Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 9 Απριλίου 2011

«Αδυναμία» του Dacotieri!


Kαλό Σ/Κ σε όλη την παρέα του Dacotieris Bet.
Στεγνός, ξερακιανός, με τεχνική που σήκωνε θεαματική βελτίωση για ποδόσφαιρο ποιότητας, αλλά με πάθος απαράμιλλο, ο Τάσος Κατσαμπής (αδυναμία του Dacotieri και του Super 3, για διαφορετικούς λόγους), σου δίνει την αίσθηση ότι και στα 50 του, πάλι ίδιος θα είναι. Στη γλώσσα της μπάλας, σίγουρα πρόκειται για ποδοσφαιρικό σκαρί. Το «στοίχημα» των τελευταίων τριών καλοκαιριών στον Ηρακλή, ήταν πότε θα κρεμούσε τα παπούτσια του ο Κατσαμπής. Ίσως να ενδιέφερε ελάχιστους, γιατί στα 38 του και έπειτα από είκοσι χρόνια καριέρας, δεν αποτελούσε ακριβώς το πρότυπο ενός σταρ. Ουδέποτε προκάλεσε, δεν ανακατεύτηκε με ίντριγκες, πάντοτε είχε την όψη της ήρεμης δύναμης.

Ο ΠΑΟΚ τον απέκτησε από τον Πανιώνιο ως «οκτάρι», αλλά ο Αναστασιάδης τον καθιέρωσε στη θέση του στόπερ. Κι εκεί έμεινε. Κυπελλούχος με τον Πανιώνιο, κυπελλούχος και αρχηγός με τον ΠΑΟΚ το 2001. Αν δεν περνούσε από τον ΠΑΟΚ ίσως η καριέρα του να μην ήταν η ίδια. Το αρχηγιλίκι το κουβάλησε όμως και στον Ηρακλή. Παρών πάντοτε, στα δύσκολα. Το δίλημμα, του καλοκαιριού, για εκείνον δεν υπήρχε. Την τελευταία στιγμή έβρισκε τη δύναμη να συνεχίσει. Για ακόμη έναν χρόνο. Και για άλλον έναν και για άλλον έναν… Μια αναζήτηση στο φωτογραφικό αρχείο αρκεί για να καταλάβει κανείς περί τίνος πρόκειται. Θα τον δεις με μάσκα στο πρόσωπο, εκείνη τη μύτη να την έχει σπάσει δυο-τρεις φορές, μπανταρισμένο το κρανίο του. Ο Κατσαμπής έμπαινε στη «φωτιά». Δεν ήταν λιπόψυχος.
Την Κυριακή επιλέγει να κρεμάσει τα παπούτσια του μπροστά στις δυο από τις τρεις ομάδες που διέγραψε μεγάλη καριέρα. Έχω την εντύπωση ότι δεν κουράστηκε να παίζει, με το σκαρί αυτό θα μπορούσε να «θάψει» ποδοσφαιρικά πολλούς νεότερους. Η αξία παικτών όπως ο Κατσαμπής φαίνεται συνήθως κατά τη στιγμή της απουσίας τους. Όταν οι προπονητές ή οι διοικούντες αναζητούν ποδοσφαιριστές μέσα από την ομάδα για να κρατήσουν ισορροπίες στα αποδυτήρια. Για να εφαρμόσουν τις ιεραρχίες κόντρα στους απείθαρχους. Για να τιθασεύσουν τους πιτσιρικάδες ξένους. Για να βοηθήσουν στη γρήγορη προσαρμογή τους Ισπανόφωνους. Για να εμπνεύσουν σεβασμό. Ο Τάσος Κατσαμπής θα χειροκροτηθεί την Κυριακή. Και ίσως θα ήταν επιβεβλημένο για τον Ηρακλή να μη μείνει στο χειροκρότημα. Η εμπειρία του θα είναι χρήσιμη από πολλές θέσεις. Και θα βοηθήσει στο να αποφευχθούν λάθη που «πλήγωσαν» τον σύλλογο.

Πρόταση:
Leyton Orient-Southampton 2 (2,00)
Inter-Chievo Over (1,60)
Hannover-Mainz 1 (2,05)


«3 στα 4» με το μεγάλο νησί:
Sunderland-West Bromwich A. 2 (2,90)
Grimsby-Kidderminster 2 (2,25)
Doncaster-Cardiff 2 (2,10)
Leyton Orient-Southampton 2 (2,00)

«4 στα 5» με ρίσκο:
Hamburger-Borussia Dortmund 2 (2,10)
Freiburg-Hoffenheim 1 (2,30)
Brann-Fredrikstad 4-6 Goals (2,30)
Udinese-Roma 2 (2,90)
Mallorca-Sevillla 2 (2,50)

Πρόταση Κυριακής:
Iraklis-PAOK 1 (3,00)
Fiorentina -Milan 2 (1,80)
Istanbul Buyuksehir-Sivasspor 2 (2,35)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket