Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 8 Απριλίου 2011

Δεύτερη σερί «μόντα» ή άσος;


Την καλησπέρα μου σε όλη την παρέα του Dacotieris Bet.
Εδώ ο κόσμος χάνεται, οι άνθρωποι εξαθλιώνονται, οι γέροι κι οι γριές της δυτικής Αθήνας πλακώνονται κάθε βράδυ στις μπουνιές για το ποιος θα πρωτοψάξει τις σκουπιδοσακούλες στον κάδο, κι ο καλός μας ο Γιωργάκης κάθεται και σκέφτεται πώς να δώσει περισσότερες άδειες στους φυλακισμένους, πώς να τους επιτρέψει τη χρήση υπολογιστή στην ψειρού, και πώς να τους ικανοποιήσει σεξουαλικά (με μπόλικες κατ’ ιδίαν «συνευρέσεις με τους συγγενείς τους», έτσι το λέμε τώρα...). Γιατί το κάνει αυτό ο Γιωργάκης; Γιατί το κάνουν αυτό οι υπουργοί του; Όχι τίποτ’ άλλο, αλλά έχει πεθάνει κι η καημένη η γιαγιά μου, που μπορούσε να σου απαντήσει στην οποιαδήποτε ερώτηση με παροιμίες... (π.χ. «Των φρονίμων τα παιδιά πριν πεινάσουν μαγειρεύουν» κ.λπ. κ.λπ.).

Ισοπαλία στο 1,80 βλέπουν στο Εμπολι-Νοβάρα. Οπότε η Εμπολι δεν θέλει να παίξει στα Play Off’s. Χρήσιμη είδηση. Αφού το λένε οι μπουκ τι άλλο να ζητήσουμε από τη ζωή μας. Το «πρόβλημα» είναι πως στην Έμπολι, δεν τους παίρνει για δεύτερη σερί «μόντα», καθώς θα πέσει πολύ ξύλο στ’ αποδυτήρια από τους οπαδούς της.
Την Κυριακή το μεσημέρι οι οπαδοί της Σίβασπορ ετοιμάζουν την μεγαλύτερη εκστρατεία της ιστορίας τους. Το γεγονός πως η μικρή Μπουγιουκσεχίρ (η ομάδα ελέγχεται από την αντίστοιχη ΕΥΔΑΠ), που δίνει τους εντός έδρας στο Ολυμπιακό Στάδιο της Πόλης (χωρητικότητας 76.000 θέσεων), δεν γεμίζει ούτε την κερκίδα των επισήμων στους αγώνες του πρωταθλήματος, έβαλε στην πρίζα τους οργανωμένους οπαδούς της Σίβασπορ να γεμίσουν το γήπεδο. Οι πρώτες ειδήσεις λένε πως στο γήπεδο θα βρεθούν τουλάχιστον 40.000 οπαδοί της ομάδας της Σεβάστειας (που απέχει 1.100 χλμ. από την Πόλη), όμως οι διάφορες οργανώσεις προσπαθούν να πείσουν τους κατοίκους με καταγωγή από την Σεβάστεια που ζουν στην Πόλη να δηλώσουν παρών. Αν τελικά καταφέρουν να πάνε στο γήπεδο 58.000 οπαδοί, θα σπάσουν κάθε ρεκόρ προσέλευσης σε εκτός έδρας αγώνες που ανήκει στους οπαδούς της Γαλατασαράι.

Πρόταση:
Dijon-Laval 1 (1,85)
Istres-Le Mans 2 (2,70)
Angers-Metz 2 (3,40)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket