Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 1 Μαρτίου 2011

Ο τίτλος περνάει από το Λονδίνο


Το μεγάλο ντέρμπι μεταξύ Chelsea και Manchester United (εξ αναβολής από την 18η αγωνιστική), ξεχωρίζει στο σημερινό στοιχηματικό πρόγραμμα. Οι αποδόσεις δίνουν καθαρό φαβορί τη γηπεδούχο Chelsea. Σίγουρα η ομάδα του Sir Alex έχει βαρύ πρόγραμμα και σημαντικές απουσίες (Ferdinand, Evans, Anderson, Valencia, Park και Hargreaves), αλλά τα εσωτερικά προβλήματα της Chelsea, νομίζω πως είναι πολύ πιο καίρια και καθοριστικά. Πρώτον, ο Torres έχει πετάξει στον πάγκο τον Drogba, με τον Αφρικανό να έχει τη δικιά του «δύναμη στα αποδυτήρια». Δεύτερον, ο Ashley Cole πυροβόλησε με αεροβόλο άνθρωπο του τεχνικού τιμ, με τα αγγλικά ταμπλόιντ να ζητάνε την απομάκρυνσή του. Όλο αυτό το κλίμα, σε συνδυασμό με την αγωνιστική καθίζηση και το μπέρδεμα, που δημιουργήθηκε με τη φυγή του βοηθού Wilkins το Νοέμβριο και τον ερχομό του Torres τον Γενάρη (σε μια θέση, που η Chelsea είχε υπεροπλία), με ξενίζει για το ότι δίνονται τόσο ισχυρό φαβορί οι «μπλε».
Η United έχει αποδείξει πως στα μεγάλα παιχνίδια, έχει τη στόφα, τη ψυχή και το μέταλλο να βρίσκει τις λύσεις, ενώ φέτος, για να την κερδίσεις, πρέπει πραγματικά να κάνεις αίτηση. Η United κατεβαίνει στο Λονδίνο με τον αέρα που της δίνουν όχι οι 15 βαθμοί, που τη χωρίζουν από την Chelsea, αλλά η διαφορά των τεσσάρων βαθμών που έχει από τη δεύτερη Αrsenal.
Για την ομάδα του Sir Alex, αυτός είναι ο πρώτος από τουλάχιστον τέσσερις τελικούς που έχει να δώσει μέχρι το τέλος της σεζόν. Μπορεί να απομένουν 11 αγωνιστικές για το τέλος του πρωταθλήματος όμως στο «Old Trafford» υπολογίζουν κυρίως τα δύο παιχνίδια με την Chelsea και τα ντέρμπι με τη Liverpool στο «Anfield» και την Arsenal στο «Emirates».
Πρόκειται για τέσσερις αναμετρήσεις με πολλές ιδιαιτερότητες που θα κρίνουν σε μεγάλο βαθμό τον τίτλο. Απέναντι στη Liverpool η United θα βρει όχι μόνο τον παραδοσιακό «εχθρό» της αλλά και την ομάδα την οποία προσπαθεί να προσπέρασει στη λίστα των κορυφαίων ομάδων στην ιστορία του αγγλικού ποδοσφαίρου κατακτώντας το πρωτάθλημα για 19η φορά. Το ντέρμπι με την Arsenal έρχεται την Πρωτομαγιά, τέσσερις αγωνιστικές πριν από το τέλος, και παρά το γεγονός ότι κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει πια θα είναι η διαφορά των δύο ομάδων τότε, το πιθανότερο είναι ότι αυτό θα είναι και το ματς της χρονιάς.
Ο Sir τσίχλας και οι παίκτες του όμως έχουν την ευκαιρία από απόψε να κάνουν ένα πολύ σημαντικό βήμα προς την κατάκτηση του τίτλου. Μία νίκη στο Λονδίνο κόντρα στην πρωταθλήτρια θα τους στείλει επτά βαθμούς μπροστά από την Arsenal, η οποία προς το παρών προσπαθεί να συνέλθει από το σοκ της απώλειας του Carling Cup κόντρα στην Birmingham και ασχολείται με τον επαναληπτικό αγώνα με τη Leyton Orient για το κύπελλο. Έστω και με παιχνίδι περισσότερο, θα είναι ένα σημαντικό αβαντάζ για τη United, απέναντι σε μία Arsenal που είναι φανερό ότι ούτε και φέτος μπορεί να τα βγάλει πέρα με την πίεση του πρωταθλητισμού.
Πρόταση:
Aldershot - Gillingham 2 (2.50)
Ascoli - Vicenza 1 (2.05)
Girona – Granada Goal-Goal (1.60)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket