Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 18 Φεβρουαρίου 2011

Καλαβρέζικο ταμπεραμέντο!

Με χαίτη τον θυμόμαστε οι ποδοσφαιρόφιλοι της γενιάς μου, και με φοβερό πάτημα (δεν έπεφτε κάτω με τίποτα!). Τα χρόνια πέρασαν, κοντεύει πια το 60, στη θέση της «χαίτης» υπάρχει πια μια φαλάκρα πλαισιωμένη από δύο πεταχτά αυτιά (ρε, μπας και το λουκ του Γιωργάκη έχει γίνει μόδα;). Για τον Τζο Τζόρνταν ο λόγος. Τον καλύτερο στράικερ που διέθετε ποτέ η Εθνική Σκοτίας. Με συμμετοχή σε τρεις τελικές φάσεις Μουντιάλ (Γερμανία το ’74, Αργεντινή το ’78, Ισπανία το ’82, σκοράροντας και στις τρεις αυτές διοργανώσεις) και με σπουδαία καριέρα στη Λιντς της δεκαετίας του ’70 (7 χρόνια και κοντά 40 γκολ), μετά στη Γιουνάιτεντ (4 χρόνια, 37 γκολ) και τέλος στη Μίλαν (3 χρόνια, 12 γκολ). Για τον Τζο Τζόρνταν που κατέχει μια εξέχουσα θέση στο σκοτσέζικο Hall of Fame (αφού στην καριέρα του έχει κατακτήσει πάνω από 50 Κύπελλα).

Μ’ αυτόν τον άνθρωπο, με αυτό το «ιερό τέρας» του παρελθόντος (που εδώ και έξι χρόνια είναι βοηθός του Ρέντκναπ, σε Πόρτσμουθ και Τότεναμ), βρήκε να «αρπαχτεί» ο Τζενάρο Γκατούζο, αυτόν βρήκε να σπρώξει αλήτικα, αυτόν βρήκε να κουτουλήσει (κατά τη διάρκεια μιας «κοκορομαχίας» ενός 33χρονου εναντίον ενός 59χρονου) μπροστά στα μάτια όλης της Ευρώπης!
Και το πιθανότερο σενάριο είναι ότι όλα αυτά που έγιναν τα «εκβίασε» ο ίδιος ο Τζόρνταν, βρίσκοντας την ευκαιρία στο τελευταίο μισάωρο του ματς (μετά το «φονικό» τάκλιν του Φλαμινί στον Τσόρλουκα, που άναψε για τα καλά τα αίματα) και πετυχαίνοντας να εκνευρίσει τον Γκατούζο, δηλαδή να επηρεάσει άμεσα την ανασταλτική λειτουργία της Μίλαν. Και στη συγκεκριμένη περίπτωση, δεν ήταν και τόσο δύσκολο αυτό, καθώς η γυναίκα του Γκατούζο είναι Σκοτσέζα (άρα όλο και κάτι θα του έχει μάθει), οπότε στον Τζόρνταν αρκούσε να του πει κάτι πολύ χοντρό, έχοντας να επιλέξει μεταξύ σκοτσέζικης και ιταλικής αργκό (αφού κι αυτός όλο και κάτι θα έμαθε στη θητεία του στη Μίλαν) και τα υπόλοιπα θα τα αναλάμβανε το μεσογειακό (και δη καλαβρέζικο) ταμπεραμέντο του Ιταλού αρχηγού. Με λίγα λόγια, αυτή την πρόκριση δεν την «καθάρισε» ούτε ο Ρέντκναπ, ούτε ο Λένον, ούτε ο Κράουτς, αλλά ο 60χρονος φαλάκρας πεταχτοαυτιάς Τζο Τζόρνταν!

Πρόταση:
Newport - Luton 2 (2.00)
Angers - Nimes 1 (1.90)
Nurnberg - Eintracht 1 (1.90)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket