Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 27 Ιανουαρίου 2012

Ο νόμος της νύχτας

Στην τριτοκοσμική ποδοσφαιρική Ελλάδα, σίγουρα πέρασε στα ψιλά μια είδηση από την Αγγλία, που αφορούσε την Manchester City. Λίγες μόνον ώρες από την ολοκλήρωση του δεύτερου ημιτελικού του League Cup με την Liverpool, στο πρωινό δελτίο του Sky TV, έγινε η αποκάλυψη, ότι η Uefa έχει ήδη στείλει τελεσίγραφο στους Aραβες, να βρουν λύση με το τεράστιο χρέος, που παρουσιάζει ο σύλλογος. Μάλιστα, προβλήθηκαν δηλώσεις του γ.γ. Gianni Infantino, που χωρίς να κάνει ειδική αναφορά στην City, δήλωνε ότι όποιος δεν συμμορφωθεί με το financial fair play, θα αποκλείεται από τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Ολα αυτά μόνο τυχαία δεν μπορεί να είναι, και πιθανότατα περνάμε σε μια νέα φάση, όπου ο Platini και οι συνεργάτες του αρχίζουν να σκληραίνουν την στάση τους, στην προσπάθεια τους να στεφθεί, έστω και με μερική επιτυχία, το όλο εγχείρημα της οικονομικής εξυγίανσης του ποδοσφαίρου, εξαλείφοντας τις μεγάλες ανισορροπίες και αποστάσεις, που χωρίζουν τους «πλούσιους» από τους «φτωχούς» της ποδοσφαιρικής Ευρώπης. Το βασικό πρόβλημα σε όλη αυτή την προσπάθεια είναι η ώρα της επιβολής των κυρώσεων. Διότι είναι πολύ δύσκολο, ακόμη και στον Πλατινί να πετάξει έξω ομάδες όπως η Real, η Manchester Utd., η Liverpool, η Milan. Τέτοια μεγέθη δεν τα χειρίζεσαι εύκολα, διότι με την «πρώτη στραβή» συνασπίζονται, κάνουν το δικό τους Champions League και μένει ο Platini με την Zürich, την Genk και την Legia Warszawa. Σε κάποιον όμως «πλούσιο και ισχυρό» θα κάτσει η μπίλια, για να παραδειγματίσει τους υπόλοιπους και να τους αναγκάσει να προχωρήσουν σε διορθώσεις, που μάλλον υπάρχουν στα πλάνα. Οταν «απειλούν ανοιχτά», το χειρότερο δυνατό σύγχρονο παράδειγμα γιγαντισμού δίχως οικονομική βάση και λογική, που αντιπροσωπεύει η City των Αράβων και μάλιστα το δημοσιοποιούν, τότε πώς να γλυτώσουν οι ελληνικές ομάδες από τον αποκλεισμό, εάν δεν τα κάνουν όλα στην εντέλεια; Το γεγονός ότι από τις πέντε ελληνικές ομάδες που εκπροσώπησαν την Ελλάδα στα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα, οι τρεις έχουν παραπεμφθεί στην πειθαρχική επιτροπή της UEFA ενώ ο Ολυμπιακός Βόλου αποκλείστηκε πρόωρα λόγω εμπλοκής στα «στημένα», όπως είναι φυσικό, μόνο απαρατήρητο δεν έχει περάσει αυτό στην Ευρωπαϊκή Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία. Τελευταίο «καμπανάκι» λοιπόν για ΑΕΚ, ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.
Πάμε και στον Θοδωρή Ζαγοράκη. Πήρε μία ομάδα καρναβάλι (0-7, φιλικό με Μπραουσβάινγκ) και παρέδωσε μία ανταγωνιστική ομάδα με υποδομές και προπονητικό κέντρο. Παοκτσής δεν είμαι, αλλά δεν γίνεται ένας άνθρωπος που έχει γνωρίσει απίστευτη δόξα και έχει βγάλει πολύ χρήμα από την μπάλα, αντί να κάτσει σπιτάκι του να χαρεί την οικογένειά του και τα λεφτά του, να αποφασίζει να τρώει τα σωθικά του κάθε μέρα για να σώσει οτιδήποτε αν σώζεται (με λάθη και παραλείψεις, ουδείς αλάνθαστος) κι εσύ ρε τυχάρπαστε οπαδέ που βρίσκεσαι στα πρόθυρα του αλτσχάιμερ (κάτι «Μπάτμαν» και «Γούμενοι» που σου αξίζουν), να έρχεσαι να του βρίζεις αυτήν την οικογένεια που παράτησε για πάρτη σου. Εντάξει, δεν το έκανε με το ζόρι, αλλά σίγουρα δεν το είχε και ανάγκη. Αναμενόμενο ήταν να φύγει, αφού οι οπαδοί και οι διάφοροι παρατρεχάμενοι της πόλης, ξέρουν καλύτερα το ποδόσφαιρο από τον άσχετο τον Ζαγοράκη!!!
Αναμενόμενα θα είναι όσα θα ακολουθήσουν, όχι μόνο στον ΠΑΟΚ (φάτε την οικογένεια «ξεπλένηδων» τώρα στη μάπα), αλλά σε ολόκληρο το ελληνικό ποδόσφαιρο, όπου έχει κυριαρχήσει ο νόμος της νύχτας, τα αποτελέσματα του οποίου τα βλέπουμε καθημερινά. Συστηματική απομάκρυνση των ανθρώπων που ξέρουν από μπάλα αλλά και των φιλάθλων, προγραμματισμένα ραντεβού θανάτου, βία, νοθεία, ελάχιστες υποδομές, ταλέντο μηδέν. Ο Ολυμπιακός να... κερδάει κι όλοι οι άλλοι να πάνε να γαμηθούν (βάλτε μέσα και τον Σοφοκλή).
Μπροστά μας έχουμε ίσως το πιο δύσκολο κουπόνι της σεζόν. Θα κινηθούμε αναλόγως αναζητώντας μεγάλες αποδόσεις εκεί που φυσικά έχουν τύχη να επιβεβαιωθούν. Τι παίζουμε σήμερα; Τίποτα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket