Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Σάββατο 19 Φεβρουαρίου 2011

Συνέχεια γκάφας: «αθλητικά» χρυσά βατόμουρα!


Kαλό Σαββατοκύριακο σε όλους.

Τα βραβεία Oscar αναμένονται με μεγάλη αγωνία από τους απανταχού φίλους του κινηματογράφου. Όπως και τα «Χρυσά Βατόμουρα» που παραδίδονται λίγο πιο πριν στους χειρότερους.
Όμως αν έπρεπε μία επιτροπή να αποφασίσει για τα αθλητικά «χρυσά βατόμουρα» σίγουρα θα τα έδινε χωρίς δεύτερη σκέψη στους ανθρώπους που επιμελήθηκαν το match programme του αγώνα Αρης – Manchester City. Το χρονικό της γκάφας όπως το περιγράφουν γλαφυρά οι Άγγλοι έχει ως εξής: Οι άνθρωποι του Αρη συναντήθηκαν με τον εκτελεστικό διευθυντή της City, Garry Cook με σκοπό να του δείξουν όλο υπερηφάνεια το match programme για την αναμέτρηση του Europa League. Ο άνθρωπος της City μόλις είδε τη φωτογραφία κατάλαβε πως είχε γίνει λάθος και με ευγενικό τρόπο είπε στους ανθρώπους των κίτρινων πως η συγκεκριμένη εικόνα είναι κάπως «περίεργη».

Η εικόνα έδειχνε μία ομαδική φωτογραφία με παίκτες να φορούν τη φανέλα της Manchester City. Όμως με μία δεύτερη ματιά έβλεπες ανάμεσα στους υπάρχοντες ποδοσφαιριστές της αγγλικής ομάδας τους Torres, Rooney, Drogba, Messi, Ibrahimovic, Forlan, Kaka και άλλους αστέρες του παγκόσμιου ποδοσφαίρου. Στο κέντρο της φωτογραφίας εικονίζονταν και ο Wally (φώτο), ένας ήρωας κόμικ, κάτι σαν τον δικό μας Τοτό!!! Ο Wally είναι ήρωας παιδικών αγγλικών βιβλίων που κυκλοφόρησαν το 1987 ενώ έγινε διάσημος και σε άλλες χώρες. Χαρακτηριστικά αναφέρουμε πως στην Αμερική τα βιβλία τιτλοφορούνται ως «Where’s Waldo?», στη Γαλλία ως «Ou est Charlie?» και στη Σουηδία «Where’s Hugo?».
Η συγκεκριμένη φωτογραφία έχει βραβευτεί πριν από αρκετούς μήνες. Η αγγλική ιστοσελίδα της Guardian σε ένα section που έχει με διαγωνισμούς φωτογραφιών είχε λάβει μια φωτογραφία από τον αναγνώστη Andy Smith που παρουσίαζε τη Manchester City με όλους τους υποψήφιους και μη μεταγραφικούς της στόχους.
Όπως ήταν φυσικό, το αστείο αυτό περιστατικό έκανε το γύρο του κόσμου. Ειρωνικές εκφράσεις, φλεγματικό χιούμορ και άφθονη «τροφή» για «πικρά» σχόλια σε πολύ μεγάλα ειδησεογραφικά sites της Αγγλίας, των ΗΠΑ και πολλών ακόμα χωρών. Την τιμητική τους βέβαια έχουν οι υπεύθυνοι της έκδοσης που εντελώς «δωρεάν» έντυσαν στα μπλε την αφρόκρεμα του παγκοσμίου ποδοσφαίρου.
«Αυτοί που ήταν υπεύθυνοι, πρέπει να ήθελαν να κάνουν πλάκα ή να ήταν φτιαγμένοι την ώρα που επέλεγαν τη φωτογραφία» γράφει ο Brooks Peck στο «sports yahoo» και καταλήγει λέγοντας πως τα πράγματα θα μπορούσαν να ήταν χειρότερα αν έβαζαν φωτογραφία πορνό.
Η «daily mail» κάνει ένα βήμα ακόμα παρουσιάζοντας σαν ένα μικρό κουίζ προς τους αναγνώστες της όλους τους παίκτες και τους προπονητές που βρίσκονται στην εν λόγω φωτογραφία. Για ντροπιασμένους Έλληνες που θέλησαν να διορθώσουν το λάθος τους αναφέρουν τα πιο ευγενικά αγγλικά Μέσα που παράλληλα προσφέρουν και την ιστορία του περίφημου Wally.
Φυσικά το δαιμόνιο μυαλό κάποιων πήγε αμέσως στο κέρδος. Το match programme που επιμελήθηκαν με πολύ μεράκι, οι άνθρωποι του Αρη της καρδιάς μας, πωλείται πλέον ως συλλεκτικό στην ιστοσελίδα του Ebay και μέχρι χθες το βράδυ υπήρχαν προσφορές ύψους 77 αγγλικών λιρών από τους ενδιαφερόμενους.

Ο τεράστιος Ζοζέ Μουρίνιο, εάν δεν χάσει απόψε από τη Λεβάντε, συμπληρώνει εννιά χρόνια αήττητος, σε εντός έδρας ματς, σε εγχώρια πρωταθλήματα και κύπελλα. Τελευταία του ήττα, ήταν στις 23/2/2002, στο Πόρτο-Μπέιρα Μαρ. Ο «Μου» δεν χάνει εδώ και 179 παιχνίδια (151 νίκες, 28 ισοπαλίες). Κυριολεκτικά, γίνεται απόψε ο «special one».

Παιχνίδι με το «μεγάλο νησί»:
Montrose - Berwick Rangers 1 (2,40)
East Fife - Brechin City 2 (1.90)
Eastbourne Borough - Histon 2 (2.40)


Τριάδα Σαββάτου:
Cittadella - Vicenza 1 (2.05)
Crewe - Stevenage 1 (1.95)
Hannover – Kaiserslautern 1 (1.90)


«Σύστημα 3 στα 4»:
Salamanca - Huesca 1 (2.10)
Charleroi - Sint Truiden 1 (1.90)
Brest - Monaco X (3.10)
Regina - Atalanta 2 (2.45)

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket