Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 1 Ιουνίου 2011

This is... Deutsches Reich


Καλό μήνα σε όλους.
Για να αντιληφθούμε όλοι το πώς λειτουργεί η Deutsches Reich, αρκεί να διαβάσουμε το ρεπορτάζ για το πώς ελήφθη η απόφαση απόρριψης της αίτησης του ΟΦΗ για ανάκληση της απόφασης που έλαβε η δευτεροβάθμια επιτροπή αδειοδοτήσεων. Η διαδικασία έγινε διά τηλεφώνου. Αυτό που δεν γνωρίζαμε ήταν ότι μόνο τα δύο από τα έξι μέλη που ψήφισαν ήταν εντός Ελλάδος! Πάρθηκε δηλαδή μία πολύ σοβαρή απόφαση, την οποία η Deutsches Reich θεωρεί τελεσίδικη, με την πλειοψηφία των μελών να βρίσκεται στο εξωτερικό.

Ας δούμε πως λήφθηκε η απόφαση χωρίς να μπούμε στην ουσία του σκεπτικού.
Πρώτον, όπως ομολογεί η Deutsches Reich η απόφαση ελήφθη δια περιφοράς, που σημαίνει τηλεφωνικά. Σύμφωνα με πληροφορίες δεν μίλησαν όλοι με όλους όπως υποτίθεται ότι συμβαίνει σε μια συνεδρίαση. Μίλησε ο Παλάβιος και ένας «χιλιοτραγουδισμένος» τον τελευταίο καιρό υπάλληλος.
Δεύτερον, η απόφαση ελήφθη… πανευρωπαϊκά, αφού τα μέλη της εκτελεστικής γραμματείας βρίσκονταν σε τρεις χώρες.
Οι Παλάβιος, Οικονομίδης και Γκιρτζίκης πήραν την απόφαση για τον ΟΦΗ από την Ελβετία.
Ο Σάββας από την Αγγλία.
Οι Ανασόπουλος και Σταθόπουλος από την… Ελλάδα (αυτοί, θα φύγουν την επόμενη εβδομάδα για να συνοδεύσουν την Εθνική ομάδα στις ΗΠΑ).
Ο Μαρινάκης, δεν συμμετείχε στη διαδικασία (είχε το κινητό του κλειστό).

Mε λίγα λόγια, πεντάλεπτη
τηλεφωνική συνεδρίαση της εκτελεστικής γραμματείας, με τρία μέλη να ψηφίζουν από την Ελβετία και ένα από την Αγγλία! Φυσικά, ο Παλάβιος δεν εννοεί να γυρίσει από την Ελβετία (μαλάκας είναι;). Κι όταν έρθει στην Αθήνα, αν δεν πέσει το αερπλάνο (μην ξεχνάμε την κατάρα της γριάς), θα έχει μαζί του 5 γορίλες να τον φυλάνε...
Enhanced by Zemanta

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket