Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 1 Δεκεμβρίου 2011

«Βύθισε στο πένθος» και το υπόλοιπο Λονδίνο

Eνας άλλος ΠΑΟΚ από αυτόν που γνωρίζαμε, μια άλλη ομάδα σε όλα της (από τους παίκτες μέχρι τους φιλάθλους της) πάτησε κάτω την Τottenham και 14 χρόνια μετά τον θρίαμβο του Highbury «βύθισε στο πένθος» και το υπόλοιπο Λονδίνο. 14 χρόνια μετά, μια εντελώς άλλη ομάδα έκανε πλάκα για 40 λεπτά στην Τottenham που είχε σύμμαχο και τον διαιτητή, αλλά τίποτα δεν ήταν αρκετό για να την οδηγήσει στην ισοφάριση. Ετσι ο ΠΑΟΚ πέρασε θριαμβευτής (μόλις η τέταρτη ευρωπαϊκή ομάδα που κερδίζει τους «Spurs» μέσα στο σπίτι τους) και πήρε την πρόκριση για τους «32» του Europa League. Καμία σχέση η αγωνιστική ταυτότητα της ομάδας με αυτό που βλέπουμε στην ελληνική Superleague. Καμία σχέση και οι αντιδράσεις του κόσμου που έβλεπαν το κοράκι να έχει βγάλει το νυστέρι προσπαθώντας να σφάξει τον δικέφαλλο του βορρά, αλλά αυτοί το χαβά τους, το τραγούδι τους, την συμπαράστασή τους. Να ’χα χίλια μάτια να τους βλέπω και χίλια αυτιά να τους ακούω. «Τυχερός» ο Αγγλος σκηνοθέτης της χθεσινής τηλεοπτικής μετάδοσης.
Δυστυχώς για τον László Bölöni, οι εμμονές του σε ανεξήγητα σχήματα, περίεργες επιλογές, παράλογους προσανατολισμούς και θολές τακτικές τον εξέθεσαν. Ο ΠΑΟΚ κόντρα στην Τottenham παρουσιάστηκε με «καθαρό» σχήμα, με συνηθισμένες επιλογές, με λογικούς προσανατολισμούς και με ξεκάθαρη τακτική. Δυστυχώς, ο Δημήτρης Σαλπιγγίδης είναι ένα ανεκτίμητο κεφάλαιο του ΠΑΟΚ για... κάποιους στην Τούμπα! Κι όταν ένα κεφάλαιο στο οποίο επένδυσε ο ΠΑΟΚ δεν το εκτιμούν, απαξιώνεται. Η απαξίωση του δε, βλάπτει σοβαρά την «υγεία» του ΠΑΟΚ. Και τελικά, δυστυχώς αποδεικνύεται ότι η λύση του προβλήματος του ΠΑΟΚ στην τρέχουσα αγωνιστική περίοδο, είναι τα πόδια των παικτών. Η διοικητική και η τεχνική του ηγεσία πάντως, δεν έχουν δυνατότητες λύσεις του. Το χειρότερο; Δεν διαχειρίζονται ορθά κι οικονομικά η μεν κι αγωνιστικά η δε, το έμψυχο υλικό του.
Αν προσθέσουμε ένα γράμμα στον ΠΑΟΚ, θα γίνει... ΠΑΣΟΚ και θα ξαναθυμηθούμε τα μαύρα μας τα χάλια. Ο ΠΑΟΚ πάντως, είναι εδώ ενωμένος δυνατός (σε αντίθεση με το κυβερνών, και όχι συγκυβερνών, κόμμα) και θα τον μεθύσει τον ήλιο ξανά και ξανά, εφόσον συνεχίσει να φοράει αυτό το όμορφο ασπρόμαυρο ευρωπαϊκό του ρούχο. Αλλη μια πολύ μεγάλη απόδειξη ότι ενώ στην Ελλάδα είμαστε τόσο απογοητευμένοι, τελειωμένοι και ξενερωμένοι, στο εξωτερικό «βγάζουμε» το πραγματικό μας πρόσωπο. Αυτό που επί της ουσίας είμαστε.

Επιλογές:
Salzburg-Paris S.G. 2-3 Goals (1,85)
Stoke-Dynamo Kyiv 2-3 Goals (1,80)
Vaslui-Lazio 2 (1,95)
AEK-Anderlecht 2 (1,80)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket