Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 19 Ιουλίου 2011

Μας πήρανε χαμπάρι, Σοφοκλή

Καλησπέρα σε όλους.
Δεν μπορεί, θα φταίει η πανσέληνος, ή η αφόρητη ζέστη! Εχουμε μάθει να χάβουμε ό,τι μας σερβίρουν. Κι όχι μόνο το χάβουμε, αλλά το υποστηρίζουμε κιόλας. Την ημέρα που ο «μαφιόζος», στριμωγμένος από τους βουλευτές επειδή δεν έδινε τους φακέλους όλων των ομάδων, έβγαλε το χαρτί της «πλαστής ενημερότητας» του Ηρακλή, αρκετοί ήταν αυτοί που είπαν ότι το έκανε αμυνόμενος. Σήμερα και μετά την τελευταία απόφαση μιας δικής του επιτροπής (η ίδια που υποβίβασε τον Ηρακλή αλλά και τον Εθνικό και τον Ιωνικό) η οποία για το ίδιο «παράπτωμα» τιμώρησε (στην ουσία απάλλαξε) την Παναχαϊκή του Αλέξη Κούγια μόνο με ανάκληση των δελτίων, δεν αμφιβάλει κανείς ότι το «χαρτί» για τον Ηρακλή χρησιμοποιήθηκε μόνο για να εξυπηρετηθεί ο Αστέρας Τρίπολης. Και πως μπορούσε να γίνει αυτό; Μόνο αν τιμωρούσαν τον Ηρακλή.
Τα είχε όλα καλά προετοιμασμένα ο Σοφοκλής. Μόνο που δεν περίμενε ότι μέσα από τον έλεγχο θα του προέκυπτε και η Παναχαϊκή του Κούγια. Η μια «περίεργη» απόφαση διαδέχεται την άλλη και για τον Σοφοκλή πέρα βρέχει. Γιατί άραγε αυτή η ιδιαίτερη μεταχείριση στην ομάδα του Κούγια; Φοβήθηκε; Τι είχε να φοβηθεί; Μήπως δεν μπορούσε να κάνει διαφορετικά; Μήπως να θυμηθούμε τον διάλογο Πατέρα - Ψωμιάδη, που αναφερόμενοι στον Παλάβιο, στον οποίο ο δεύτερος αναρωτιέται μήπως οι «άλλοι» τον έχουν «δεμένο» και ο πρώτος απαντάει «εμείς τον έχουμε περισσότερο», ή να συνδυάσουμε την «κοινή γραμμή» Πατέρα - Κούγια στην περίπτωση των κασετών και να βγάλουμε τα συμπεράσματα μας γιατί η Παναχαϊκή δεν τιμωρήθηκε.
Το θέμα όμως δεν είναι γιατί δεν τιμώρησαν την Παναχαϊκή (μαγκιά του Κούγια που το πέτυχε). Το θέμα είναι η στάση και η συμπεριφορά του Παλάβιου τον οποίο από χτες (και μετά την ανακοίνωση της απόφασης για την Παναχαϊκή όλοι τον «φτύνουν» και αυτός νομίζει πως «ψιχαλίζει»). Προφανώς η τσίπα δεν περιλαμβάνεται στο λεξιλόγιο του. Και αν αυτό λίγο πολύ όλοι πλέον το έχουν συνειδητοποιήσει το ερώτημα που εξακολουθεί να αναζητεί απάντηση είναι: Ολα αυτά τα «εγκλήματα» του Παλάβιου δεν συγκινούν κανένα από τους πιο πάνω του; Ποιος ή ποιοι προστατεύουν τον άνθρωπο που επί των ημερών του το ποδόσφαιρο έπιασε πάτο;
Το θέατρο του παραλόγου συνεχίζεται σε ότι αφορά τις αποφάσεις των αθλητικών δικαιοδοτικών οργάνων. Μπορεί την περασμένη Πέμπτη η Πρωτοβάθμια Πειθαρχική Επιτροπή της Football League - Football League 2 να απέβαλλε τα Τρίκαλα από το τρέχων πρωτάθλημα και ως εκ τούτου από τα play-off ανόδου, λόγω πλαστής εγγυητικής επιστολής, όμως, μάλλον έκανε... τσάμπα κόπο. Και αυτό καθώς σήμερα το μεσημέρι η Επιτροπή Εφέσεων του Σοφοκλή ακύρωσε την απόφαση του Πρωτοβάθμιου Οργάνου και ουσιαστικά μας λέει ότι δεν συνέβη τίποτα και τα Τρίκαλα θα συμμετάσχουν στα play-off!!!
Μπάχαλο…Τέτοιο, που όμοιό του σπάνια θα μπορέσει να συναντήσει κανείς, ακόμη και σε τριτοκοσμικές χώρες. Με δεκάδες υποθέσεις να εκκρεμούν σε δικαστικό, ποινικό ή αθλητικό επίπεδο. Με τη Super League να μην γνωρίζει, μέσα Ιουλίου, ποιες ομάδες θα συμμετάσχουν στο νέο πρωτάθλημα. Με τη Football League να μην είναι, ουσιαστικά, σε θέση να διοργανώσει πρωτάθλημα με περισσότερες των δέκα, δώδεκα ομάδων για τη νέα σεζόν, αφού οι μισές εμπλέκονται στις δικογραφίες των «στημένων» και αρκετές ακόμα στα πλαστά έγγραφα.
Και με τον Σοφοκλή, κυριολεκτικά στον… κόσμο του, να συνεχίζει να «ποτίζει» με τις μαλακίες του το συντριβάνι στο Γουδί...

1 σχόλιο:

Ανώνυμος είπε...

ε και ποτε θα μάθουμε ποιες ομάδες θα παίξουν δηλαδή; αντε μωρέ να τους μαζέψουν όλους να γλιτώσουμε απο τους καταστροφείς του ποδοσφαίρου μας!

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket