Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 8 Φεβρουαρίου 2011

Μίξη Ιωνικού, Προοδευτικής!

Η «προσέγγιση» του Τύπου είναι τουλάχιστον αστεία απέναντι στο κοινό που διαβάζει, ακόμη, εφημερίδες. Το γεγονός που έπρεπε να «καλυφθεί» ήταν ένα. Ο τυχερός Παναθηναϊκός, κέρδισε στη Τούμπα μια πολύ καλύτερη ομάδα από αυτόν. Θέλεις να «παίξεις» Παναθηναϊκό ως εφημερίδα; Παίξε το γκολ του Νίνη, την «υπερπροσπάθεια» του Λέτο, την «αυταπάρνηση» των Καντέ και Σαριέγκι. Η νίκη του Παναθηναϊκού, παρουσιάστηκε πολύ διαφορετική από τον Τύπο. Ίσως η χαρά κάποιων που δεν τελείωσε το πρωτάθλημα από τις 6 του Φλεβάρη να ήταν τόσο μεγάλη, που πραγματικά τους έχει σαλέψει.


«Είσαι στο -7, έχεις μπροστά σου τα ματς με «Ένωση» στο Ολυμπιακό Στάδιο και Θρύλο στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης». Κι όμως, καταλαβαίνεις ότι το πρωτάθλημα σε καμία περίπτωση δεν είναι χαμένο. Δύσκολο να το γυρίσεις, σαφώς. Αλλά τελειωμένη ιστορία, σε καμία περίπτωση. Γιατί; Επειδή μυρίζεις τον φόβο τους στον αέρα.
Οι άνθρωποι είχαν ποντάρει τα ρέστα τους στην Τούμπα. Πίστευαν ότι εκεί θα τελειώσουν τα πάντα. Αλλά αυτό δεν έγινε. Και πλέον, έχουν αρχίσει να το σκέφτονται σοβαρά ότι θα την πάθουν την ζημιά. Ένας φόβος που είναι ικανός να τους οδηγήσει σε γκέλες».
«Σαν Παναθηναϊκός, εδώ που έχει φτάσει το πράγμα, δεν έχεις τίποτα να χάσεις. Θα τα παίξεις όλα για όλα. Αλλά για σκεφτείτε λίγο. Αν τελικά γίνει η μεγάλη ανατροπή, στον Ολυμπιακό τι θα πρέπει να κάνουν; Αυτή ακριβώς η σκέψη είναι που τους τρομάζει. Ζεστάθηκε το πράγμα πάντως. Και μάλιστα πολύ. Συγχρόνως, μόνο γέλιο προκαλεί η προσπάθεια να μας πείσουν οι «απέναντι» ότι τίποτα τέτοιο δεν ισχύει. Αδέρφια, είναι άσχημο να μπερδεύουμε την βούρτσα με την «σφουγγαρίστρα». Ο Παναθηναϊκός παίζει μπάλα, σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτό. Ο Παναθηναϊκός έχει παίκτες, σας αρέσει δεν σας αρέσει αυτό. Άρα, αυτόματα η σύγκριση με το «ερυθρόλευκο» σκορποχώρι της περασμένης σεζόν, πάει στα σκουπίδια».
Εγώ λέω ότι ο φετινός Παναθηναϊκός είναι μια πολύ ωραία μίξη του Ιωνικού επί εποχής Σέρχιο Μαρκαριάν και της Προοδευτικής του Σούλη Παπαδόπουλου. Μία ομάδα βαριά και χωρίς ιδέες από τον πάγκο της, με αποκορύφωμα την χρησιμοποίηση του Γκοβού στη κορυφή της επίθεσης, να θυμίζει κάτι από την εμμονή των Γερμανών να «πάρουν» τη Ρωσία μέσα στο καταχείμωνο. Σε μία εποχή που καλείσαι να δώσεις 1,3 ευρώ για να αγοράσεις εφημερίδα, αν μη τι άλλο, ενδιαφέρεσαι να σου μεταφερθεί κάτι το οποίο δεν αντιλήφθηκες ως (τηλε)θεατής ή κάτι που δεν πρόλαβαν λόγω ταχύτητας να αξιολογήσουν οι ιστοσελίδες. Το να πουλήσω «ουτοπία» στον Παναθηναϊκό σε μία στιγμή της ιστορίας του που θυμίζει μαυσωλείο, δεν κάνω καλό ούτε στον Παναθηναϊκό, ούτε στην εφημερίδα, ούτε στην εξέλιξη των οπαδών.
Ο Τύπος καθημερινά (βάλτε μέσα και αυτόν της Θεσσαλονίκης), σε πείθει πως έχει αποφασίσει ότι απευθύνεται σε βόδια. Κυρίως στο κομμάτι του Ολυμπιακού, εκεί οι εφημερίδες σου λένε στεγνά πως «είσαι βλάκας, φάε χόρτο και σκάσε». Οι άνθρωποι ζούνε σε έναν κόσμο αποκλειστικά δικό τους. Εγώ απορώ πως ακόμη δεν έχουν «βάλει χέρι» στη Μαντόνα που τα είχε φτιάξει με τον Ντένις Ρόντμαν ή τον Γκάι Ρίτσι και όχι με τον Τάσο Μητρόπουλο.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket