Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 6 Φεβρουαρίου 2012

Τραυματισμός στην Τούμπα

Μείναμε με τον περήφανο λαό.
Γεμάτος περηφάνια και μαγκιά ο λαός του ΠΑΟΚ σύμφωνα με του θεματοφύλακες του. 

Θεσμικό ρόλο θεματοφύλακα στις ΠΑΕ έχει το ερασιτεχνικό τους τμήμα. Για το λαό της κάθε ομάδος αυτόκλητοι θεματοφύλακες έγιναν οι διάφοροι σύνδεσμοι . Πχ στην ΑΕΚ λέγονται Original στον Άρη Super 3, στον Ηρακλή Αυτόνομη Θύρα 10, στον ΠΑΟΚ οι Θύρα 4 και τα παρακλάδια της. Θέλω από αυτούς τους θεματοφύλακες  να παραδώσουν το τσογλάνι με το πιστόλι των φωτοβολίδων. 
Από τύχη δεν υπήρξε θύμα στο χθεσινό ΠΑΟΚ - Ολυμπιακος. Τη στιγμή της εισόδου των ομάδων στον αγωνιστικό χώρο ο συγκεκριμένος αλήτης (είχε ήδη ρίξει άλλες τρεις) σημάδεψε την Θυρα 8 και πυροβόλησε.

Η φωτοβολίδα έξυσε (στην κυριολεξία) το σκουφάκι ενός θεατή, χτύπησε την κοπελίτσα στο πόδι, πετάχτηκε περίπου 4-5 μέτρα προς τα δεξιά της και και άναψε καιομενη για περίπου 2 λεπτά. Η κοπέλα ψύχραιμη όπως και ο συνοδός της και με εμφανή σημάδια τραυματισμού (αίματα) αναζήτησαν με τη βοήθεια των γύρω τις πρώτες βοήθειες. 
Ο κάλυκας ήταν μήκους 20-25 εκατοστών από σίδερο με περίμετρο 6-8 εκατοστών.

ΚΑΙ ΜΕ ΤΙΠΟΤΕ  δεν μπορεί να εκτοξευτεί από ένα απλό πιστόλι φωτοβολίδων.  

ΟΠΛΟ. 
 ΝΑΙ ΟΠΛΟ ΘΕΜΑΤΟΦΥΛΑΚΕΣ  ΕΙΧΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΒΡΙΣΚΟΤΑΝ ΑΝΑΜΕΣΑΣ ΣΑΣ.
ΟΠΛΟ ΕΙΧΕ Ο ΜΠΑΣΤΑΡΔΟΣ ΠΟΥ ΚΑΛΥΠΤΕΤΕ.

Οι θεματοφύλακες μετά από αυτό γεμάτοι περηφάνια έστειλαν μια ομάδα  να περάσει από την Θύρα 4 στη Θύρα 3. Περίπου 30 άτομα (ανθρωποειδή) πήραν θέση και κάθισαν σαν σκατοφλωροι ήσυχα πίσω από τον πάγκο του Ολυμπιακού. Συντεταγμένα στο 85' άρχισαν να πετούν πέτρες-μάρμαρα και να συμπλέκονται με αυτούς με θέλησαν να τους σταματήσουν. 

Σε αυτά θα πρέπει να προσθέσουμε το ντου (παιχνίδι με Πανιώνιο) περίπου 30-40 ατόμων στη Θύρα 5, κατάληψη (δις-τρις-τετράκις) των γραφείων και ανακρίσεων!!! της διοίκησης και την συντεταγμένη είσοδο στο αγωνιστικό χώρο στο παιχνίδι με τον Ατρόμητο.

 Τα πέτρινα χρόνια των 2-3 χιλιάδων εισιτήριων και της ομάδος καφενείου  έρχονται.
Περαστικά στην κοπέλα

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket