Link wise allianz

e-dacobet

e-dacobet

link wise 2 direct

τιτλοι αναρτησεων

live score

ΠΡΟΣΦΟΡΑ DACOTIERISBET

20 ΕΥΡΩ σε ΒΕΝΖΙΝΗ ΑΠΟ ΤΗΝ

HELLAS DIRECT

ΑΜΕΣΑ

ΜΕ ΤΗ ΧΡΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΡΑΚΑΤΩ ΚΩΔΙΚΟΥ

M20150585

LINK ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗΣ

Δευτέρα 14 Φεβρουαρίου 2011

Στα πρόθυρα νευρικής κρίσης

Καλησπέρα σε όλους.
Ορίστε που βρέθηκε ο τρόπος να ξεκουραστούν οι παίκτες του ΠΑΟΚ ενόψει του «καυτού» 40ημέρου που τους περιμένει με τους διπλούς αγώνες κόντρα στην ΤΣΣΚΑ Μόσχας και την ΑΕΚ, τα ντέρμπι με Ολυμπιακό και «Ένωση» και το παιχνίδι με την Καβάλα. Δεν κατέβηκαν να παίξουν στη Νέα Σμύρνη, κόντρα στον Πανιώνιο και θα είναι «ολόφρεσκοι» το βράδυ της Πέμπτης στην πρώτη αναμέτρηση με τους Ρώσους. Ο Χάβος δεν κάνει rotation και οι παίκτες του ΠΑΟΚ αποδίδουν σύμφωνα με τις δυνάμεις και τις αντοχές τους, οι οποίες από τα συνεχή παιχνίδια έχουν φτάσει σε οριακό σημείο. Όταν μία ομάδα, στην τελική ευθεία της σεζόν, βρίσκεται μέσα σε τρεις διοργανώσεις, δεν αρκεί μόνο να «διαφημίζει» την παρουσία της. Καλό θα είναι να ξεκαθαρίσει μέχρι πού ακριβώς στοχεύει και πού μπορεί πραγματικά να φτάσει, έχοντας πλήρη εικόνα της κατάστασης κι όχι να εκμεταλλεύεται τους αφελείς, οι οποίοι πιστεύουν ότι θα κατακτηθούν εύκολα τίτλοι και διακρίσεις.
Χαλκιάς τέρμα για κάνα 20ήμερο τουλάχιστον! Βάλτε μέσα και την «σίγουρη αστοχία» του ιατρικού τιμ όσον αφορά την ταχύτητα της αποκατάστασής του (βλέπε Βιτόλο), οπότε πάμε για μήνα σίγουρα! Θα λείψει σε κανέναν; Σε εμένα πάντως όχι! Ο ΠΑΟΚ θα βασιστεί και πάλι στον Κρέσιτς, στα πιο καθοριστικά παιχνίδια της περιόδου, άρα «κάποιος πρέπει να εξηγήσει τα ανεξήγητα» στον Κροάτη για τον αιφνίδιο και χωρίς αιτία παραγκωνισμό του, μόνο και μόνο για να γίνει το χατίρι του «γκρινιάρη» του Χαλκιά!

Οι δεκαεννέα χαμένοι βαθμοί του Αρη στο γήπεδό του είναι αρκετοί για να του στερήσουν την ευρωπαϊκή συμμετοχή. Στις οκτώ αγωνιστικές που απομένουν, το να πιάσει ο Αρης τους 45-48 βαθμούς μοιάζει με κυνήγι θησαυρού. Ανώτερος ο Ολυμπιακός, έπαιξε όσο χρειάστηκε για να φτάσει σε μια νίκη, που συνοδεύτηκε από την διαιτησία του τρομοκρατημένου Σιδηρόπουλου. Δεν είναι ο Αρης η ομάδα που θα κοντράρει τον Ολυμπιακό, αν τυχόν ξεκινήσουν από την ίδια αφετηρία κι αυτό δεν χρειάζεται επιστημονική έρευνα για να το καταλάβει κάποιος. Ο Ολυμπιακός έχει όλα τα απαραίτητα στοιχεία, κυρίως με ποδοσφαιριστές που γνωρίζουν τι σημαίνει ένα καθοριστικό παιχνίδι τίτλου, όπως ήταν αυτό με τον Αρη και το «καθάρισε». Ο Αρης δεν διαθέτει τέτοιους ποδοσφαιριστές. Δεν έχει ποδοσφαιριστές και δεν διέθετε ποτέ τα τελευταία χρόνια. Για αυτό άλλωστε δεν μπορεί να κερδίσει ένα κύπελλο, παρά τις συχνές «επισκέψεις» του σε τελικούς. Η αναμέτρηση με τη Μάντσεστερ Σίτι αποτελεί μια ιστορική στιγμή, ενδέχεται να δούμε ευχάριστες εκπλήξεις και ήρωες από το πουθενά. Αλλά η ουσία δεν αλλάζει. Και η ουσία βρίσκεται στη βαθμολογία. Εκεί όπου οι «Κίτρινοι» επέλεξαν για αντιπάλους τον Εργοτέλη, τον Ολυμπιακό Βόλου και την Καβάλα, χωρίς να καθορίζουν οι ίδιοι τη μοίρα τους.

Σε ένα ακόμη παιχνίδι που προσφερόταν στον Ηρακλή η ευκαιρία να ξεμπλέξει από νωρίς με την υπόθεση παραμονή και να μπει στο κόλπο της πεντάδας, η ομάδα έδειξε ότι πολύ απλά δεν μπορεί. Αυτή είναι η αλήθεια και για όσους φαίνεται σκληρή, λυπάμαι. Όταν δεν μπορείς να νικήσεις στην έδρα σου τέτοιου είδους παιχνίδια τότε δεν μπορείς να λες ότι θέλεις το κάτι παραπάνω. Η «διάψευση» για κάποιους ήταν αναμενόμενη πριν από το παιχνίδι, μετά το παιχνίδι ήταν δεδομένη για όλους. Στην «κλοτσοπατινάδα» κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης, οι κυανόλευκοι έμειναν στο 0-0 και πλέον είναι ξεκάθαρος ο στόχος και για φέτος «παραμονή στη Σούπερ Λίγκα». Όσες ευκαιρίες δόθηκαν φέτος στον Ηρακλή για να «κοιτάξει ψηλότερα» τις απώλεσε. Το «έργο» βέβαια είναι γνωστό καθώς δεν έχει νικήσει επίσης στο Καυτανζόγλειο τους Εργοτέλη, Πανσερραικό, Κέρκυρα, Καβάλα και Ολυμπιακό Βόλου. Στα ντέρμπι, συμβαίνει κάτι άλλο και τα καταφέρνει. Τα φαρμακεία είναι ανοιχτά από σήμερα ή υπάρχει νέα απεργία; Όχι τίποτα άλλο, αλλά τελείωσαν τα κολλύρια και θα ξεμείνω ενόψει του επόμενου αγώνα του Ηρακλή που θα παρακολουθήσω.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Featured Post 8

 
◄Design by Pocket