Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πούστης ο Σοφοκλής; Ε όχι δα!

Exουμε τον νταλκά μας, έχουμε και τον Σοφοκλή να δηλώνει απίστευτα πράγματα. Ο άνθρωπος δεν «παίζεται». Αλλά από τη στιγμή που κανείς δεν τον βάζει στη θέση του, τι πρόβλημα να έχει; Ο,τι θέλει κάνει. Ο απατεώνας πρόεδρος, έδωσε «στημένη» (όπως φαίνεται) συνέντευξη στην Καθημερινή της Κυριακής και είπε μαλακίες που σε κάνουν να αναρωτιέσαι μέχρι πότε θα υποτιμά τη νοημοσύνη του κόσμου. Ιδού μερικές από τις απίστευτες μαλακίες του.
«Πιστεύω ότι στον χώρο μας συντελούνται μεγάλες αλλαγές. Σιγά σιγά θεωρώ πως αλλάζει και η νοοτροπία των παραγόντων, στοιχεία σημαντικά για ένα διαφορετικό μέλλον. Δεν έχω σχολιάσει ποτέ αποφάσεις της Δικαιοσύνης. Βλέπουμε, πάντως, πως υπάρχουν τιμωρίες είτε είναι υποβιβασμός είτε αφαίρεση βαθμών». Μπράβο πρόεδρε, σαν να λέμε για παράδειγμα Μποροβήλος, Κομπότης και Σια Ο.Ε. Διαχειριστές, εκτιμητές και στήσιμο αγώνων.
Πήρε φόρα ο απατεώνας. Δεν σταμάτησε. Είπε κι άλλες… ωραίες μαλακίες για τους… κακούς παράγοντες του ποδοσφαίρου: «Αυτό που συντελείται το τελευταίο χρονικό διάστημα είναι ένα καλό μάθημα για όλους ώστε να γίνουν θιασώτες της νομιμότητας». Πράγματι… Σοφοκλή, μετά τα όσα έγιναν με Μποροβήλο, Κομπότη και Κούγια οι κακοί παράγοντες πήραν το μάθημά τους.
Για τους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς είπε: «Οι ποδοσφαιρικοί εισαγγελείς έχουν κάνει πολλή και καλή δουλειά στον ένα χρόνο λειτουργίας τους. Δεν μπορώ να πάρω θέση ως προς τον τρόπο που κάνουν τις κρίσεις τους». Από τη μια δηλώνει ότι έχουν κάνει καλή δουλειά, από την άλλη όμως δεν μπορεί να πάρει θέση! Ετσι, δεν μπορεί να απαντήσει, προφανώς γιατί δεν ασκήθηκε έφεση από κάποιον ποδοσφαιρικό εισαγγελέα, μετά τις αποφάσεις για Αστέρα και Λεβαδειακό!
Για την ανασυγκρότηση της αθλητικής δικαιοσύνης: «Εχω στείλει έγγραφο στο υπουργείο Δικαιοσύνης, ζητώντας την ανασυγκρότηση των πειθαρχικών επιτροπών ύστερα από απόφαση του Δ.Σ. και την άδεια να συμμετέχουν σε αυτές εν ενεργεία δικαστές. Αυτήν την περίοδο κάνουμε σκέψεις ώστε να ενοποιηθούν οι πρωτοβάθμιες πειθαρχικές επιτροπές και να είναι τα δικαιοδοτικά όργανα πιο αποτελεσματικά και πιο λειτουργικά». Ανασυγκρότηση λοιπόν Σοφοκλή. Συμμετοχή εν ενεργεία δικαστών. Γιατί εξ αρχής, όταν όλοι φώναζαν, οι επιτροπές δεν αποτελούνταν από εν ενεργεία δικαστές;
Στην συνέχεια απέρριψε την φράση «τρίτος βαθμός δικαιοσύνης»: «Το τακτικό διαιτητικό δικαστήριο επιλαμβάνεται, σε πρώτο και τελευταίο βαθμό, σε κάθε περίπτωση που δεν επιλαμβάνεται άλλο αρμόδιο όργανο της ομοσπονδίας. Σε καμία περίπτωση, όπως άλλωστε και ο Φάκος δήλωσε, δεν είναι τρίτος βαθμός αθλητικής Δικαιοσύνης». Τι μου λες; Οπως άλλωστε κι ο Φάκος δήλωσε! Εντελώς τυχαία μόνο για τον Ηρακλή και σε συγκεκριμένο χρονικό σημείο ενώ η Επιτροπή Εφέσεων είχε ήδη αρχίσει να ασχολείται με την επανεξέταση της υπόθεσης μετά τη νίκη του Ηρακλή στο Διαιτητικό.
Την καλύτερη μαλακία, την άφησε για το τέλος. «Η ΕΠΟ έδειξε ότι είναι έτοιμη και ικανή να κινήσει διαδικασίες κάθαρσης. Θα συνεχίσει να το κάνει, εάν χρειαστεί, με ακόμα μεγαλύτερη ένταση». Αυτό νομίζεις εσύ ότι έχει καταλάβει ο κόσμος; Μπράβο… απατεώνα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket