Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Τρίτη 1 Φεβρουαρίου 2011

«Υπερβολή και τρέλα»


Kαλό μήνα. Σε όλες και σε όλους, σε μας και σε σας.

Καλό μήνα στον ίδιο το μήνα που δεν μπόρεσε ποτέ να μοιάσει στους άλλους. «Το Φλεβάρη μη φυτέψεις, ούτε να στεφανωθείς, Τρίτη μέρα μη δουλέψεις, Σάββατο μη στολιστείς», λέει ο σοφός λαός που αυξάνει τη δόση με το «μην πιστεύεις τον μεθυσμένο μήνα γιατί δεν ξέρει τι κάνει». Αμήν.
Τι έπαθαν ξαφνικά αυτοί οι Αιγύπτιοι που βγήκαν στους δρόμους να παίξουν «μπουνιές» με τα τανκς; Απλό: Οι άνθρωποι έφτασαν στο «αμήν»! Πάλι καλά να λέμε, που τουλάχιστον εμείς απέχουμε αρκετά απ΄το «αμήν»... (Βρισκόμαστε ακόμα στο «τετέλεσται»! Έχουμε καιρό μπροστά μας).

Τα όσα έγιναν χθες το βράδυ της Δευτέρας 31ης Ιανουαρίου, τελευταίας ημέρας των μετακινήσεων στην Αγγλία, θα μνημονεύεται για πολύ καιρό: μετεγγραφές συνολικά 250 εκατομμυρίων € (!), σε περίοδο μάλιστα κρίσης και ύφεσης σε όλο τον κόσμο, την στιγμή, που πέρυσι τέτοιο καιρό, οι ομάδες είχαν δώσει μόλις 34 εκατομμύρια €. Και όσο και αν Λίβερπουλ και Τσέλσι, είναι ουσιαστικά οι ομάδες, που για διαφορετικούς λόγους τίναξαν την μπάνκα στον αέρα, αφορά το μισό μόνο από το παραπάνω ποσό. Πολλά χρήματα, πολύ περισσότερα από το ό,τι συνέβη στις υπόλοιπες χώρες και ήδη έχετε διαβάσει.

17.05 Η Νιούκαστλ αποδέχεται την προσφορά, ύψους 35 εκατομμυρίων λιρών (40,9 εκατομμύρια €) και «ανάβει πράσινο» στην Λίβερπουλ, να μιλήσει με τον Αντι Κάρολ.

19.25 Στο site της Λίβερπουλ ανεβαίνει η επίσημη ανακοίνωση της συμφωνίας με την Νιούκαστλ για τον Άγγλο επιθετικό, με την αναφορά, ότι πρόκειται για ποσό ρεκόρ. 10 εκατομμύρια άνθρωποι, μπαίνουν στην επίσημη ιστοσελίδα του συλλόγου για να ενημερωθούν και το σύστημα πέφτει!!!

19.25 Η Τσέλσι αποφασίζει να ανεβάσει την πρότασή της στα 50 εκατομμύρια λίρες (58 εκατομμύρια €), όση και η ρήτρα του συμβολαίου του Τόρες.

21.25 Η Λίβερπουλ επιβεβαιώνει συμφωνία με την Τσέλσι.

21.30 Ελικόπτερο με τον Τόρες προσγειώνεται στο ελικοδρόμιο Battersea και ο παίκτης κατευθύνεται στα γραφεία της Chelsea TV.

22.45 Η επίσημη ανακοίνωση από την Λίβερπουλ της απόκτησης του Σουάρεζ έναντι 22,8 εκατομμυρίων λιρών (23,6 εκατομμύρια €).

01.25 Η Μπενφίκα ανακοινώνει την συμφωνία με την Τσέλσι για τον Βραζιλιάνο στόπερ Νταβίντ Λουίς, έναντι 21 εκατομμυρίων λιρών (24,5 εκατομμύρια €), 80 χιλιάδες λίρες εβδομαδιαία αποζημίωση και τον Σέρβο αμυντικό μέσο Νεμάνια Μάτιτς.

Τα ποσά, που έδωσαν Λίβερπουλ και Τσέλσι, για τους δύο φορ, είναι ασφαλώς πολύ περισσότερα από την πραγματική αξία τους. Ακόμη και συνάδελφοι τους, όπως ο Ρίο Φέρντιναντ, μέσω του Twitter, σχολίασαν τα χρήματα, που δόθηκαν. Και μιλάμε για δύο ομάδες, που υποτίθεται, ότι πρέπει να εναρμονιστούν (όπως όλες) με το νέο οικονομικό fair-paly, που εισήγαγε ο Μισέλ Πλατινί.
Είναι φανερό πάντως ότι το «όνειρο του Μισέλ», δύσκολα θα πραγματοποιηθεί. Ο πρόεδρος της ΟΥΕΦΑ, είναι ο μεγάλος χαμένος της βραδιάς. Μαζί και η Νιούκαστλ, που έβαλε στο ταμείο της τα χρήματα, όμως απέτυχε να βρει αντικαταστάτη (η Γουίγκαν απέρριψε δύο προτάσεις για τον Νζόγκμπια). Τα γκολ του ψηλού θα της λείψουν σίγουρα στην προσπάθεια για παραμονή στην κατηγορία.

Τόρες και Κάρολ έσπασαν το ρεκόρ μετεγγραφών τόσο μεταξύ αγγλικών συλλόγων, όσο και συνολικά στην ιστορία του αγγλικού πρωταθλήματος

Πρόταση 3/4:
ΝΤΟΝΚΑΣΤΕΡ - ΜΠΕΡΝΛΙ 2 (2,25)
ΓΕΟΒΙΛ - ΠΛΙΜΟΥΘ 1 (1,95)
ΜΑΚΛΣΦΙΛΝΤ - ΜΠΕΡΙ 2 (2,20)
ΤΟΡΚΙ - ΧΕΡΕΦΟΡΝΤ 2 (3,75)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket