Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 14 Νοεμβρίου 2011

Καλώς τονα κι ας... άργησε!


Εδώ και μερικούς μήνες η ποδοσφαιρική Ελλάδα διασυρόταν στο εξωτερικό για τα στημένα παιχνίδια. Επί ένα μήνα, από την ώρα που βγήκαν οι «αποφάσεις» της «αθλητικής δικαιοσύνης» η ποδοσφαιρική Ελλάδα συνεχίζει να… απαξιώνεται καθώς το σύστημα και οι... λειτουργοί της δικαιοσύνης με τις αποφάσεις που πήρανε προκάλεσαν τον χλευασμό από όλους. Κι ενώ γίνονταν όλα αυτά, καμιά μα καμιά φορά ο Γενικός Γραμματέας, Πάνος Μπιτσαξής, δεν έκανε την παραμικρή δήλωση. Προφανώς θα συμφωνεί με τις αποφάσεις της αθλητικής δικαιοσύνης και θα συμφωνεί με το ότι ο Σοφοκλής δεν υποβίβασε καμιά ομάδα για τις κατηγορίες για τα στημένα. Τελικά, δεν είναι θέμα αντανακλαστικών. Είναι θέμα βούλησης και καθυστερημένης εκσπερμάτωσης... Δεν θυμάμαι από τον Γενικό Γραμματέα να έβγαλε καμία ανακοίνωση όταν στον αγώνα της εθνικής Ελλάδας με την Κροατία «άγνωστοι» πετούσαν αντικείμενα κατά των Κροατών και η Ελλάδα διασύρθηκε πάλι διεθνώς, έκανε όμως δήλωση χθες με την οποία… απειλεί ότι θα κινδυνέψει ο Ηρακλής με… έξωση από το Καυτανζόγλειο. Μια δήλωση που δημοσιεύτηκε ελάχιστα λεπτά μετά την αποχώρηση του διαιτητή από το γήπεδο.
Η δήλωση αναφέρει τα εξής: «Την Τρίτη 15 Νοεμβρίου 2011 θα συνεδριάσει το Διοικητικό Συμβούλιο του Καυταντζογλείου με ερώτημα την αποπομπή του Ηρακλή από το στάδιο, το οποίο αποτελεί δημόσια περιουσία. Το αν θα ξαναπαίξει ο Ηρακλής στο Καυταντζόγλειο θα εξαρτηθεί από τις εγγυήσεις που θα δώσει η Διοίκηση του. Εγγυήσεις που πρέπει να πείθουν, ότι τα σημερινά θλιβερά γεγονότα, δεν θα επαναληφθούν. Οσοι αμαύρωσαν και καταξευτέλησαν την ιστορία του Ηρακλή, για μια ακόμη φορά, αλλά και οι επίδοξοι μιμητές τους, ας γνωρίζουν ότι η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία. Οσοι το πιστεύουν αυτό, πλανώνται πλάνη οικτρά. Το όριο ανοχής της ελληνικής κοινωνίας για τέτοιου είδους φαινόμενα έχει εξαντληθεί».

Ρε κοίταξε να δεις, που μόνο το Καυταντζόγλειο στάδιο αποτελεί δημόσια περιουσία!!! Ο Μπιτσαξής, αυτός ο μαλάκας που έβλεπε τους χούλιγκανς να περνούν από δίπλα του στον τελικό κυπέλου, και η αντίδρασή του να θυμίζει... Ραντανπλάν, εμφανίστηκε και αποφάσισε να αποβάλει τον Ηρακλή από το Καυτανζόγλειο!!! Το πρόβλημα του ελληνικού ποδοσφαίρου είναι η έξωση του Ηρακλή από το αραχνιασμένο Καυτανζόγλειο Στάδιο!!! Δεν μπορούν να βγουν από το σπίτι τους οι πολιτικοί… και ξαφνικά ο Μπιτσαξής είδε τη βία!!! Αν είναι δυνατόν… Να έρχεται ο Μπιτσαξής και να μιλάει (ποιος αυτός ο μαλάκας...) για την ιστορία του Ηρακλή. Τι ξέρει αυτός από την ιστορία του Ηρακλή και πότε και πώς τη σεβάστηκε; Μαθήματα ιστορίας, ηθικής και αξιοπρέπειας από τον Μπιτσαξή; Από τον άνθρωπο που ανέλαβε να βάλει σε τάξη τις χρηματοδοτήσεις προς τον ελληνικό αθλητισμό, κι αντί να βρει ένα μοντέλο της προκοπής έκοψε απλά τις επιχορηγήσεις, λες και χρειαζόταν γνώση πολιτικών επιστημών για να κάνει ότι και ένα μικρό παιδί!!! Από τον άνθρωπο που συνεχίζει να υπόσχεται και να δίνει λεφτά σε ομάδες και σε συνδικαλιστικά παραπετάσματα (προπονητές, διαιτητές), λες και είναι δικά του!!! Ημαρτον!!! Εκτός από επικίνδυνος, δεν ξέρει και τι του γίνεται... Καλά, για το άλλο το… «η Ελλάδα δεν είναι ακυβέρνητη Πολιτεία», δεν χρειάζονται σχόλια.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket