Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 29 Αυγούστου 2011

Οι «τσατσάδες» της Football League!


Καλή εβδομάδα σε όλους.
Η υπόθεση των στημένων αγώνων έρχεται ξανά στο προσκήνιο και σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα ο ποδοσφαιρικός εισαγγελέας ετοιμάζει πειθαρχικές διώξεις με αποδέκτες τουλάχιστον τρεις ομάδες. Οι διώξεις θα αφορούν τον Αστέρα Τρίπολης, την Κέρκυρα και τον Λεβαδειακό. Αν αυτό τελικά συμβεί, τότε θα δημιουργηθούν νέες εκκρεμότητες στο πρωτάθλημα της Super League, που ξεκίνησε λειψό το Σαββατοκύριακο.
Σε έναν αγώνα στην Αγγλία μπήκαν 10 γκολ. Ο συνεταιρισμός (της κακιάς ώρας βεβαίως-βεβαίως), εφάρμοσε τη λογική «πρωτάθλημα θέλω, τώρα το θέλω» και αυτή είναι μια υπόθεση για την οποία ο Βαγγέλης Μαρινάκης και οι συνεργάτες του οφείλουν μια «πειστική εξήγηση». Γιατί βρε αδερφέ, τέτοια πρεμούρα να ετεροχρονίσετε τον... Καρνάβαλο; Υπήρξε μια μανία να ξεκινήσει το πρωτάθλημα για να καταλήξουμε που; Σε μια ολόκληρη αγωνιστική, έστω και κουτσουρεμένη, στην Ελλάδα να δούμε 9 γκολ! Ας μην ανησυχούν οι φίλαθλοι. Εχουμε ακόμα 29 θεαματικές αγωνιστικές μπροστά μας!

Από την άλλη μεριά, έχουν πολύ ενδιαφέρον οι δηλώσεις Μποροβήλου και Καϋμενάκη. Ο αντιπρόεδρος (και τσατσά) της Super League απειλεί ότι θα προσφύγει στα πολιτικά δικαστήρια (το ακούς Σοφοκλή;), ενώ ο εκ των μεγαλομετόχων του Αστέρα κάνει λόγο για κωλοχανείο. Κωλοχανείο το ελληνικό ποδόσφαιρο επειδή το Διαιτητικό Δικαστήριο δικαίωσε τον Ηρακλή; Ή επειδή δεν έχει αποβάλλει ήδη από τον χώρο ανθρώπους όπως ο Μπάκος και ο Μποροβήλος; Κωλοχανείο ήταν το ποδόσφαιρο αγαπητέ Καϋμενάκη, όταν Μπάκος και Μποροβήλος ζητούσαν την βοήθεια του Μπέου για να «καθαρίσουν» κάποια παιχνίδια και να σωθεί η ομάδα σου. Ασε που στη λίστα των «διεφθαρμένων» αγώνων που έστειλε η UEFA, υπάρχουν μόνο δύο της Super League. Στο ένα συμμετείχε η ομάδα σου. Αστέρας Τρίπολης-Πανθρακικός 3-1, 28/3/10. Γι’ αυτό θα μας πεις τίποτα; Εκτός και αν στο κωλοχανείο συμπεριλαμβάνεις και την UEFA. Αύριο στις 12 το μεσημέρι, με διαδικασία «εξπρες» θα είσαι και τυπικά η «τσατσά» της Football League.
Και μετά ο Θεός να βάλει το χέρι του. Αλλά πρέπει να αποφασίσεις πριν, σε ποιόν τελικά… Θεό να απευθύνεις τα… παρακάλια σου. Τον ένα Θεό, τον… κανονικό δηλαδή αυτόν της… Χριστιανοσύνης, θα πρέπει να τον ξεχάσεις. Ακόμα κι αυτός ο… Μεγαλοδύναμος δηλαδή, έχει τα όριά του στην… φιλευσπλαχνία και στα περιθώρια… Ετσι σου απομένει μονάχα ο… Θεός της μπάλας να απευθυνθείς. Αλλά εδώ τα πράγματα είναι ακόμα πιο δύσκολα. Καθώς και με το δίκιο του κι αυτός, έχει κάποιο συγκεκριμένο αντικείμενο που μπορεί να… επέμβει. Το ποδόσφαιρο. Την μπάλα. Κι αυτά που έκανες εδώ με τον Αστέρα (εκτός από τα στημένα, να έχεις… δόντι τον Κουρίδη και την ΚΕΔ, για να πας μπροστά) λυπάμαι, αλλά με το συγκεκριμένο αντικείμενο δεν έχουν καμιά σχέση. Οπότε τι να του ζητήσεις του… έρμου του Θεού της μπάλας; Να… αλλάξει ειδικότητα, για να σε βοηθήσει να σωθείς; Τέλος πάντων, πως ήταν η επιστροφή από το Αγρίνιο στην Τρίπολη;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket