Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 24 Νοεμβρίου 2011

Ο ΑΠΟΕΛ... και οι «άλλοι»

Εξελίσσεται στην αγαπημένη μας συνήθεια το σερφάρισμα σε ελληνικές και ξένες ιστοσελίδες την επόμενη μέρα του Champions League για χάρη του ΑΠΟΕΛ. Ισως και πιο γρήγορα από ότι θα περίμεναν κάποιοι ο ΑΠΟΕΛ βρίσκεται ανάμεσα στις 16 καλύτερες ομάδες της Ευρώπης. Λέμε πιο γρήγορα αφού δεν ήταν λίγοι αυτοί που θεωρούσαν εξαιρετικά δύσκολο η κυπριακή ομάδα να φύγει από το παγωμένο «Πετρόφσκι» (εννιά συνεχόμενες ευρωπαϊκές εντός έδρας νίκες μετρούσαν οι Ρώσοι) με βαθμολογικό κέρδος και για αυτό ακριβώς το λόγο, είχαν από το πρωί της Τετάρτης, την προσοχή τους στραμμένη και στον αγώνα της Σαχτάρ με τη Πόρτο που θα ακολουθούσε. Τελικά κανείς τους δεν ασχολήθηκε με τον αγώνα στο Ντόνεσκ αφού ο Γιοβάνοβιτς και οι παίκτες έκαναν και πάλι το θαύμα τους. Τρώγοντας φυσικά ανοίγει και η όρεξη και το ζητούμενο πλέον είναι η πρώτη θέση. Από τη στιγμή που ακόμα και αυτός ο Γιοβάνοβιτς δηλώνει ότι από εδώ και στο εξής χωρίς άγχος έχουμε σαν στόχο να προχωρήσουμε όσο πιο πολύ γίνεται, τότε όλοι μπορούν να σκέφτονται τις πιθανότητές τους να προχωρήσουν και στους οκτώ του θεσμού. Ο ΑΠΟΕΛ, η ομάδα που τα χρώματά της συμβολίζουν την Ελλάδα και το Βυζάντιο, βάλθηκε να τρελάνει τους πάντες και το ερώτημα πλέον είναι που θα σταματήσει αυτή η ξέφρενη πορεία, ενώ πολλοί στρέφουν την προσοχή τους στη βαθμολογία των άλλων ομίλων, προκειμένου να αξιολογήσουν επιθυμητούς αντιπάλους (έτσι είναι αν δεν το έχετε καταλάβει). Επιθυμητούς, όχι για εμπορικούς λόγους, αλλά για να κυνηγήσουν ακόμα και αυτή την πρόκριση στα προημιτελικά.

Στα αξιοσημείωτα του χθεσινού αγώνα, το πανό που έκανε την εμφάνιση του στην κερκίδα των φανατικών οπαδών της Ζενίτ, κάθε άλλο παρά τυχαίο μπορεί να θεωρηθεί. Με αφορμή τους φόβους για δημιουργία επεισοδίων, έγινε πριν τον αγώνα συνάντηση μεταξύ των οργανωμένων οπαδών των δυο ομάδων. Σε αυτή επιβεβαιώθηκε ότι οι φόβοι αυτοί ήταν αβάσιμοι αφού αυτά που ενώνουν τις δύο ομάδες είναι πολύ περισσότερα. Για να τα αναδείξουν επίσης οι Ρώσοι ενημέρωσαν για την πρόθεση τους να αναρτήσουν το πανό «Κύπρος Γη Ελληνική». Η πρωτοβουλία τους έγινε δεκτή με μεγάλη ευχαρίστηση από τους οπαδούς του ΑΠΟΕΛ ενώ αξιοθαύμαστη ήταν και η στάση της επίσημης Ζενίτ. Και αυτό γιατί όταν έγινε γνωστή η απόφαση των οπαδών ενημερώθηκαν για τη γνωστή στάση της UEFA η οποία απαγορεύει την ανάρτηση πανό τα οποία θεωρούνται «πολιτικού περιεχομένου». Η διοίκηση της Ζενίτ χωρίς δεύτερη σκέψη ενημέρωσε του οργανωμένους της να αναρτήσουν το πανό και θα πληρώσουν το οποιοδήποτε χρηματικό πρόστιμο, τολμήσει να τους επιβάλει η ευρωπαϊκή ομοσπονδία! Oπως έγινε επίσης γνωστό τη στιγμή της πρώτης διακοπής του αγώνα λόγω καπνογόνων οι Ρώσοι δεν αρκέστηκαν μόνο στην ανάρτηση του πανό αλλά έκαψαν και μια τουρκική σημαία!
Η δυναμικότητα των ομάδων που ξεπέρασε ο ΑΠΟΕΛ για να φτάσει σε αυτή την τεράστια επιτυχία (και μάλιστα σε μόλις πέντε αγώνες) κάνει ακόμα μεγαλύτερο το επίτευγμα της ομάδας του Ιβάν Γιοβάνοβιτς. Αλλωστε ο όμιλος αυτός είχε χαρακτηριστεί ο «όμιλος των 500 εκατομ. ευρώ» καθώς τόσο κοστίζουν συνολικά τα μπάτζετ των Ζενίτ, Πόρτο και Σαχτάρ Ντόνετσκ. Υπάρχει ποδοσφαιρική λογική όσο και αν την αμφισβητούν κάποιοι επειδή δεν τους βολεύει. Είναι αυτή τη λογική που ανατρέψανε σε όλους τους αγώνες που δώσανε και είναι για αυτό που όλος ο κόσμος προσπαθεί να μάθει όσα περισσότερα πράγματα μπορεί για αυτήν την ομάδα και τον Σέρβο προπονητή της.
Είναι απίστευτο αλλά αληθινό. Είναι πρώτοι. Είναι αήττητοι. Εχουν εξασφαλίσει την πρόκριση στους 16 του Champions League μια αγωνιστική πριν την ολοκλήρωση της φάσης των ομίλων. Στην τελευταία αγωνιστική απέναντι στην τελευταία, καταϊδρωμένη και αδιάφορη πλέον Σαχτάρ θέλουν ένα βαθμό για να τερματίσουν πρώτοι και τυπικά. Οι προεκτάσεις της πρόκρισης είναι τεράστιες και ίσως να μην μπορούμε να τις αντιληφθούμε εύκολα αφού κάποιες δεν είναι άμεσες. Ο ΑΠΟΕΛ, όμως, έχει ξεφύγει από τα στενά κυπριακά ποδοσφαιρικά πλαίσια και με τα όσα έχει πετύχει δημιουργεί τις βάσεις για να έχει μια συνέχεια που θα του επιτρέψει να κάνει μεγαλύτερα βήματα. Αμφιβάλει κανείς; Τα ποδοσφαιρικά παραμύθια δεν θα σταματήσουν ποτέ να ομορφαίνουν το ποδόσφαιρο. Το πιο καλό, σε όλη την Ευρώπη, μας το διηγείται εδώ και καιρό ο ΑΠΟΕΛ. Γι’ αυτό το χρώμα του είναι γαλαζοκίτρινο. Τους παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν γνώριζε κανείς στα ευρωπαϊκά σαλόνια, πριν αρχίσει η φετινή σεζόν. Τώρα όμως;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket