Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 26 Απριλίου 2011

Ισολογισμός με Ψωμιάδη και ΟΑΚΑ!


Χριστός Ανέστη και Χρόνια Πολλά. Να είμαστε πάντα καλά και να σκεφτόμαστε πάντα το καλύτερο, ώστε εκείνο να έρθει.

Η ΑΕΚ του χρόνου θα πρέπει να κόψει κάτι περισότερο από τα μισά από το μπάτζετ της. Με δύο ξένους θα πρέπει να τη βγάζει την ενδεκάδα! Τώρα, την απάντηση στο ερώτημα... «Πώς πήρε πιστοποιητικό η ΑΕΚ με έλλειμμα 14 εκατομμυρίων ευρώ;», έρχεται να δώσει μία απλή μελέτη του ισολογισμού της αθηναϊκής ΠΑΕ. Στην έκθεση του ορκωτού λογιστή, γίνεται αναφορά για «Επισφαλείς - Επίδικους πελάτες και χρεώστες». Σε ποιους αναφέρεται; Στον Μάκη Ψωμιάδη και στη διοίκηση του ΟΑΚΑ!!! Στα έσοδά της, η ΠΑΕ ΑΕΚ έχει υπολογίσει και τα χρήματα που - ίσως κάποια στιγμή - θα εισπράξει από τον ισχυρό άντρα της Καβάλας, για την γνωστή υπόθεση της υπεξαίρεσης των 6,5 δισ. δραχμών και από το ΟΑΚΑ για τη μη διεξαγωγή του αγώνα με την Νταντί. Και όμως η επιτροπή της ΕΠΟ δέχτηκε τον ισολογισμό και έδωσε στην ΑΕΚ το πιστοποιητικό. Η εκδίκαση στο Τριμελές Εφετείο Κακουργημάτων της Αθήνας θα πραγματοποιηθεί, αν δεν αναβληθεί, τον Ιούνιο. Σε δύο μήνες δηλαδή. Η ΕΠΟ φαίνεται ότι... έβγαλε ήδη την απόφαση.
Η αποκάλυψη έγινε στην εφημερίδα «Τα Νέα» από τον δημοσιογράφο Αντώνη Λαγό.
«Υπάρχουν πολλοί τρόποι να είναι εντάξει ο ισολογισμός, ακόµη κι αν δεν είναι. Για παράδειγμα, στον ΠΑΟΚ αποφεύγουν να αναγράφουν στη στήλη των οφειλών τα χρέη προς το Δηµόσιο για τα οποία έχουν κάνει ένσταση. Στην ΑΕΚ πάλι, «πειράζουν» τη στήλη µε τα έσοδα: λογαριάζουν και τα χρήµατα που θα εισπράξουν αν κερδίσουν τις αγωγές που έχουν κάνει! Παλαιότερα στον Μάκη Ψωµιάδη (σιγά που εισέπραξαν) και πιο πρόσφατα στο ΟΑΚΑ για τη γνωστή υπόθεση του αγώνα µε την Νταντί (σιγά που θα εισπράξουν). Με τη µία ή την άλλη µέθοδο και έναν «γάτο» λογιστή, ο ισολογισµός περνάει», αναφέρει ο δημοσιογράφος στο κείμενό του.

Στο blog «dikisports» αποκαλύπτονται τα έγγραφα με τα οποία ΠΑΕ της Superleague πραγματοποίησε μεταγραφές τον Ιανουάριο. Πρόκειται για την ασφαλιστική και την φορολογική ενημερότητα που κατέθεσε η συγκεκριμένη ΠΑΕ (με μία πιο προσεκτική ματιά φαίνεται ότι είναι ο Πανιώνιος, λέω εγώ) και οι οποίες έληγαν στις 10 Δεκεμβρίου 2010 (ασφαλιστική) και 11 Νοεμβρίου 2010 (φορολογική). Με τίτλο... «Να παραιτηθεί άμεσα ο Πιλάβιος», ο συντάκτης του κειμένου (υπευθυνος του blog είναι ο δημοσιογράφος Κυριάκος Θωμαϊδης) αναφέρει ότι... «Υπόλογος της πρωτοφανούς αυθαιρεσίας είναι ο Πιλάβιος. Αν αδυνατεί να απαντήσει, οφείλει άμεσα να παραιτηθεί».

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket