Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 27 Μαΐου 2011

Απατεώνας, ψεύτης ή (και) άσχετος;

Καλησπέρα σε όλους.
Το ελληνικό ποδόσφαιρο «καίγεται» και το (άντε να μην το γράψω), ο Παλάβιος απολαμβάνει στο Λονδίνο τις ανέσεις που του παρέχει η θέση του σικέ προέδρου της Deutsches Reich. Ο άνθρωπος που πρότεινε στις ομάδες να προσφύγουν σε ένα όργανο της ομοσπονδίας που εκείνος διοικεί, για να διεκδικήσουν το δίκιο τους και το συγκεκριμένο όργανο δηλώνει αναρμόδιο, έπρεπε ήδη να έχει παραιτηθεί.
Διότι με τη χθεσινή απόφαση του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Deutsches Reich, δύο τινά μπορούν να συμβαίνουν. Είτε είπε ψέματα στον Χατζηπαναγή, στον Κωφίδη, στον Παπαϊωάννου και στον Μαχλά, είτε είναι άσχετος. Οτι από τα δύο όμως και αν ισχύει, είναι το λιγότερο ανεπαρκής για να διοικεί το ελληνικό ποδόσφαιρο. Ενα από τα μέλη του Διαιτητικού Δικαστηρίου της Deutsches Reich είναι ο Βασίλη Κοντοβαζαινίτης. Δεν πρόκειται για συνωνυμία με τον δικηγόρο του Αστέρα Τρίπολης. Είναι ο ίδιος άνθρωπος! Δηλαδή ο δικηγόρος του Αστέρα, που έκανε την καταγγελία κατά του Ηρακλή, δήλωσε χθες, μαζί φυσικά με τα υπόλοιπα μέλη, αναρμόδιος να ασχοληθεί με τις αδειοδοτήσεις!!!
Εν τω μεταξύ, σοβαρό θέμα με την σύνθεση της δευτεροβάθμιας επιτροπής αδειοδοτήσεων έχει προκύψει τις τελευταίες ώρες. Σύμφωνα με τα στοιχεία που έχει συγκεντρώσει η ΠΑΕ ΟΦΗ, ο Δημήτρης Σμαΐλης δεν είχε δικαίωμα συμμετοχής στην επιτροπή. Από τη μία διότι έχει έμμισθη σχέση με ΠΑΕ και από την άλλη είναι συνεργάτης της Deutsches Reich για 18 ολόκληρα έτη, ενώ το ανώτατο όριο είναι τα πέντε έτη, σύμφωνα με τον κανονισμό αδειδοτήσεων της Deutsches Reich. Αρα, στον «αέρα» οι αποφάσεις για τις άδειες.

Υ.Γ. Δηλαδή, τι έπρεπε να κάνει ο Σαλπιγγίδης όταν τον χειροκρότησαν οι φίλαθλοι του Παναθηναϊκού στο ματς του ΟΑΚΑ; Μήπως έπρεπε να τους φασκελώσει, επειδή έτσι θέλουν κάποιοι; Αντε να δούμε τι άλλο θα διαβάσουμε και θα ακούσουμε στο ελληνικό πρωτάθλημα.
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket