Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 27 Μαρτίου 2012

O εθνικός μας νταβατζής

Τι κρίμα, σταμάτησε το πρωτάθλημα της Volleyleague. Η χθεσινή αναβολή των paly off και paly out της Volleyleague, μέχρι να αποφασίσει η Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού για τις περιπτώσεις του Ηρακλή και της Πάτρας αποτελεί άλλη μια ευκαιριακή αντιμετώπιση μιας κατάστασης, για να εξυπηρετηθούν τα συμφέροντα του... εθνικού μας νταβατζή. Μπορεί η υπόθεση να μοιάζει με αυτή του Βάλνερ, τουλάχιστον ως προς την ηθική της πλευρά, αλλά τώρα τα πράγματα είναι απλά και ξεκάθαρα. Το πρωτάθλημα ξεκίνησε με την συντριπτική πλειοψηφία των ομάδων να έχουν μη δικανονισμένα χρέη στο μισό πλανήτη. Ο Ηρακλής δεν είχε ΑΦΜ (αλλά έχει χορηγό που τα σπρώχνει), ο Ολυμπιακός κι ο Παναθηναϊκός έχουν... διπλό ΑΦΜ, η Καλαμαριά διαλύθηκε, άλλοι δεν είχαν διοίκηση, κάποιοι άλλοι (καλοί άνθρωποι) έχουν κάνει απίστευτες μαϊμουδιές με την εφορία. Εάν υπήρχε κράτος (Volleyleague δεδομένα δεν υπάρχει), αυτό το πρωτάθλημα δεν θα έπρεπε να έχει ξεκινήσει ποτέ και κάποιος θα έπρεπε να έχει τιμωρήσει αυτούς που υπέγραφαν συμβόλαια και άλλα χαρτιά με ασύλληπτες παρατυπίες. Δηλαδή τους προέδρους.
Ως εκ του θαύματος και πάλι, ο καλύτερος πελάτης του Ηρακλή στο βόλεϊ, ο Ολυμπιακός δηλαδή, πάει μετά την παρέλαση της 25ης Μαρτίου (χωρίς τανκς και φιλαρμονική, αλλά με ελεύθερους σκοπευτές που μπάνιζαν τα μπούτια των κοριτσιών με τα μίνι), στην Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού και κοπανάει μια καταγγελία για τον Ηρακλή.
Ποιος δηλαδή έκανε καταγγελία; Ο Ολυμπιακός που έβαλε πλάτη για να παίξει ο Ηρακλής στο πρωτάθλημα... Από κοντά και η ΕΑΠ που στη σημερινή συνεδρίαση της ΕΕΑ, φεύγει τρέχοντας στον αθλητικό δικαστή, έπειτα από καταγγελία του Παναθηναϊκού αφού κατηγορείται για εβδομήντα χιλιάρικα που οφείλει στον Ριβέρα και κινδυνεύει με μηδενισμό... Και η Πάτρα όμως, δεν κάθησε με σταυρωμένα τα χέρια... Σήμερα το απόγευμα, κι αυτή με τη σειρά της κατέθεσε προσφυγή στην ΕΕΑ, κατά του Παναθηναϊκού για τελεσίδικο χρέος τριάντα πέντα χιλιάδων προς τον Γκενς. Της προσφυγής το κάγκελο με άλλα λόγια...
Μέχρι εδώ όλα καλά. Μπράβο τους, γούστο τους και καπέλο τους που πήγαν στην ΕΕΑ και κατέθεσαν προσφυγές και ότι λαχταράει η ψυχούλα τους. Το πρωτάθλημα όμως, γιατί διακόπηκε ρε μάγκες; Επειδή ο Ολυμπιακός και η ΕΑΠ έκαναν καταγγελία ήταν λόγος να σταματήσει το πρωτάθλημα; Ούτε δικάσιμο δεν όρισε η ΕΕΑ και η ΕΣΑΠ αποφάσισε αναβολή. Οσο για την ΕΕΑ από την στιγμή που νομιμοποίησε τον Ηρακλή, πρέπει σήμερα κιόλας, να φωνάξει τον πρόεδρο του Ολυμπιακού και της Volleyleague και να του πει «ρε μαλάκα εσύ δεν ήσουν που μας είχες πρήξει τα... συκώτια τον Οκτώβριο για να επιτρέψουμε στον Ηρακλή να παίξει στο πρωτάθλημα; Ησουν ή δεν ήσουν; Και τι θέλεις τώρα; Επειδή έχασες το Κύπελλο και σε έκανε ρόμπα ο Ντεσπέιν (με την προσφυγή) θυμήθηκες και το πρωτάθλημα;».
Μην το κουράζουμε και λέμε τα ίδια και τα ίδια... Ο Ηρακλής είναι ένα σκαλί πάνω από όλους και το νταμπλ δεν το χάνει με τίποτα κι αυτό ενοχλεί. Λες και όταν τον βοηθούσαν να μπει στο πρωτάθλημα, έπρεπε να υπογράψει συμβόλαιο πως δεν θα κάνει το νταμπλ... Το πρόβλημα όμως είναι αλλού. Στην πραγματικότητα για να αρχίσουν τα paly off και τα paly out δεν περιμένουμε την απόφαση της ΕΕΑ. Περιμένουμε να είναι ετοιμοπόλεμοι οι παίκτες του Ολυμπιακού. Ο Ολυμπιακός στην παρούσα φάση έπρεπε να παίξει ημιτελικό πρωταθλήματος με τον Φοίνικα Σύρου, έχοντας μειονέκτημα έδρας, τον βασικό του πασαδόρο τραυματία και επιπλέον όλη η ομάδα είναι σε κακή αγωνιστική κατάσταση. Σκεφτείτε τί θα γινόταν αν οι περσινοί νταμπλούχοι Ελλάδας δεν έπαιζαν ούτε καν στον τελικό. Με τους τωρινούς τραυματισμούς, δεν έπαιζαν με τίποτα. Αρα με την απόφαση αναβολής, η Volleyleague, δηλαδή ο πρόεδρος του Ολυμπιακού (και τα παραρτήματά του, εκτός της Σύρου), εξασφαλίζει στην ομάδα του χρόνο... Μια χαρά θα τελειώσει το πρωτάθλημα και με τον Ηρακλή πρωταθλητή. Ετσι κι αλλιώς υπάρχει εντολή της παγκόσμιας ομοσπονδίας βόλλεϊ να τελειώσουν όλα τα πρωταθλήματα μέχρι τέλος Απρίλη. Μια φούσκα είναι όλη η ιστορία, για να μπορέσει να παίξει ο γάβρος τελικό. Η ΕΕΑ θα βρει τρόπο να κλείσει το θέμα κι από τον Ιούνιο που θα έχει αναλάβει και η νέα κυβέρνηση, έχει ο Θεός...

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket