Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 8 Μαρτίου 2011

Είμαστε ιππότες και τους στηρίζουμε!


Kαλησπέρα σε όλους.

Καθαρά Δευτέρα, τετραήμερο, ατομικές συμβάσεις, 1000 δραχμές η λαγάνα, αετός, καρναβάλι, απόκριες, Μάρτης γδάρτης, χιονιάς, ανεργία, ληστείες, ψέματα, Καντάφι, δύο ευρώ η βενζίνη, συνδικαλιστές, περίεργα επιδόματα, απολύσεις, ΔΝΤ, υποβαθμίσεις, αναβαθμίσεις, Μέρκελ, τράπεζες και στο βάθος ο Γιάκομπ...

Η σύγκρουση της Κουίνς Παρκ Ρέιντζερς με τη Μίλγουολ (την πιο «ανεπιθύμητη» σύμφωνα με επίσημες στατιστικές ποδοσφαιρική ομάδα στην Αγγλία τα τελευταία χρόνια), παρ’ ό,τι φέρνει αντιμέτωπες δύο ομάδες της ίδιας πόλης, δεν λογίζεται καν ως τοπικό ντέρμπι. Η Μίλγουολ τραβάει τα περισσότερα ζόρια της με τη Γουέστ Χαμ, την Κρίσταλ Πάλας, την Τσάρλτον και τη Τζίλιγχαμ, ως ομάδες από τη νότια περιοχή του Λονδίνου. Οι Ρέιντζερς συναγωνίζονται με τις άλλες ομάδες του δυτικού Λονδίνου, την Τσέλσι, τη Φούλαμ, τη Μπρέντφορντ, ανάλογα με την κατάσταση στην οποία βρίσκονται και ποια ομάδα θεωρείται περισσότερο στα μέτρα τους. Και οι οπαδοί τους έχουν τελείως διαφορετική φήμη: Στο Λόφτους Ρόουντ, την έδρα της ΚΠΡ, μόνο μια φορά κινδύνεψε να διακοπεί ματς, κι αυτό σε ματς με τη Μίλγουολ, το μακρινό 1966! Αντίθετα το Δι Ντεν της Μίλγουολ αποτελεί μια από τις παραδοσιακές πιο «άτακτες» έδρες ολόκληρου του αγγλικού ποδοσφαίρου…

Ενα ματς μεταξύ Μίλγουολ και ΚΠΡ δεν «ανάβει τα αίματα» εξ ορισμού, όπως άλλα λονδρέζικα ντέρμπι. Σε όλους όμως τους κανόνες υπάρχουν και οι εξαιρέσεις: Στο ματς του πρώτου γύρου στο Λόφτους Ρόουντ, η Μίλγουολ με καθαρά αμυντική τακτική είχε κλείσει τους διαδρόμους στην ποιοτικότερη μεσοεπιθετική γραμμή της αγγλικής Τσάμπιονσιπ και είχε πάρει ένα μάλλον τυχερό 0-0. Οι οπαδοί της όμως «σκόραραν» πολλάκις με ζημιές και καταστροφές γύρω από τους δρόμους του γηπέδου, γεγονός που είχε εξαγριώσει και τους κατοίκους, αλλά και τους οπαδούς της ΚΠΡ, οι οποίοι τώρα πιέζουν τους παίκτες για εκδίκηση εντός του αγωνιστικού χώρου.
Η Κουίνς Παρκ Ρέιντερς, με μόλις δύο ήττες σε 17 ματς μακριά από το σπίτι της από την αρχή της σεζόν, μπορεί να πει κανείς ότι είναι «εξασφαλισμένη», αφού 11 αγωνιστικές πριν τη λήξη του πρωταθλήματος βρίσκεται άνετα πρώτη με 70 βαθμούς, έναντι 62 της δεύτερης Σουόνσι. Θα είναι αυτοκτονία αν χάσει την απευθείας άνοδο. Και η Μίλγουολ όμως βρίσκεται σε καθεστώς «ούτε κρύο, ούτε ζέστη», αφού με τους 47 βαθμούς που έχει μαζέψει βρίσκεται 13 περισσότερους από την πρώτη που υποβιβάζεται και δέκα λιγότερους από την τελευταία που εξασφαλίζει την πρόκριση στα πλέι οφ ανόδου. Σχεδόν στη μέση δηλαδή χωρίς φόβο, αλλά και χωρίς πάθος.
Είμαι σίγουρος ότι οι «ιππότες» του σκληροτράχηλου και τσαμπουκαλή Νιλ Γουόρνοκ θα θελήσουν να ανταποδώσουν τη «ζημιά» του πρώτου γύρου.

Πρόταση:
Millwall - QPR 2 (2,15)
Plymouth - Swindon 1 (2,15)
Preston - Leeds 2 (2,05)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket