Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 23 Μαΐου 2011

Άπλας και χουβαρντάς ο Πηλαδάκης


Καλή εβδομάδα σε όλους.

Και να θέλεις να ασχοληθείς με μπαλίτσα αποκλειστικά και μόνο, το ελληνικό ποδόσφαιρο έχει ένα μοναδικό τρόπο να τραβάει τα βλέμματα μακριά από τα όσα γίνονται στο χορτάρι. Μπλεξίματα με τη Δικαιοσύνη για τον Κώστα Πηλαδάκη, καθώς κατηγορείται για υπεξαίρεση από την κατασκευαστική εταιρεία «ΕΡΓΟ 3». Κατηγορίες και για τον εκπρόσωπο της κατασκευάστριας κοινοπραξίας, Γιώργο Ντόντο. Η κατασκευαστική εταιρεία, που είχε αναλάβει την ανέγερση του «AEL FC ARENA», κατέθεσε μήνυση στην Εισαγγελία Πρωτοδικών Λάρισας και τις επόμενες μέρες οι δικηγόροι της εταιρείας, με πρώτο και καλύτερο τον Αλέξη Κούγια, θα καταθέσουν υπόμνημα πολιτικής αγωγής στον Εισαγγελέα. Το δημοσίευμα της «REAL NEWS», που γνωστοποιεί την υπόθεση, τονίζει ότι «Στις 30/7/09 συστάθηκε κοινοπραξία με την επωνυμία Κοινοπραξία Ντόντος ΑΤΕ, Καθάριος ΑΤΕΒΕ, ΕΡΓΟ 3 ΑΤΤΕΕ και σκοπό την κατασκευή του γηπέδου. Εκπρόσωπος της κοινοπραξίας ανέλαβε ο Γ. Ντόντος, ο οποίος, όπως υποστηρίζει η ΕΡΓΟ 3, της ανέθεσε στη συνέχεια υπεργολαβικώς το έργο, έναντι αμοιβής 20.892.683,76 ευρώ. Στις αρχές Ιανουαρίου του 2011, ωστόσο, κοινοποιήθηκε στην ΕΡΓΟ 3 η πρώτη αναφορά μη συμμόρφωσης και την 1η Μαρτίου έλαβε επιστολή έκπτωσης της αναδόχου κοινοπραξίας, η οποία ζημίωσε την εταιρεία. Η ΕΡΓΟ 3, η οποία έχει υποβάλει αίτηση υπαγωγής στο άρθρο 99 του Πτωχευτικού Κώδικα, αποδίδει την οικονομική καταστροφή της στο συγκεκριμένο έργο, υποστηρίζοντας ότι σκοπίμως κηρύχθηκε έκπτωτη, ώστε οι Ντόντος και Πηλαδάκης να ιδιοποιηθούν ποσά και τις εγγυητικές επιστολές».
Ο Αχιλλέας Μπέος επισκέφθηκε τα αποδυτήρια του Ολυμπιακού Βόλου στο ημίχρονο της αναμέτρησης με την ΑΕΚ. Ωστόσο ήταν τιμωρημένος και δεν είχε δικαίωμα να το κάνει αυτό, κάτι που είχε σαν αποτέλεσμα να συλληφθεί μετά το τέλος του ματς με εντολή εισαγγελέα! Ο Μπέος, που μάλλον ξέχασε πως πρόσφατα του είχε επιβληθεί απαγόρευση εισόδου στους αγωνιστικούς χώρους, πήγε στα αποδυτήρια της ομάδας του σαν να μην τρέχει τίποτα κάτι που, για κακή του τύχη, έγινε αντιληπτό από τον εισαγγελέα που ήταν στο γήπεδο. Αμέσως μετά τη σύλληψη του ο Μπέος είπε ότι αισθάνεται αδιαθεσία και οδηγήθηκε στο νοσοκομείο όπου και νοσηλεύεται αυτή τη στιγμή, με την αστυνομία να είναι εκεί!
Το ανέκδοτο της ημέρας: «Οποιος παράγοντας αποδειχθεί ότι νοθεύει ποδοσφαιρικά παιχνίδια, πρέπει να κρεμαστεί και να μπει φυλακή ισόβια». Αχιλλέας Μπέος, πρόεδρος Ολυμπιακού Βόλου.

Κλοπή στο Ολυμπιακό Στάδιο Θοδωρή Ζαγοράκη; Οχι βέβαια, γιατί έχουμε εμπιστοσύνη στην Eλληνική διαιτησία!!! Είναι δυνατόν να ορίζεται ο Κάκος και να αντιδρά για λογαριασμό σου ο Μαρινάκης; Είναι ένδειξη ότι είσαι αδύναμος διοικητικά και μάλιστα με την θέλησή σου. Ο χοντρός να σε εκθέσει ήθελε και το κατάφερε. Don’t worry Theodore, η Αθλητική Ενωση θα κάνει το καθήκον της και θα παίξει για την πολύ βαριά φανέλα της (Τετάρτη στο γήπεδο, Πέμπτη στη Πειθαρχική Επιτροπή της Super League).
Enhanced by Zemanta

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket