Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 25 Φεβρουαρίου 2011

«Ανοίξαμε και σας περιμένουμε»

Καλησπέρα σε όλους.

O Aρης, χθες βράδυ, σε αυτή τη ρεβάνς, δεν μπήκε καλά. Πατούσε, και τα βήματά του ήταν σαν του πρώτου ανθρώπου που ακούμπησε το πόδι του στο φεγγάρι. Η καθαρή ένδειξη για αυτό φάνηκε, στα πρώτα πέντε λεπτά κιόλας, να δίνει γύρω γύρω φάουλ χωρίς λόγο και σε μία «σκοτωμένη» απόκρουση από τον αριστερό μπακ, που εξελίχθηκε σε ακούσια πάσα 60 μέτρων, ο Λαζαρίδης έγινε «αστροναύτης στη σελήνη». Έπεσε κάτω, κι έδωσε τη μπάλα. «Προσφορά του καταστήματος. Ανοίξαμε και σας περιμένουμε. Ο Τζέκο μπήκε και ψώνισε. Σχεδόν τζάμπα. Βλέποντας τις τιμές, μετά είπε να σηκώσει όλο το μαγαζί». Θα μπορούσε ο Βόσνιος, να είχε πετύχει χατ-τρικ από το ημίχρονο και να έπαιρνε τη μπάλα σπίτι του. Ο Αρης στην ουσία, αποκλείστηκε «άνευ αγώνος». Ήταν ζήτημα αυτοσυγκέντρωσης και ρεαλισμού. Δεν μπορείς να επιχειρείς να κοντρολάρεις μπροστά στο Τζέκο μπαλιά 60 μέτρων. Είναι πέρα από κάθε ποδοσφαιρική λογική. Είναι έγκλημα και φυσιολογικά ακολούθησε και η τιμωρία. Δεν κάνεις «τσαλίμια» στον αντίπαλο επιθετικό ειδικά όταν βρίσκεται σε αυτό το επίπεδο. Θα σε «σκοτώσει».
Ο Βανγκέλι προσπαθούσε να μοιάσει τον Μαϊκόν, προσπερνώντας όποιον έβρισκε μπροστά του. Οι γραμμές του Αρη απείχαν μεταξύ τους παρασάγγες. Καλός και άγιος ο μαχητικότατος Βανγκέλι αλλά όχι και για να ανεβαίνει πέρα από το κέντρο και να κάνει παιχνίδι, ούτε να διαμαρτύρεται στους διαιτητές παρατώντας τη θέση του (μετά την απομάκρυνση Κούπερ, άρχισαν να επανέρχονται σταδιακά «καγκουριλίκια» του παρελθόντος). Ο Μπομπαντίγια (τον βλέπεις και νομίζεις πως τον έφεραν κατευθείαν από «πόρτα» σε ξενυχτάδικο), άφηνε ημιτελείς όλες τις προσπάθειές του, παλεύοντας μόνος να κάνει τα ακατόρθωτα, οι σωστές συνεχόμενες πάσες δεν ήταν περισσότερες από τρεις και φυσικά ο Γιάννης ο Μιχαλίτσος «έβαλε το χεράκι του», αφού δεν τόλμησε να ρίξει έστω και δέκα λεπτά δεύτερο επιθετικό, τον Κόκε, δίπλα στον Αργεντίνο επιθετικό, να δούμε πως μπορούν να σταθούν αυτοί οι δύο δίπλα-δίπλα (μαζί και με τη συνδρομή του Μενδρινού που κάτι περισσότερο αποπειράθηκε να προσφέρει σε σύγκριση με το Σακάτα). Ζήτημα ποιότητας και τακτικής.
Ο Αρης για λόγους τους οποίους ξέρει φυσικά ο Κόντης, κατέληξε, μετά το «παράθυρο» αγοραπωλησιών του Ιανουαρίου, να έχει αλλάξει ριζικά το επιθετικό ρόστερ του. Από πάνω, και τον προπονητή. Ως και τον όμιλο, ήταν άλλος Αρης. Με σούπερ, από κάθε απόψη, Χαβίτο. Με δημιουργικό Κόκε, στον χώρο ανάμεσα στους χαφ και στον σέντερ-φορ. Οι επιθετικοί σχηματισμοί με τους Σακάτα και με τους Καστίγιο δεν χτίζονται, και δεν λειτουργούν, ούτε σε μια μέρα ούτε σε ένα μήνα. Στην διάρκεια της σεζόν, ακόμη πιο δύσκολα. Έναν αλλάζεις, κι ώσπου να αφομοιωθεί θα πάρει τον χρόνο του. Ο Τζέκο, ακόμη δεν έχει σκοράρει στην Premier League. Ο Φερνάντο Τόρες, ακόμη δεν έχει σκοράρει πουθενά. Ο Aρης δεν άλλαξε έναν, άλλαξε αρκετούς.
Το «yellow trip» υπήρξε εκπληκτικό και με μοναδικές συγκινήσεις, αλλά η Ιθάκη απέχει αρκετά ακόμα. Ως το τέλος του πρωταθλήματος ή εν πάση περιπτώσει ως την είσοδο στα play off.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket