Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 22 Σεπτεμβρίου 2011

Άγιος Βασίλης έρχεται...


Η ποδοσφαιρική Ελλάδα περίμενε εδώ και καιρό τη συνέχεια των διώξεων. Με «ακατανόητη» κωλλυσιεργία για τη σοβαρότητα του θέματος πέρασαν και τα μέσα Σεπτεμβρίου και ακόμη δεν είχε δοθεί συνέχεια!!!
Στο ελληνικό ποδόσφαιρο γνωρίζαμε για τα περιβόητα «στημένα παιχνίδια». Στην Τρίπολη όμως έχουν «ανέβει επίπεδο» και πλέον «στήνουν» και τις ερωτήσεις που θα κάνουν ενώπιον του δικαστηρίου! Σύμφωνα με καταγγελία του δημοσιογράφου Γ.Ζ., ο οποίος κάλυπτε την εκδίκαση των ασφαλιστικών μέτρων για λογαριασμό του ραδιοφωνικού σταθμού «Μετρόπολις»: «Μπροστά στα μάτια μου οι δικηγόροι του Αστέρα “δασκάλευαν” τον εκπρόσωπο του Σοφοκλή, Υφαντή, για τις ερωτήσεις που θα του έκαναν, αλλά και τι να απαντήσει στις ερωτήσεις των δικηγόρων του Ηρακλή! Μάλιστα ένα από τα επιχειρήματά τους ήταν ότι από χθες ο Ηρακλής έχει υποβιβαστεί στην Γ′ Εθνική!».
Πρόκειται για ένα ακόμη παραμύθι, αφού δεν υπάρχει καμία επίσημη απόφαση. Βάσει του άρθρου 35, με το οποίο κατηγορείται ο Ηρακλής, δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής σε παιχνίδια, όσο διαρκεί η προσφυγή του στα πολιτικά δικαστήρια. Υποβιβασμός θα υπάρξει αν συμπληρωθούν τρία διαδοχικά παιχνίδια.
To παράδοξο και τραγελαφικό βέβαια με το Σοφοκλή είναι ότι έστειλε τον Υπεύθυνο Επικοινωνίας της Ομοσπονδίας του, να υπερασπιστεί μια ομάδα της Super League που πλέον διώκεται και θα καθίσει στο... σκαμνί από τους ίδιους ποδοσφαιρικούς εισαγγελείς της Ελληνικής Ποδοσφαιρικής Ομοσπονδίας.

Μετά και τη σημερινή εξέλιξη δικαιώνονται όσοι υποστήριζαν πως το πρωτάθλημα της Super League δεν έπρεπε να ξεκινήσει. Ανάμεσα σε αυτούς βέβαια και οι δύο ομάδες της Θεσσαλονίκης! Αυτές που προσπαθούν εδώ και δεκαετίες να τους απονεμηθεί ο τίτλος του «Μακεδονομάχου». Του συλλόγου που μάχεται πάντα ενάντια στο κατεστημένο. Αυτοί που φωνάζουν για να τσιμπήσουν καμία κρατική χορηγία, ένα πιστοποιητικό συμμετοχής στο πρωτάθλημα και δύο, τρία σφυρίγματα. Γι' αυτά είναι «Μακεδονομάχοι». Η σιωπή πέντε μηνών των Ζαγοράκη και Κόντη σε όλα αυτά που συμβαίνουν στον χώρο του ελληνικού ποδοσφαίρου, ισοδυναμεί με αποδοχή της κατάστασης. Ο κόσμος έχει αηδιάσει με όσα συμβαίνουν και αυτοί «χεσμένοι» κατεβάζουν τις ομάδες τους στο γήπεδο σαν να μην συμβαίνει τίποτα. Μετά, μας φταίει ο «χοντρός» που ανεβάζει στρατιές αστυνομικών, ματ και ελικόπτερα στη Θεσσαλονίκη.
Βιάστηκαν να σφυρίξουν σέντρα στο πρωτάθλημα, με την δικαιοσύνη να συνεχίζει το κυνήγι «φαντασμάτων». Κουτσουρεμένες αγωνιστικές. Ομάδες που δεν ξέρουν σε ποια κατηγορία θα παίζουν. Συνεδριάσεις και ψηφοφορίες για ανάδειξη προέδρου στη διοργανώτρια, με ψηφοφόρους «φυγόδικους και φυλακισμένους». Ο προγραμματισμός πάνω απ’ όλα. Μη χάσουμε τις ημερομηνίες. Γιατί για όσους δεν γνωρίζουν οι ημερομηνίες είναι ο θεμέλιος λίθος του οικοδομήματος του ποδοσφαίρου μας! Ελληνας παράγοντας=άρρωστος βαριά. Πώς να απευθυνθεί σε υγιείς φιλάθλους. Δεν τον ενδιαφέρει κιόλας.
Σε απόγνωση ο Πλατινί ελέω Σιόν, σε απόγνωση και ο Γιωργάρας Μποροβήλος, ο οποίος δήλωσε ότι «ο Αστέρας Τρίπολης είναι μια καθαρή ομάδα, κόσμημα για το ελληνικό ποδόσφαιρο». Μόνο, που μια τέτοια έκθεση... κοσμημάτων, εις διπλούν, σε «σπρώχνει» στη φυλακή (από τους διαλόγους που αποκαλύφθηκαν).

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket