Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τετάρτη 2 Μαρτίου 2011

Bayern εναντίον Neuer

Το ντέρμπυ της Τσέλσι με την Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ, θα έπρεπε να γίνει πολλά αντίτυπα σε DVD και να μοιραστεί σε όλα τα ελληνικά γήπεδα. Για να καταλάβουμε, τι σημαίνει ποδόσφαιρο, τι σημαίνει ντέρμπυ, και πως είναι η σωστή αντίληψη για «το παιχνίδι», σε σχέση με την στρεβλή εικόνα, που διατηρούμε στην χώρα μας. Σε μία αναμέτρηση, όπου είχε πάθος, είχε ένταση, είχε μαρκαρίσματα, είχε μια μεγάλη ανατροπή, είχε και διαιτητικά λάθη, μη αποβολή του Νταβίντ Λουίζ και ένα πέναλτυ, που στην Ελλάδα θα είχε ξεσηκώσει πόλεμο, οι ποδοσφαιριστές, οι προπονητές και ο κόσμος δίδαξαν πολιτισμό. Μια φορά στο παρελθόν η Γιουνάιτεντ έχει χάσει ματς, όταν ο Ρούνεϊ σκοράρει: από την Τσέλσι, με 2-1. Οι παραδόσεις ακολουθούν το αγγλικό ποδόσφαιρο και το ίδιο επαναλήφθηκε στην «καταραμένη» όπως αποδεικνύεται για την Μάντσεστερ, έδρα του Στάμφορντ Μπριτζ. Τώρα που το ξανασκέφτομαι, είμαστε ικανοί εδώ πέρα, βλέποντας το ματς να πλακωθούμε και μεταξύ μας για το αν αδικήθηκε η Μάντσεστερ, και να δερνόμαστε και για αυτόν τον λόγο.

Ο Μάνουελ Νόιερ συμπλήρωσε χθες ακριβώς είκοσι χρόνια ως μέλος της Σάλκε. Τεσσάρων ετών ήταν όταν εγγράφηκε στο σύλλογο. «Αλλα είκοσι χρόνια δεν πρόκειται να υπάρξουν» έλεγε χαμογελώντας. Ερμηνεία; Οπως θέλετε. Μπορεί να εννοούσε ότι δεν γίνεται να παίζει ποδόσφαιρο έως τα σαράντα τέσσερα χρόνια του. Μπορεί να εννοούσε ότι δεν θα μείνει για το υπόλοιπο της καριέρας του στη Σάλκε. Η ομάδα με τη βαριά φανέλα και το μεγάλο στόμα, η Μπάγερν, «μίλησε» ξανά γι' αυτόν. Τυχαία φυσικά, μόλις δύο μέρες πριν απ' τον αποψινό ημιτελικό του Κυπέλλου Γερμανίας στο «Αλιάντς Αρένα». Από τη μία πλευρά οι Βαυαροί προσφέρουν διετές συμβόλαιο στον Τόμας Κραφτ, νυν βασικό τερματοφύλακά τους, απ' την άλλη μέχρι και ο προπονητής τους, Λουίς φαν Χάαλ, αναφέρεται πλέον θετικά στην προοπτική απόκτησης του Νόιερ. Τα γερμανικά ΜΜΕ, μάλιστα, κάνουν λόγο για το πρώτο εντός έδρας παιχνίδι αυτού στο «Αλιάντς Αρένα», θεωρώντας τη μετακίνησή του δεδομένη.
«Μικρό κολπάκι», το σχόλιο του τελευταίου, που γνωρίζει ότι θα είναι το «μισό» κεντρικό πρόσωπο απόψε. Το άλλο μισό θα βρίσκεται στην απέναντι εστία. Για τις ομάδες το παιχνίδι μπορεί και να σημαίνει την κατάκτηση τροπαίου, μιας και στον τελικό θα βρεθεί ομάδα απ' τη δεύτερη κατηγορία. Η Μπάγερν έχει πλεονέκτημα έδρας, είναι αήττητη στα τελευταία είκοσι πέντε παιχνίδια που έδωσε στη διοργάνωση ως οικοδέσποινα, αλλά τα πρόσωπα θα είναι οι δύο τερματοφύλακες.
Ο 22χρονος Κραφτ ήταν αναπληρωματικός στο παιχνίδι στο Γκελζενκίρχεν για το πρωτάθλημα όπου ο Νόιερ κατέβασε ρολά στο πρώτο ημίχρονο και στο δεύτερο η Σάλκε σκόραρε δις ώστε να νικήσει την Μπάγερν με 2-0. Τώρα είναι βασικός, έχει ξεκαθαρίσει ότι «αν αποκτηθεί ο Νόιερ εγώ φεύγω» και προφανώς αυτό το «στο τέλος θα μείνει μόνο ένας» ισχύει γενικά. Μία ομάδα θα προκριθεί απόψε, ένας εκ των δύο τερματοφυλάκων θα είναι στην Μπάγερν τον ερχόμενο Ιούλιο.
Πρόταση:
Lierse - Westerlo 1 (2,55) • Getafe - Atletico Madrid 2 (2,55)
Torino – Atalanta 1 (2,45) • Ponferradina – Betis 2 (1,95)

2 σχόλια:

Ανώνυμος είπε...

Wonderful blog! I found it while surfing around on Yahoo News.
Do you have any suggestions on how to get listed in Yahoo News?
I've been trying for a while but I never seem to get there! Thanks
Here is my site - rent apartments in santa monica

Ανώνυμος είπε...

Whаt i ԁon't understood is actually how you are now not actually a lot more neatly-favored than you might be right now. You're
verу intеllіgent. You understand thеrefoгe
significantly in relatіon to this matter,
madе me fοr my part bеlieve it from numerouѕ various аngles.
Itѕ likе men аnd ωоmen don't seem to be involved except it is something to do with Woman gaga! Your individual stuffs excellent. All the time deal with it up!

Also visit my blog post: www.prweb.com

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket