Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Is Chelsea a bigger club?



Καλημέρα σε όλους.

Είναι γνωστό ότι η μετακίνηση του Torres, «τσίτωσε» ακόμα περισσότερο παίκτες και οπαδούς της Liverpool, με αποτέλεσμα το χθεσινό 0-1 να είναι ένα ακόμα δείγμα του ότι η Liverpool απελευθερώθηκε και η Chelsea φορτώθηκε προβληματισμούς και διλλήματα, που αφενός δεν χρειάζονταν σε αυτό το σημείο της σεζόν και σίγουρα δεν άξιζαν να τα πληρώσει 58.500.000 εκατομμύρια ευρώ! Η Chelsea σε αντίθεση με τη Liverpool, δεν έκανε με τη μεταγραφή Torres παρά μία κίνηση εντυπωσιασμού. Η πιο εντυπωσιακή στιγμή του προχθεσινού «ντέρμπι», ήταν το πανό των οπαδών της Liverpool, που έγραφε: «18 titles, 5 european cups. Is Chelsea a bigger club?». Αυτή η φράση συνοψίζει το πώς αντιμετωπίζουν οι «Reds» την αποχώρηση Torres. Στα μάτια τους, ο Ισπανός είναι απλά ένα κακομαθημένο, νεόπλουτο παιδάκι, που τους πούλησε για τα χρήματα. Η Chelsea για τους «Reds», αλλά και για τους περισσότερους στο Νησί, δεν παύει να είναι μια μικρή ομάδα, που απλά έτυχε αυτή την εποχή να διαθέτει χρήματα και έναν Abramovic, που την έχει μετατρέψει στον ορισμό του «modern football», κάτι που το 80-90% των παραδοσιακών Άγγλων οπαδών, μισεί. Και μεταξύ μας τώρα, ιστορικά, οπαδικά, αλλά και βάσει τίτλων, η Chelsea έρχεται πίσω από Arsenal, Tottenham, West Ham, QPR, κάτι σαν η τρίτη, τέταρτη ή και πέμπτη ομάδα του Λονδίνου!
Φυσικά, οι παίκτες είναι επαγγελματίες και αυτά τα 15-20 χρόνια της καριέρας τους αναζητούν που και πως θα βγάλουν περισσότερα χρήματα και θα βρουν περισσότερες προκλήσεις (τίτλοι, υψηλό επίπεδο) για την καριέρα τους. Ο Torres δεν γεννήθηκε στους δρόμους του Merseyside, ούτε έπαιζε μπάλα στο λιμάνι του Liverpool για να έχουν οι οπαδοί των «Reds» από αυτόν, ηθικές αξιώσεις. Το ποδόσφαιρο άλλαξε και είτε μας αρέσει, είτε όχι είναι μέρος της καπιταλιστικής κοινωνίας και της ελεύθερης αγοράς, στην οποία ζούμε!
Μ’ αυτά που παρουσίασαν οι δυο ομάδες, το αποτέλεσμα ήταν απολύτως λογικό. Νίκη της Liverpool, 1-0 με γκολ του Μεϊρέλες. Η Chelsea τελείωσε τον αγώνα με μόλις ένα σουτ στην αντίπαλη εστία. Τελευταία φορά που είχε τόσο χαμηλή επίδοση σε αγώνα της Premier League ήταν τον Φεβρουάριο του 2008, όταν είχε υποδεχθεί την Liverpool και πάλι κι είχε χάσει με το ίδιο σκορ. Ο Torres, σκιά του εαυτού του, έγινε αλλαγή, με τους οπαδούς της Liverpool να του φωνάζουν πως «έπρεπε να μείνει με την μεγάλη ομάδα». Είναι απολύτως άδικο να γραφτεί κάτι αρνητικό για την εμφάνισή του. Ήταν αδύνατο να παίξει καλά έτσι όπως κατέβηκε η Chelsea. Ήταν εγκληματική η επιλογή του Ancelotti να τον ξεκινήσει, δεν ήταν έτοιμος από καμία άποψη.
Κερασάκι στην τούρτα, ένα πανό για γέλια. Όπως βλέπετε και στην φωτογραφία, οι οπαδοί της Chelsea ανέβασαν ένα πανό για τον Torres, ολόιδιο μ’ αυτό που υπήρχε για τρία χρόνια στο «Anfield». Η πλάκα είναι πως όχι μόνο δεν ντράπηκαν να φτιάξουν ένα ακριβώς ίδιο πανό, αλλά έκαναν και μια ιστορική γκάφα. Το αντέγραψαν 100% κι έτσι συμπεριέλαβαν και το σχέδιο κάτω από το «El nino». Μόνο που δεν ήξεραν πως το σχέδιο αντιπροσωπεύει τις «Shankly Gates» του «Anfield», την «είσοδο» δηλαδή του σήματος της Liverpool κι έτσι ανέβασαν ένα πανό της Chelsea, που έχει πάνω του, μέρος του σήματος αντίπαλης ομάδας.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket