Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 25 Νοεμβρίου 2011

Ενταύθα... ενθάδε ο κίτρινος Τύπος!

Για να θυμούνται οι παλιοί και να μαθαίνουν οι νέοι, είναι γνωστό ότι στο μεγάλο νησί ο Τζον Τέρι δεν αντιμετώπιζε κανέναν... ηθικό φραγμό και πήδαγε ασυστόλως την γυναίκα του κολλητού του. Ο μικρός αδερφός του, ο Πολ Τέρι, παίκτης της Ράσντεν, δεν αντιμετώπιζε κανέναν... ηθικό φραγμό (κι αυτός) και πήδαγε ασυστόλως την αρραβωνιαστικιά του τερματοφύλακα της ομάδας, Ντέιλ Ρόμπερτς, ο οποίος μόλις το ανακάλυψε πήγε κι αυτοκτόνησε. Το μόνο που μας λείπει τώρα είναι να μάθουμε ότι στην οικογένεια υπάρχουν και άλλα δύο αδέλφια, ο Τζορτζ Τέρι και ο Ρίγκο Τέρι!!! Τζον, Πολ, Τζορτζ και Ρίγκο. Οι Μπήχτλς!!! Στην Ελλάδα δεν έχουμε ούτε καν ημιτασιόν Μπήχτλς, αλλά την πινακοθήκη των ηλιθίων. Γιωργάκης, Πιλάβιος, Μπιτσαξής, Γερουλάνος. Τον Goeffrey, τον φάγαμε εύκολα, ο πούστης ο Σοφοκλής δεν τρώγεται με τίποτα, λόγω αυτοδιοίκητου και Θείου, ο Πάνος ο Μπιτσαξής, αυτή η μπαλαδόφατσα, ο άνθρωπος ποδόσφαιρο, ο Χάρι Πότερ του ελληνικού αθλητισμού, ο άνθρωπος που πρέπει να αναγορευθεί στον μέγα προστάτη της αστυνομίας, ο άνθρωπος που έδωσε αραλίκι και νόημα στα Σαββατοκύριακα των ένστολων, είναι στα τελειώματα. Ο τέταρτος της παρέας είναι τόσο ηλίθιος που θα φαγωθεί μόνος του. Γιατί, Παύλο μου, ένας άνθρωπος που διακηρύσσει συνεχώς ότι δεν είναι ηλίθιος πρέπει να έχει τις υποψίες του.
Απόφαση σοκ για την ιστορική Dynamo Dresden πήρε χθες η γερμανική ομοσπονδία. Αποκλεισμός από το Κύπελλο Γερμανίας για τη σεζόν 2012-2013 εξαιτίας των επεισοδίων που δημιούργησαν οι οπαδοί της Dynamo στο Westfalenstadion στο παιχνίδι με την Dortmund. Μιλάμε για απόφαση η οποία θα στερήσει έσοδα από τουλάχιστον 500.000 έως κάποια εκατομμύρια ευρώ (ανάλογα με το πόσο θα προχωρούσε στο θεσμό η Dynamo) από το σύλλογο της Δρέσδης. Τα φαινόμενα βίας που παρουσιάζονται φέτος σε όλες τις κατηγορίες της Γερμανίας είναι τα μεγαλύτερα όλων των εποχών και η χθεσινοβραδινή απόφαση αποτελεί ουσιαστικά το σαφές μήνυμα από την γερμανική ομοσπονδία στους συλλόγους, οι οποίοι καλούνται να συμμαζέψουν τα χουλιγκάνια τους. Κάπως έτσι καταπολεμάς και τη βία στα γήπεδα και όχι με τραβεστί ποινές κεκλεισμένων των θυρών, που ανατρέπονται όταν εφεσιβάλλονται και πρόστιμα τα οποία στη συνέχεια επιστρέφονται έμμεσα στις ομάδες ή με περιορισμό όλων των οπαδών στους εντός έδρας αγώνες. Ενας ήταν ο Πατακός που απαγόρευε τις συγκεντρώσεις άνω των τριών ατόμων κι άλλος ένας ο Μπιτσαξής που απαγορεύει τις μετακινήσεις.
Ελα όμως που με τους οπαδούς στο πλευρό του θα παίξει ο Ολυμπιακός στην Τρίπολη, ωστόσο ο «ερυθρόλευκος» (κίτρινος) Τύπος τα βάζει κατά του υπουργού Προστασίας του Πολίτη, Παπουτσή. Μετά τους Γερουλάνο και Μπιτσαξή, ο νέος «κυβερνητικός εχθρός» των Πειραιωτών είναι ο Παπουτσής, στον οποίο καταλογίζεται το ότι προσπάθησε να εμποδίσει τη μετακίνηση των φίλων της ομάδας στην Τρίπολη για τον αγώνα με τον Αστέρα, αλλά... δεν του πέρασε!!! «Δεν πέρασε του πράσινου υπουργού! Με τον κόσμο του ο Θρύλος στην Τρίπολη», πανηγυρίζει ο «Πρωταθλητής», που έχει και φωτογραφία του υπουργού με τον Νίκο Πατέρα, για να υπενθυμίσει ότι ο Παπουτσής υποστηρίζει τον Παναθηναϊκό (χαχα!).
Προφανώς το σχέδιο που εκπονήθηκε από την πολιτική ηγεσία της ελληνικής αστυνομίας, που κοιμάται και ξυπνά με το πώς θα εμποδίσει τους φιλάθλους του Ολυμπιακού να πάνε στην Τρίπολη, απέτυχε.
Βέβαια, δεν γίνεται καμία αναφορά στο ότι στην «αποτυχία» του σχεδίου Παπουτσή συνέβαλε ο Μπιτσαξής, τον οποίο οι εφημερίδες των κόκκινων κύκλων έχουν επίσης χαρακτηρίσει «αντιολυμπιακό».
Στον «Γαύρο», πάλι, μάλλον ήταν έτοιμοι να τα... χώσουν άγρια στον υπουργό, ωστόσο τους πρόλαβαν τα γεγονότα αφού τελικά οι πρωταθλητές πήραν εισιτήρια για την Τρίπολη. Ομως, επειδή κάτι έπρεπε να γραφτεί η εφημερίδα αναφέρει ότι «παίρνει εισιτήρια για Τρίπολη ο Θρύλος, αλλά έχει σοβαρό... θέμα με τον Παπουτσή».
Μετά από αυτό η κυβέρνηση Παπαδήμου έχει αρχίσει να κλονίζεται.
Εμένα (που επίσης έχω σοβαρό... θέμα με τις μαλακίες που διαβάζω)
μήπως μπορεί να μου πει κανείς, αν έχουν επιτραπεί φέτος οργανωμένες μετακινήσεις άλλων οπαδών; Πόσες επιτράπηκαν και πόσες απαγορεύτηκαν;

H σημερινή αποκλειστικότητα του Dacotieris Bet, έχει να κάνει με τον κοριό που βάλαμε στην κρεβατοκάμαρα της Ευγενίας και του Αδωνι εν ώρα ερωτικής συνευρέσεως και σας παραθέτουμε τον τελευταίο τους διάλογο πριν την αποκορύφωση!
Αυτή: Αχ, ναί! Ενταύθα! Ενταύθα!
ΕνταύθααααΑΑΑΑ!!!

Αυτός: Εννοείς... ενθάδε;

Σου πέφτει ή δεν σου πέφτει μετά
;


Επιλογές:

FSV Frankfurt-Paderborn 2 (2,15)

Metz-Amiens 1 (1,80)

Nantes-Monaco G/G (1,65)

Port Vale-Torquay 2 (2,60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket