Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 21 Απριλίου 2011

Ο «εξυγιαντής» Πηλαδάκης!


Ο πρόεδρος της Λάρισας, Κώστας Πηλαδάκης, φέρεται διατεθειμένος να φτάσει μέχρι τον Γιωργάκη για να «καθαρίσει» το ελληνικό ποδόσφαιρο, καταγγέλλοντας παρατυπίες στη διαδικασία του ελέγχου αδειοδότησης. Προβάλλει ρητορικά ερωτήματα όπως «σε πόσους ποδοσφαιριστές έχει δικαίωμα να χρωστά κατά παράβαση των κανονισμών» και στους «πόσους καίγεται». Προφανώς, δεν είχε υπ' όψιν του έναν (προς το παρόν), τον Σανέλ Κούλιτς που με προσφυγή διεκδικεί 50 χιλιάρικα από τον πρόεδρο της Λάρισας. Δεν γνωρίζουμε αν ο ποδοσφαιριστής δικαιωθεί, πάντως, όπως και να έχει, είναι μάλλον γραφικό αν όχι οξύμωρο την ημέρα που καταθέτει προσφυγή ένας παίκτης σου για αθέτηση συμβολαίου, να στέλνεις στον πρωθυπουργό καταγγελία ότι οι άλλοι είναι ασυνεπείς στις πληρωμές τους. Δυστυχώς γι’ αυτόν ούτε οι οπαδοί της Λάρισας δεν τον πιστεύουν και γι' αυτό δεν τους έχει συμπαραστάτες στην προσπάθειά του. Τους «δικούς του» και όσους μπορεί να «ελέγξει», τους έχει πείσει για τις «αγνές» του προθέσεις. Τους υπολοίπους όμως όχι. Και αυτό γιατί ο Πηλαδάκης δεν «εμφανίστηκε» στον ποδοσφαιρικό χάρτη φέτος σε σχέση με πέρυσι, τότε που η Λάρισα είχε εξασφαλίσει την παραμονή της στην Σούπερ Λίγκα, με τον Παπακώστα να τη μετατρέπει σε... Μπαρτσελόνα στο φινάλε του πρωταθλήματος. Τότε ο «εξυγιαντής» Πηλαδάκης δεν ασχολήθηκε με την κάθαρση του ελληνικού ποδοσφαίρου. Σφύριζε αδιάφορα στις καταγγελίες για περίεργα στοιχεία στους φακέλους αδειοδότησης (εμφάνιση Αναστόπουλου σε δύο φακέλους κτλ). Γι' αυτό δεν πείθει κανένα. Διότι η δική του κάθαρση, δεν είναι τίποτε άλλο από την παραμονή της Λάρισας στην Superleague. Ότι δεν κατάφερε στο χορτάρι, το επιδιώκει στα χαρτιά.

Τώρα, πώς γίνεται η ΕΠΟ, να αδειοδοτεί κανονικά ομάδες που για 4η ή 5η φορά προκηρύσσουν αυξήσεις μετοχικού κεφαλαίου και δεν τις καλύπτουν, όχι 100%, αλλά ούτε 5%.; Αντιθέτως, κάθε επόμενη αύξηση μετοχικού είναι κατά 10% έως 20% μεγαλύτερη από την προηγούμενη, που σημαίνει ότι νέα χρέη προστίθονται κάθε χρονιά. Πώς γίνεται η ΕΠΟ να αδειοδοτεί ομάδες που και ένας διανοητικά καθυστερημένος άνθρωπος θα καταλάβαινε ότι δεν υπάρχει καμία περίπτωση να πληρώσουν συσωρευμένες μεταχρονολογήσεις οφειλών; Πώς γίνεται ομάδες Superleague που είναι στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος να δηλώνουν μπάτζετ μικρότερο από 2.000.000 € μικτά, όταν μόνο η εφορία είναι 40%. Φοροδιαφυγή και αθέμιτος ανταγωνισμός λέγεται αυτό και όχι αδειοδότηση!

Φυσικά, δεν είναι τυχαία η σειρά αδειοδοτήσεων. Με συνοπτικές διαδικασίες και όχι πάντως αλφαβητικά, η ΕΠΟ αδειοδότησε τις ομάδες που άξιζαν να αδειοδοτηθούν. Και το έκανε ξεκάθαρα, γρήγορα και «αθόρυβα». Και μετά η απόλυτη σιωπή. Ανέλαβαν τα site, τα blog, οι κατ' εντολή δημοσιογράφοι να καλύψουν το κενό της ενημέρωσης. Ώστε να λάβουν το μήνυμα τα τσιράκια και οι ευνοούμενοι. Σιωπή μια ολόκληρη ημέρα. Καμία επίσημη ενημέρωση, καμία επίσημη ανακοίνωση.
Ο Ηρακλής σε πρώτη φάση έφαγε... πόρτα από την αρμόδια επιτροπή της ΕΠΟ, όμως υπάρχει αισιοδοξία ότι στο τέλος θα πάνε όλα κατ' ευχήν... Εγώ θα ρισκάρω μια πρόβλεψη. Ο Ηρακλής δεν έχει ούτε 30% πιθανότητες να πάρει το πιστοποιητικό συμμετοχής για το επόμενο πρωτάθλημα της Superleague, γιατί δεν μπορεί να αποδείξει ότι θα έχει βιωσιμότητα, άρα οι άλλες ομάδες που πήραν άδεια UEFA, το απέδειξαν, σωστά; Οπότε, όνειρα γλυκά! Το ποδόσφαιρό μας σώθηκε!

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket