Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 28 Φεβρουαρίου 2011

Ηρακλής, Αρης & ΠΑΟΚ


O Ηρακλής, αποτελεί την ομάδα που έχει συγκεντρώσει τους περισσότερους εντός έδρας βαθμούς στην Θεσσαλονίκη. Συγκεκριμένα οι «κυανόλευκοι» έχουν μαζέψει 21 βαθμούς, με τον Αρη να έχει συγκεντρώσει 20 βαθμούς και τον ΠΑΟΚ 19 αλλά με έναν αγώνα λιγότερο (αυτόν με τον Εργοτέλη). Ο Ηρακλής έχει γνωρίσει μόλις μια ήττα στο Καυταντζόγλειο, σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ 4 και τον Αρη 5 που είχαν πολλές απώλειες στην έδρα τους.
Ο ΠΑΟΚ δεν διαθέτει την έδρα που να αποτελεί φόβητρο για τους αντίπαλους καθώς σε έντεκα αγώνες έχει κερδίσει μόλις τους έξι, δηλαδή λίγο παραπάνω από τους μισούς. Έχει πολλές απώλειες και αυτό αποτυπώνεται στον πίνακα της βαθμολογίας. Σε σχέση με τα προηγούμενα χρόνια ο απολογισμός είναι αρνητικός. Ο ΠΑΟΚ σε έντεκα αγώνες έχει συγκεντρώσει μόλις 19 βαθμούς, καθώς γνώρισε την ήττα από: Ατρόμητο, Αρη, Παναθηναϊκό και Καβάλα. Παραχώρησε ισοπαλία με τον Ολυμπιακό Βόλου και στην συνέχεια κέρδισε έξι αντιπάλους στην Τούμπα (Ηρακλή, Πανσερραϊκό, Πανιώνιο, ΑΕΚ, Ξάνθη και Αστέρα Τρίπολης).
Ο Αρης έχει γνωρίσει πέντε ήττες στο «Κλεάνθης Βικελίδης» και δεν υπάρχει ανάλογο προηγούμενο τα τελευταία χρόνια, καθώς ήταν μια δυνατή έδρα. Οι ομάδες που έκαναν την ζημιά στον Αρη ήταν: Παναθηναϊκός, Ξάνθη, Πανιώνιος, ΑΕΚ και Ολυμπιακός. Από την άλλη μεριά ο Αρης έχει κερδίσει στην έδρα του: Εργοτέλη, Ατρόμητο, Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης και Καβάλα. Μοναδικές ισοπαλίες σημειώθηκαν με ΠΑΟΚ και με Λάρισα.
Σε αντίθεση με τον ΠΑΟΚ και τον Αρη ο Ηρακλής έχει μόλις μια ήττα στην έδρα του. Ηττήθηκε μόνο από την Καβάλα, αλλά έχει παραχωρήσει έξι συνολικά ισοπαλίες στο Καυταντζόγλειο και αυτό τον έχει καθηλώσει στην βαθμολογία. Οι «κυανόλευκοι» περιορίστηκαν στον βαθμό της ισοπαλίας με: Ολυμπιακό Βόλου, Κέρκυρα, Αστέρα Τρίπολης, Πανσερραϊκό, Ξάνθη και Εργοτέλη). Αντίθετα η ομάδα του Ηρακλή κέρδισε όλα τα ντέρμπι στην έδρα της (Ολυμπιακό, ΑΕΚ , Αρη), καθώς και τους Ατρόμητο, Λάρισα.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket