3 Απριλίου 2012

Πήγαινε κατευθείαν για ρεκτιφιέ!

Καλό μήνα δεν είπαμε, αλλά ελπίζω να μην σας είπαν την Πρωταπριλιά ότι σε 50 χρόνια θα βγούμε από την κρίση και να νομίσατε ότι είναι ψέμα!
Τρεις μόλις οι αγωνιστικές που απομένουν ώστε να ολοκληρωθεί η κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος και λίγο πολύ, όλα πλέον έχουν πάρει τον δρόμο τους. Πάντως, με τόσες χάρες που έκανε φέτος η «Σκόντα» έχει εξασφαλίσει την παραμονή της για άλλες πέντε χρονιές τουλάχιστον στη Λίγκα (σούπερ μόνο στα όνειρα τους). Τελικά, υπάρχει Θεός Αγγελε Αναστασιάδη και κατοικεί στην Τούμπα. Εκεί που ο Βρύζας, ετοιμάζει λέει τρεις νέες μπουτίκ. Οι πελάτες που θα βρεθούν; Θα δούμε ψιλοάδεια την Τούμπα και σε ματς των play off. Ξενερώνουν σιγά-σιγά τα Παόκια (κάτι σαν τον Πάμπλο Γκαρσία), που βλέπουν την ομάδα τους να πηγαίνει για νέο αρνητικό ρεκόρ 50ετίας. Το μόνο που απομένει είναι να περάσει νικηφόρα και η... Δόξα Κρανούλας από την Τούμπα. Κι ενώ μέχρι σήμερα η διοίκηση ανησυχούσε για τυχόν τιμωρία της «έδρας», από προχθές θα πρέπει να ανησυχεί για τυχόν μη τιμωρία της! Bέβαια, ο... ανοιξιάτικος στόχος της ομάδας επετεύχθει. Κατατέθηκε πλήρης ο φάκελος αδειοδότησης στον Πιλάβιο! Η ιστορία είναι παλιά και βρωμάει... Και η τακτική είναι παλιά.
Από τις υπόλοιπες ομάδες, αυτού του πρωταθλήματος, που ξεκίνησε σε... τρεις δόσεις και ουσιαστικά ολοκληρώθηκε προχθές, ιδιαίτερη αναφορά πρέπει να κάνουμε στη Δόξα Δράμας που υποβιβάστηκε και μαθηματικά μέσα σε 133 ημέρες από τις 20 Νοεμβρίου, όταν και πρωτοέπαιξε, αλλά και στον Ατρόμητο. Υγειέστατη ομάδα σε όλα τα επίπεδα, δεν επιχειρήθηκε να «χτιστεί» σε μία σεζόν, ώστε να κινδυνεύει να διαλυθεί σε μερικούς μήνες. Αν και δεν έχει τον κόσμο άλλων ομάδων (1.600 ο μέσος όρος εισιτηρίων στο Περιστέρι), έμεινε μόνη της (μαζί με τον Super 3) να κυνηγά το όνειρο της Ευρώπης, σε διπλό ταμπλό.
Ο πρωταθλητής Ολυμπιακός πήρε φόρα μετά τις γιορτές και δεν άφησε τίποτα όρθιο. Μέχρι και τον Βασάρα «έφαγε» και από το -5, μέσα σε ενάμιση μήνα, βρέθηκε στο +4 και όποιος έπεφτε πάνω του πήγαινε κατευθείαν για ρεκτιφιέ!

Επιλογές:
Burnley-Birmingham 2 (2,25)
Gateshead-Luton 1 (2,45)
Newport County-York 2 (2,15)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket