Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 10 Σεπτεμβρίου 2011

Σκάνδαλο ΟΠΑΠ με διαφημίση φανέλας;

Η ομάδα του δημόσιου που λέγεται ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ χρηματοδοτείται και πάλι εν μέσω κρίσης μάλιστα, από μια κρατική μονοπωλιακή επιχείρηση.  

Μας τελείωσαν οι κρατικοί ΟΤΕ-COSMOTE και όταν πλέον οι Γερμανοί ιδιοκτήτες έκοψαν την δεκαετή επιχορήγηση του Παναθηναϊκού μέσω διαφήμισης στη φανέλα του  μας προέκυψε ο κρατικός και μονοπωλιακός ΟΠΑΠ για να κάνει τη δουλειά. 
Ξεχωριστά από τη χορηγία του προς τη Super League (δικαίωμα του είναι) δίνει απλόχερα και ξεδιάντροπα 2 εκατομμύρια ευρώ τον χρόνο για την επόμενη τριετία στον Παναθηναϊκό. 
Δίνει αυτά τα λεφτά σε μια ομάδα που όχι μόνο δεν παίζει στην Ευρώπη, αλλά επίκειται και αποβολή από αυτή του χρόνου λόγο των επεισοδίων των οπαδών του. Επιπλέον η βια και τα επεισόδια στα παιχνίδια του Παναθηναϊκού ήταν στην πρώτη γραμμή όλη την περσινή χρονιά. Ακόμη να θυμίσω την εμπλοκή του Παναθηναϊκού (σύμφωνα με τα δημοσιεύματα και τα απομαγνητοφωνημένες συνομιλίες προέδρων του) στα στημένα παιχνίδια της προηγουμένης τριετίας. Σε μια τέτοια ομάδα τοποθετούνται λεφτά των Ελλήνων πολιτών ώστε μέσω της διαφήμισης η επιχείρηση και να μεγαλώσει τον κύκλο εργασιών της. 

Και όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο ίδιος οργανισμός επικαλούμενος  επεισόδια ανακάλεσε τις χορηγίες του προς ομάδες της βόρειας Ελλάδας. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ ο Ηρακλής είναι η μοναδική ομάδα που υποβιβάζετε λόγο διοικητικής παράβασης. Όλα αυτά συμβαίνουν ενώ δεν έχει τιμωρηθεί ΚΑΜΙΑ ομάδα για τη συμμετοχή της στο σκάνδαλο των στημένων αγώνων.

Απολαύστε την ανακοίνωση...
""Ο Παναθηναϊκός οριστικοποίησε τη συμφωνία του με την ΟΠΑΠ ΑΕ για τη διαφήμιση στη φανέλα και την χορηγία από τον οργανισμό. και έτσι η φανέλα πλέον δεν θα είναι ''ορφανή''!

Ο Δημήτρης Γόντικας στο χθεσινό ΔΣ ενημέρωσε για την οριστικοποίηση συμφωνίας με την ΟΠΑΠ ΑΕ που θα αποφέρει σημαντικά έσοδα στο «τριφύλλι» για την επόμενη τριετία.

Το συμβόλαιο που υπογράφηκε θα φέρει περισσότερα από 2 εκατομυρια ευρώ το χρόνο στα ταμεία της ΠΑΕ, σημαντική συνεισφορά στα έσοδα από τηλεοπτικά δικαιώματα και χορηγία του ΟΠΑΠ στη Super League που επίσης καρπώνονται οι ομάδες""

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket