Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 30 Νοεμβρίου 2011

Ε-ε-έρχεται η 6η δόση

O Ιωσήφ πρέπει να πληρώσει περαίωση, η Φάτνη να τακτοποιηθεί ως ημιυπαίθριος, η Παναγία δεν παίρνει επίδομα τοκετού, οι άγγελοι δεν πετάνε λόγω απεργίας και οι τρεις μάγοι φοβούνται ότι θα απελαθούν ως λαθρομετνάστες. Συμπέρασμα μαύρα Χριστούγεννα φέτος. Δεν λέω, σπουδαία προσωπικότητα η κυρία της φωτογραφίας, αλλά το περιοδικό Time αναζητά το πρόσωπο της χρονιάς. Και, απίστευτο, ο Goeffrey δεν είναι στη λίστα του! Υπάρχουν τρία «σημάδια» που κάθε χρόνο μας βοηθούν να καταλάβουμε ότι η χρονιά πλησιάζει στο τέλος της. Η Eλενα Παπαρίζου ανάβει το χριστουγεννιάτικο δέντρο του Golden Hall, τα βιβλιοπωλεία γεμίζουν με ένα ακόμη εμπνευσμένο ημερολόγιο καζαμία του Γιάννη Σερβετά και το περιοδικό Time ανακοινώνει τις υποψηφιότητες για το «Πρόσωπο της Χρονιάς».
Η λίστα με τις φετινές υποψηφιότητες που δόθηκε στη δημοσιότητα πριν λίγες ημέρες περιλαμβάνει αρκετές εκπλήξεις. Η μεγαλύτερη όμως έκπληξη απ’ όλες ήταν η απουσία του Γιώργου Παπανδρέου από τη λίστα του περιοδικού. Μια απουσία αδικαιολόγητη, καθώς σύμφωνα με το ίδιο το περιοδικό «από το 1927 και κάθε χρόνο αποτίνει φόρο τιμής στον άνδρα, τη γυναίκα, το ζευγάρι, την ομάδα, την ιδέα, τον τόπο ή τη μηχανή, το οποίο για καλό ή για κακό, επηρέασε στο μεγαλύτερο βαθμό τις εξελίξεις την απερχόμενη χρονιά».
Και σας ρωτάω πολύ ειλικρινά. Αν ο πρώην πρωθυπουργός της Ελλάδας δεν επηρέασε τις εξελίξεις τη χρονιά που μας πέρασε ποιος το έκανε; Η Κιμ Καρντάσιαν; Ποιος ανεβοκατέβαζε τα χρηματιστήρια του κόσμου όποτε του έκανε κέφι; Ποιος έκανε όλη την Ευρώπη να παραμιλάει; Ποιος άλλος πολιτικός έγινε hit σε χώρα χιλιόμετρα μακριά από τη χώρα που κυβερνούσε; Ποιος έβαλε το χεράκι του ώστε να γίνουν οι Ελληνες reality; Ποιος; Αν δεν υπήρχε ο Γιώργος Παπανδρέου, ο κόσμος το 2011 θα ήταν πολύ πιο βαρετός. Γι’ αυτό μια τέτοια διάκριση δεν την αξίζει απλώς. Την απαιτεί.

Επιλογες:
Wrexham-Darlington 1 (1,60)
Standard Liege-Hannover 1 (2,45)
Vorskla Poltava-Copenhagen 2 (2,20)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket