Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 24 Οκτωβρίου 2011

Πάμε μωρή Πανάχα!

Ο εφιάλτης έλαβε τέλος! Πάει κι αυτό. Τελείωσε! Με -5 βαθμούς τιμωρήθηκε η Παναχαϊκή! Τώρα που ο Κούγιας είναι καθαρός από δωροδοκία και πλαστογραφία ποιος τον πιάνει! Τι άλλο θα δουν τα ματάκια μας Σοφοκλή; Βέβαια, η επιτροπή εφέσεων του Σοφοκλή έλαβε σοβαρά υπόψη της, τις 26 συμμετοχές στη μεγάλη κατηγορία της Παναχαϊκής και τις 862 συνολικά εμφανίσεις της. Τις 4 συμμετοχές της στο Κύπελο UEFA, άλλες 2 στο Κύπελο Intertoto και τις 7 παρουσίες στα προημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος. Κι έτσι βγήκε αυτή η «απόφαση σταθμός» για το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Για να μην μπερδεύεσαι με τα δικηγορίστικα και τα περίεργα σκεπτικά, Dacotieri, η ιστορία για την απόφαση είναι πολύ απλή! Ο γενικός αρχηγός της Παναχαϊκής Σταθάκης, ενεργώντας εν αγνοία του προέδρου και μεγαλομετόχου της ομάδας Αλέξη Κούγια, αποπειράθηκε να δωροδοκήσει τον γενικό αρχηγό του Ολυμπιακού Χερσονήσου Κουβαρά. Ο Κουβαράς, όμως, δεν πήρε τα λεφτά. Αρα δεν τιμωρείται, όπως φυσικά δεν τιμωρείται και ο Κούγιας ο οποίος δεν γνώριζε τίποτα. Τιμωρείται, όμως, για την απόπειρα δωροδοκίας ο Σταθάκης και η ομάδα του, η Παναχαϊκή.
Η Παναχαϊκή, όμως, αν και ένοχη, μένει στη Football League και όχι στη Football League 2 όπως είχε αποφασιστεί αρχικά και τιμωρείται με -5 βαθμούς, απόφαση η οποία είχε παρθεί για Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου οι οποίοι επίσης πρωτόδικα είχαν τιμωρηθεί με υποβιβασμό και σε δεύτερο βαθμό με αφαίρεση οκτώ και δέκα βαθμών αντίστοιχα.
Kαι με ποιανού λεφτά προσπάθησε να κάνει τη «δουλειά» ο Σταθάκης; Πλαστογραφία η Παναχαϊκή, μαύρα μεσάνυχτα ο Αλέξης. Δωροδοκία η Παναχαϊκή δεν γνώριζε τίποτα ο... Βατίδης. Για τον Σοφοκλή και την αθλητική δικαιοσύνη, οτιδήποτε και να πει κανείς, κινδυνεύει να εκτεθεί και μάλιστα ανεπανόρθωτα, αφού κάθε φορά προκύπτει και μια καινούργια έκπληξη, για να μην πλήττει και ο κόσμος. Σκέφτονται, οι «φωστήρες» που χειρίζονται τις υποθέσεις ότι «με τόσα που τραβάει ο κόσμος στην οικονομική του καθημερινότητα, κάτι πρέπει να κάνουμε για να τον διασκεδάζουμε». Με το... αζημίωτο βέβαια. Και πραγματικά, τα καταφέρνουν περίφημα!

1 σχόλιο:

Dacotieris είπε...

Ατιμε Σταθακη τολμησες να δωροδοκησεις τον Ολυμπιακου (Χερσονησου), χωρις να το ξερει ο Προεδρος; Αμ τα λενε αυτα τα πραγματα, να ξερει και ο μεγαλος, πριν πει τα δικα του αλλου!!!

Cooltobeblue φωτογραφια της Ελλαδος βλεπουμε φιλε μου,
δυστυχως!!!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket