Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 26 Μαρτίου 2011

«Τρίχες»


Ξέρετε τι μου θυμίζει η απέλπιδα προσπάθεια του Παππά και του Αδαμίδη να πάρουν λεφτά από τον Μακρή μπας και σώσουν την παρτίδα; Το ανέκδοτο, που κάποιος προχωρημένης ηλικίας μαθαίνει ότι θα έρθει ο Χάρος να τον πάρει και όταν τον βλέπει να έρχεται από μακριά με το μαύρο μανδύα, χώνεται σε ένα νηπιαγωγείο, βάζει ένα καπελάκι με Τουίτυ και κάθεται σε ένα καρεκλάκι μαζί με τα άλλα παιδάκια πιστεύοντας ότι έτσι θα ξεγελάσει το Χάρο. Παίρνει και ένα πιατάκι κι αρχίζει να τρώει την κρέμα του. Μπαίνει λοιπόν ο Χάρος. Τον βλέπει που ξεχωρίζει από τα άλλα παιδάκια τέσσερα κεφάλια και του λέει. «Εσύ τι κάνεις εκεί;». «Εγώ κάνω… μαμ» λέει ο μαντράχαλος λεπταίνοντας και τη φωνή του όσο μπορούσε. «Εντάξει», λέει κουνώντας συγκαταβατικά το κεφάλι του ο Χάρος, «κάνε μαμ και μετά πάμε… άτα».
Με αφορμή το μαλλί, εικαστική παρέμβαση του Μακρή, που παίζει τις τελευταίες μέρες στα πρωτοσέλιδα, (μιλάμε για μαλλί Υπερατού), πάμε να ασχοληθούμε με τις τρίχες κάποιων, κάνοντας μια σκούπα στο παρελθόν, κοιτάζοντας παράλληλα και το παρών. Όταν μιλάμε βέβαια για μαλλί, το απόλυτο ίνδαλμα είναι ο Βαλντεράμα με την «κουπ λαμπαντέρ». Τέτοιο μαλλί δεν είχε κανείς. Ή μάλλον… κανίς! Ο Κάρλος δημιούργησε σχολή με πολλούς να τον ακολουθούν. Ένας από αυτούς, είναι ο Καρντόσο. Όχι όμως τώρα στην Καβάλα που τα έκανε ράστα και τα μάζεψε κότσο, αλλά όταν έπαιζε στον Αστέρα Τρίπολης όπου περήφανα η αφάνα του σκέπαζε τον ήλιο και ήταν η μόνη βλάστηση στα φαλακρά όρη της Αρκαδίας.
Αυτό το μαλλί, «ανάποδο σκουπάκι τουαλέτας», ή αλλιώς «ρίχνω πέτρα βγαίνει φίδι», είχε παλιότερα και ο Ουσταμπασίδης. Λέγεται ότι έσκασαν από τη ζήλεια τους οι Jackson Five όταν είδαν τον παίκτη του Ιωνικού. Εκεί που όμως η επιστήμη σήκωσε τα χέρια ψηλά, ήταν με τον Τσίλντρες. Στην περίπτωση αυτή ο Ολυμπιακός πλήρωσε τα μαλλιά της κεφαλής του. Του Τσίλντρες… Ένας μύθος λέει ότι μια φορά μπήκε σε ένα κουρείο στον Πειραιά και ο κουρέας φώναξε: «Φίλε αν δεν έχεις GPS και χάρτη να βρω το δρόμο, να ξέρω που είναι τα αυτιά, ο σβέρκος κ.λ.π. δε σε κουρεύω με καμία δύναμη.
Στα μαλλιά τότεμ, ανήκουν και αυτά της κατηγορίας Τσάρλτον, Τζαλακώστα. Επειδή η φαλάκρα τα έχει σαρώσει αφήνουμε μια μαλλίδα να μεγαλώσει την φέρνουμε από αριστερά δεξιά και την κάνουμε καπάκι. Δε θα πω ότι την μαγκώνουμε πίσω από το αυτί για να μην την πάρει ο αέρας γιατί θα το παρατραβήξω. Μια κατηγορία μόνος του είναι ο Τζιμπρίλ Σισέ που μόνο κομμώτρια θα μπορούσε να παντρευτεί για να την έχει εύκαιρη να του κάνει το κεφάλι έκθεση ζωγραφικής. Εξάλλου το λέει και το τραγούδι: «Να ζήσουν οι κομμώτριες τα πιο καλά κορίτσια, ποτέ δε σε παιδεύουνε με νάζια και καπρίτσια». Ο Σισέ αλλάζει σχεδόν τόσο συχνά κουρέματα, όσο προπονητές η Καβάλα!
Στα νέα χτενίσματα, αυτό που έχει κάνει στον Πανιώνιο ο Γκαλίτσιος. Χωρίστρα στο πλάι και όλα κολλημένα στο μέτωπο. «Ψιλο-Ανέστης Βλάχος» δηλαδή, στο πιο μοντέρνο και lifestyle του όμως. Το σκέφτεται να κάνει κεφαλιά, για να μην χαλάσει την κώμη. Άλλη κατηγορία το «μακρύ μαλλί αλητεία με λουρί», άξιοι θιασώτες του οποίου είναι οι Πάμπλο Γκαρσία και Μπλάνκο. Παίζει και σε πιο αχαλίνωτο στυλ τύπου Λέτο. Η προαιρετική αλουσιά τριών βδομάδων τουλάχιστον, ειδικά αν συνοδεύεται από κλωτσίδι και μπινελίκι μέσα στο γήπεδο ανεβάζει ακόμα περισσότερο την εκτίμησή μας σε αυτήν την κατηγορία.
Τέλος το είδος το οποίο μοιάζει να εξαφανίζεται πλέον είναι αυτό της «χαίτης λασπωτήρα», κύριος εκφραστής της οποίας υπήρξε στη λατρεμένη δεκαετία του 80’ ο Νίκος Τσιαντάκης. Κοντά του και οι Ισαάκ Μουστακίδης, Ιάκωβος Χατζηαθανασίου, Τζίμης Πατίκας, Κρις Καλατζής. Σήμερα όταν μένει λίγο παραπάνω ακούρευτος, αυτός που πλησιάζει έστω και λίγο σε έναν «ανθυπολασπωτήρα», είναι ο Σκόκο.
Πρόταση:
Albania - Belarus 1 (2,40)
Chivas USA - Colorado 2 (2,60)
Βarrow - Bath City 1 (2,05)


Καλό Σαββατοκύριακο.

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket