Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Παρασκευή 4 Φεβρουαρίου 2011

Λίγη τσίπα δεν βλάπτει...



«Μέσα στο 2011 θέλω να οδηγήσω και πάλι τον Ολυμπιακό στην κορυφή του Ελληνικού ποδοσφαίρου και να βάλω εγώ και οι συνεργάτες μου τις βάσεις για μία ομάδα που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία» είναι μια από τις πολλές ατάκες του Βαγγέλη.
Αυτό που έχω διαπιστώσει εγώ σε αυτούς τους λίγους μήνες της παρουσίας του στον ποδοσφαιρικό Ολυμπιακό είναι πως ο Βαγγέλης όχι απλά θέλει να «βάλει τις βάσεις της ομάδας που θα πρωταγωνιστήσει την επόμενη δεκαετία» αλλά να χτίσει έναν Ολυμπιακό, «πρωτοπόρο» σε όλα που θα καθιερωθεί στην ελίτ του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου για πάρα πολλά χρόνια.
Μέσα σε λιγότερο από οκτώ μήνες «κατάφερε» τόσα όσα κάποιοι άλλοι θα πετύχαιναν σε τρία ή τέσσερα χρόνια. Η «άμεση επιστροφή» του Ολυμπιακού στο θρόνο του ελληνικού πρωταθλήματος πιστεύω ακράδαντα ότι θα είναι μόνο η αρχή ενός «ερυθρόλευκου πάρτυ» το οποίο θα διαρκέσει πολλά χρόνια και θα έχει ως D.J. ή πρωτομάστορα, αν προτιμάτε, τον Βαγγέλη.
Ήδη, ο Βαγγέλης έχει βάλει «τα πράγματα» σε μια σειρά. Το ιδιωτικό τζετ της ομάδας είναι για ταξίδια στο εξωτερικό, το πούλμαν της ΠΑΕ Ολυμπιακός είναι για μεταφορά της ομάδας μόνο και βέβαια πλέον, υπάρχει το φορτηγό που μεταφέρει οτιδήποτε ανήκει στην ομάδα. Σήμερα με χαρά σας παρουσιάζουμε το φορτηγό του Ολυμπιακού που κάνει μεταφορές-μετακομίσεις.

Εύχομαι το 2011 να είναι όλα «ερυθρόλευκα» και του χρόνου τέτοια μέρα να μιλάμε για το ποιος θα είναι ο αντίπαλος του Ολυμπιακού στα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket