Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 9 Μαρτίου 2011

Της «παράγκας» το κάγκελο

Καλησπέρα σε όλους.

Εντάξει, βγάλτε τώρα όλοι σας τις «μάσκες της έκπληξης» από τα πρόσωπά σας, που πέσατε και από τα σύννεφα με αυτά που ακούσατε, είδατε ή διαβάσατε για το παρασκήνιο του ποδοσφαίρου. Τι από όλα αυτά που είπε ο Κούγιας ή ο Μπέος δεν το ξέρατε ή τουλάχιστον δεν το ψιλιαζόσασταν; Τι από όλα όσα είπε ο Βοργιάς σας έκανε εντύπωση; Στην Ελλάδα ζούμε και ξέρουμε όλοι μας πολύ καλά τι συμβαίνει. Δεν ξέρουμε το πως, δεν ξέρουμε το πόσο, σίγουρα όμως ξέρουμε ότι κάτι γίνεται. Το ερώτημα είναι τι θα γίνει από εδώ και πέρα. Μιλάμε για σοβαρές καταγγελίες, όχι μαλακίες. Αν μάλιστα όντως υπάρχουν και βγουν και οι κασέτες, τότε τα πράγματα γίνονται πιο σοβαρά. Άραγε οι εφημερίδες θα το αξιολογήσουν; Θέλουν επιτέλους ή δεν θέλουν να ξεβρομίσει η μπάλα; Διότι μετά τις πρώτες αποκαλύψεις, 3, το πολύ 4, ήταν οι αθλητικές φυλλάδες που χτύπησαν το θέμα στην πρώτη τους σελίδα και αν δείτε τα πρωτοσέλιδα και κοιτάξετε και τις παραταξιακές εφημερίδες, θα καταλάβετε ποιοι είναι αυτοί που το «θάβουν».
Ο Σοφοκλής, τι λέει ο Σοφοκλής; Αυτό το δεν ξέρω, δεν άκουσα, δεν είδα, δεν μύρισα, έχει κουράσει πάρα πολύ. Ο πρόεδρος είναι έντιμος άνθρωπος (είναι;) και είναι σοβαρός (είναι;). Αλλά φοβάται (τον ίσκιο του). Οι καιροί είναι δύσκολοι. Και ο κόσμος πια απαιτεί διαφάνεια παντού. Του τη δίνεις; Θα σε εκτιμήσει. Δεν το κάνεις; Σε μαύρισε. Θα μου πείτε και τι έγινε. Μήπως ο κόσμος ψηφίζει τον Σοφοκλή; Σωστό κι αυτό. Σκεφτείτε, όμως, πόσο «όμορφα» ένιωσε ο Γκαγκάτσης, όταν στην μεγαλύτερη στιγμή του ελληνικού ποδοσφαίρου, μετά την κατάκτηση του EURO 2004, ο κόσμος στο Παναθηναϊκό στάδιο τον αποδοκίμασε. Θα περιμένει η πολιτεία, το κράτος, που λέει και ο Κούγιας, να βγάλει το φίδι από την τρύπα ο Θωμαΐδης με τις εκπομπές του ή επιτέλους θα αναλάβει δράση;
Στον ύπνο του βλέπει ο Σοφοκλής τον Δαλούκα και πετάγεται από το κρεβάτι του ιδρωμένος. Ο εφιάλτης της διαιτησίας κυνηγάει τον πρόεδρο και μετά το ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό, έβλεπε τον Καλόπουλο. Πίσω, όμως, από τα πρόσωπά τους ο Πιλάβιος διέκρινε τον πραγματικό του εφιάλτη. Ο Μαρινάκης και η «Λερναία Ύδρα» του Παναθηναϊκού είναι ο πραγματικός του εφιάλτης. Δεν θέλει τέτοια μπλεξίματα ο Σοφοκλής και για να μπορέσει να τα αποφύγει, κάνει ότι του ζητάνε. Ζήτησε το κεφάλι του Δαλούκα ο Μαρινάκης; Το πήρε. Ζήτησε τα κεφάλια όλων των διαιτητών του ντέρμπι ο Παναθηναϊκός; Ανάγκασε την ΚΕΔ/ΕΠΟ να τους βάλει στην «κατάψυξη» μέχρι το καλοκαίρι. Και όσο ο Πιλάβιος κάνει τα χατίρια των «αιωνίων» η διαιτησία θα υποφέρει από μια κατάσταση που δεν μπορεί να ξεφύγει.
Αυτά τα περί αυτοδιοίκητου τα ακούω βερεσέ. Εισαγγελείς, υπουργοί και υφυπουργοί πρέπει να αναλάβουν δράση. Τώρα που το θέμα ζεματάει. Διότι αν περάσει ο καιρός, καήκαμε. Άλλη μια ιστορία από την «παράγκα του ελληνικού ποδοσφαίρου» θα μπει στο χρονοντούλαπο. Και θα αναζητούμε τα ντοκουμέντα για να τα συζητάμε στα καφενεία.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket