Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Πέμπτη 3 Μαρτίου 2011

20 χρόνια «στρατιώτης Ryan»


Καλησπέρα σε όλους.
Στις 2 Μαρτίου το 1991, ο 17χρονος τότε Ράιαν Γκιγκς έκανε το ντεμπούτο του με την πρώτη ομάδα της Γιουνάιτεντ, στην εντός έδρας ήττα με 2-0 από την Έβερτον. Από τότε; Ο Γκιγκς παραμένει εδώ και 20 ολόκληρα χρόνια πιστός στρατιώτης των «κόκκινων διαβόλων» και ο χρόνος δείχνει να μην το αγγίζει. Στα 37 του εξακολουθεί να αποτελεί έναν από τους ποιοτικότερους ποδοσφαιριστές στο παγκόσμιο στερέωμα και το όνομα του είναι πλέον θρύλος στο «Ολντ Τράφορντ». Στο προχθεσινό ντέρμπι με την Τσέλσι, στο Στάνφορντ Μπριτζ, συμπλήρωσε 863 (!) συμμετοχές σε επίσημα παιχνίδια της Μάντσεστερ και αν είναι γερός, μέχρι το καλοκαίρι του 2012, όταν και αναμένεται να «κρεμάσει» τα ποδοσφαιρικά του παπούτσια, θα έχει ξεπεράσει τις 900 συμμετοχές. Απίστευτο...
Ο Ράιαν Τζόζεφ Ουίλσον γεννήθηκε στην Ουαλία το 1973 και ξεκίνησε να παίζει μπάλα στους δρόμους του Κάρντιφ. Το διαζύγιο των γονιών του στα 14 θα αποτελέσει ένα χτύπημα στη ζωή του και ο ντροπαλός Γκιγκς θα αφοσιωθεί αποκλειστικά με το ποδόσφαιρο. Αν και φανατικός φίλος της Γιουνάιτεντ, θα γραφτεί στις ακαδημίες της Μάντσεστερ Σίτι. Αργότερα θα τον προσεγγίσουν και οι σκάουτερ της Λίβερπουλ για να τον εντάξουν στους «Ρεντς», ο Γκιγκς όμως θα προλάβει να υπογράψει στους «Μπέμπηδες».
Από το 1986 θα τον προσέξει ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον και ανήμερα των 14ων γενεθλίων του ο Σκωτζέζος προπονητής θα τον επισκεφτεί στο σπίτι του. Μαζί με μια τούρτα, θα του κάνει και πρόταση 350.000 λιρών, που ακόμα και σήμερα αποτελεί ένα από τα υψηλότερα ποσά που έχουν δαπανηθεί για μη επαγγελματία παίκτη. Και η ιστορία αρχίζει…
Ο Γκιγκς θα γίνει υπόδειγμα ποδοσφαιριστή και το βαρόμετρο των επιτυχιών της Μάντσεστερ. Αρχίζει να καταρρίπτει τα ρεκόρ και η ποδοσφαιρική κοινότητα στρέφει το βλέμμα της πάνω του. Στα 34 του, θα ξεπεράσει το ρεκόρ των 758 συμμετοχών σε επίσημους αγώνες της Μάντσεστερ, που κατείχε ο Μπόμπι Τσάρλτον και θα γίνει πρώτος σε συμμετοχές με την κόκκινη φανέλα. «Δεν είναι τόσο σοβαρό για μένα το ότι ο Ράιαν μου πήρε το ρεκόρ. Κάποτε αυτό θα γινόταν. Από τη μέρα που ήρθε στη Μάντσεστερ έδειχνε ότι ήταν καλός παίκτης. Είναι ένας υπέροχος αθλητής, ένας εξαιρετικός άνθρωπος και ένας μεγάλος ποδοσφαιριστής. Ένα άτομο που του αξίζει να καταρρίψει όλα τα ρεκόρ» θα δηλώσει ο Τσάρλτον, εκφράζοντας το θαυμασμό του για τον Γκιγκς.
Το βιογραφικό του «ήσυχου» σταρ είναι γεμάτο από διακρίσεις και τίτλους. Στη συλλογή του μπορεί κανείς να μετρήσει 11 πρωταθλήματα Αγγλίας και συνολικά 24 τίτλους με τους «Μπέμπηδες». Έχει τις περισσότερες συμμετοχές και τις περισσότερες ασίστ στην ιστορία της Πρέμιερ Λιγκ, ενώ είναι και ο μοναδικός που έχει σκοράρει και σε όλες τις διοργανώσεις της, ξεπερνώντας τα 100 γκολ. Στις 100 ανέρχονται οι συμμετοχές του στο Τσάμπιονς Λιγκ. Σε ατομικό επίπεδο; Είναι ο μοναδικός που έχει κατακτήσει δυο διαδοχικές χρονιές τον τίτλο του κορυφαίου νέου παίκτη (1992 και 1993), ενώ έχει συμπεριληφθεί και εννέα φορές και στη καλύτερη ενδεκάδα του πρωταθλήματος.
Το κερασάκι στη τούρτα; Ο Ουαλός μέσος ψηφίστηκε καλύτερος παίκτης στην ιστορία της Γιουνάιτεντ, αφήνοντας πίσω του τους Τζορτζ Μπεστ, Έρικ Καντονά και Σερ Μπόμπι Τσάρλτον!
«Προφανώς, ο καθένας ψήφισε με τα δικά του κριτήρια. Ο καθένας βλέπει αλλιώς το ποδόσφαιρο, αλλά και πάλι δυσκολεύομαι να το πιστέψω, καθώς από αυτόν τον σύλλογο έχουν περάσει πολύ μεγάλοι ποδοσφαιριστές. Νιώθω περίεργα, αλλά υπέροχα και ελπίζω να μπορέσω να συνεχίσω έτσι και να δικαιώσω την επιλογή του κόσμου», σχολίασε ο Γκιγκς.
Στο «Ολντ Τράφορντ» ακούγεται ένα σύνθημα: «Ryan Giggs, Ryan Giggs running down the wings... Forever!» και εκείνος φροντίζει να δίνει τις απαντήσεις του μέσα στο γήπεδο. Μαρκάρει, πασάρει, σκοράρει!

1 σχόλιο:

ac blanket double bed είπε...

This is one of the most incredible article I've read in a really long time. I hope you update this blog often because I’m anxious to read more about.
amazon king comforter ,
hotel collection king comforter ,

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket