Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 14 Σεπτεμβρίου 2011

Απίστευτο: Γαύρος έφαγε λούτσο!!!

Απίστευτο και όμως αληθινό. Το μικρό συμπαθητικό και νόστιμο γαβράκι αλλάζοντας τους νόμους της φύσης καταβρόχθισε έναν ολόκληρο λούτσο. Τέτοια ήταν η μανία του γαύρου πού κατασπαράξε στην κυριολεξία, ένα λούτσο τεράστιων διαστάσεων. Έκπληκτοι οι θαμώνες παρακολουθούσαν χωρίς να μπορούν να αντιδράσουν, στη προτίμηση του αγαπημένου τους γαύρου!!! Όσο περνούσε η ώρα τόσο πιο πολύ απολάμβανε τη νοστιμιά του λούτσου!!! 

Το είπαμε χθες, 149 ήμερες χωρίς επίσημο παιχνίδι είναι μεγάλο διάστημα για οποιαδήποτε ομάδα. Στον αντίποδα το σερί 5 παιχνιδιών χωρίς νίκη για την Marseille επίσης ήταν μεγάλο. Το καλό για τους παίκτες του στοιχήματος;  βρήκαν το στανταράκι τους που τόσο έλειψε την περσινή χρονιά από τη Ευρωπαϊκά παιχνίδια. 

Ο αλλος θρύλος της Κύπρου, το ΑΠΟΕΛ μόνο τυχαία δεν βρίσκεται στους ομίλους και οι εμφανίσεις του είναι πραγματικά Ευρωπαικής ομάδας χωρίς τα γνωστά κόμπλεξ.

Και πάλι στον πρωταθλητή μας: καλά τα τηλέφωνα σε διατητές, παράγοντες, μπράβους, μάνατζερς, κλπ αλλά στην Ευρώπη δεν ξέρουν Ελληνικά. 

Περαστικά σας!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket