Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Κυπελλάκι «Ζευς»

Καλησπέρα σε όλους.

Ο Γενικός Γραμματέας Αθλητισμού Πάνος Μπιτσαξής, σχετικά με τον αγώνα Τελικού Κυπέλου Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος, μεταξύ των Ομάδων «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο. – ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ», που είχε ορισθεί να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού στις 6 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30, εξέδωσε την ακόλουθη απόφαση:

Ο ΓΕΝΙΚΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟΥ
Έχοντας υπόψη:
1. Τις διατάξεις:
α. του Α.Ν. 397/68 «Περί επανασυστάσεως της Γ.Γ.Α. και των αρμοδιοτήτων αυτής».
β. Του Π.Δ. 63/2005 «Κώδικας Νομοθεσίας για την Κυβέρνηση και τα Κυβερνητικά Όργανα».
γ. Του άρθρου 41Δ παρ. 5 του Ν. 2725/99, όπως προστέθηκε με το άρθρο 4 παρ. 5 του Ν. 3057/2002 και τροποποιήθηκε με το άρθρο 3 παρ. 3 του Ν. 3262/2004).
2. Την με αριθμ. 17713/29-4-2010 απόφαση της Υφυπουργού Πολιτισμού και Τουρισμού Αγγελικής Γκερέκου με θέμα «Μεταβίβαση αρμοδιοτήτων Υφυπουργού στον Γενικό Γραμματέα Αθλητισμού» (ΦΕΚ 628/Β).
3. Εισήγηση του Αρχηγείου της ΕΛ.ΑΣ.
4. Την αριθμ. πρωτοκόλλου 1700/2-3-2011 ομόφωνη εισήγηση της ΔΕΑΒ.

Αποφασίζουμε την αναβολή διεξαγωγής του Τελικού Κυπέλου Καλαθοσφαίρισης Ελλάδος μεταξύ των ομάδων «ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ Α.Ο.-ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΦΠ ΚΑΕ», που επρόκειτο να διεξαχθεί στο Κ.Γ. Καλαθοσφαίρισης Ολυμπιακών Εγκαταστάσεων Ελληνικού, στις 6 Μαρτίου 2011 και ώρα 18.30, για προφανείς λόγους διαφύλαξης της ζωής, της σωματικής ακεραιότητας, της περιουσίας των πολιτών, δηλαδή, για άκρως σοβαρούς λόγους διαφύλαξης της δημόσιας τάξης.
Η ημερομηνία διεξαγωγής του τελικού θα καθοριστεί, σύμφωνα με το Νόμο, από τη διοργανώτρια αρχή, όταν διασφαλιστούν όλοι οι όροι για την ασφαλή διεξαγωγή του αγώνα.

Πιάσαμε πάτο ή έχει ακόμα κι άλλο; Υπουργεία και αστυνομία καταθέτουν επισήμως την αδυναμία της πολιτείας να εγγυηθεί τη διοργάνωση ενός αγώνα. Ένα χάος, όλοι μαλλιά κουβάρια, με την κοινωνία να μην ξέρει αν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει. Να γελάσει με τα χάλια των αρμοδίων της ή να κλάψει επειδή αυτοί οι αρμόδιοι από την κοινωνία προέρχονται και υποτίθεται ότι αυτήν υπηρετούν. Η αδυναμία διεξαγωγής του τελικού μπάσκετ μεταξύ των «αιωνίων» εστιάζεται στο επιχείρημα ότι δεν μπορεί να αστυνομευτούν όσοι θα πήγαιναν στον τελικό, όποιας ηλικίας κι αν ήταν, καθώς η συζήτηση είχε φτάσει στα 10χρονα των δημοτικών σχολείων! Ούτε γι' αυτά, ωστόσο, δεν υπάρχει κάποιος να εγγυηθεί ότι θα είναι όντως οι θεατές. Βαρέθηκα να βλέπω τόσα χρόνια τον Βασιλακόπουλο να θέλει να είναι αφεντικό σε κάτι μικρό, συνοικιακό (μην εκπλήσσεστε για την «διάλυση» της Α1 εδώ κι έξι χρόνια) και τελικά οι περισσότεροι να σέρνονται στα πόδια του αντί να τον τιμήσουν, όπως του αξίζει διότι υπήρξε ο μεγαλύτερος παράγοντας στην ιστορία του αθλητισμού, δείχνοντάς του την έξοδο από το μπάσκετ και την είσοδο στον ιδιωτικό βίο.
Υπό αυτές τις συνθήκες ποτέ μη σώσει και γίνει ο τελικός του Κυπέλλου μπάσκετ. Μπορούμε να ζήσουμε και χωρίς αυτόν. Ας στρίψουν λοιπόν το κέρμα όπως γινόταν παλιά και ας βγάλουν κυπελλούχο Ελλάδας για φέτος αλλά και για τα επόμενα χρόνια. Έτσι κι αλλιώς τόσο ο Παναθηναϊκός όσο και ο Ολυμπιακός δεν ενδιαφέρονται επί της ουσίας για τη συγκεκριμένη διοργάνωση καθώς έχουν να ασχοληθούν με άλλα σοβαρότερα θέματα. Πρωτάθλημα, Ευρωλίγκα και τελευταία με την Μεσογειακή Λίγκα. Τι να τους κάνει λοιπόν ένα Κυπελλάκι «Ζευς» που θα τους δώσει μες την τρελή χαρά ο Γιώργος Βασιλακόπουλος και η παρέα του, περιμένοντας ένα πλάνο για την απονομή;

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket